New 335 on the block...

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
Μετά από μόλις ένα μηνα από την αγορά της affinity tele έκανα την υπέρβαση και πρόσθεσα μια epi 335 dot στην κιθαροπαρέα μου.

Οι καιροί δύσκολοι, αλλά η epiphone βρέθηκε μπροστά μου στις αγγελίες, ακριβώς ίδια με μια που χάζευα στο Νάκα πριν από κανα τρίμηνο.

Όπως και νάχει ο κύβος ερρίφθη.

Τη συμμάζεψα λίγο, άλλαξα χορδές, έριξα λίγη φασίνα καθώς προήλθε από ...καπνιστικό περιβάλλον και τώρα προσπαθούμε να γνωριστούμε. Μετά από πάνω από 35 χρόνια με φεντεροειδή βάλαμε το χέρι μας σε γκιμπσονοειδές... ;)

Μέχρι να γνωριστούμε θα ήθελα ίσως (παράλληλα με το ψάξιμο που θα ρίξω στα ιντερνέτια) να ακούσω ντόπιες απόψεις και προστάσεις για πιθανά upgrades θέλετε να τα πείτε, βελτιώσεις...όπως σας αρέσει.

Θα προτιμούσα μικρά και ...ακίνδυνα σχετικά βήματα καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι και μην το βλέπετε πχ όπως η σύζυξ...που αναφώνησε "κι άλλη κιθάρα ?"  :o

Βάλε καμιά φώτο, ανέβασε κανένα κλιπάκι....  Δεν σε πιστεύω.... ::) ;D 

dimsonic είπε:
μην το βλέπετε πχ όπως η σύζυξ...που αναφώνησε "κι άλλη κιθάρα ?"  :o
  Ρώτα κι εμάς τους παλιούς στο κουρμπέτι περί γυναίκας.....! ;) :D  Λοιπόν, κανόνας 1ος: Πάντα με την έλευση καινούριας κιθάρας και ένα δώρο (εννοείτε χρυσαφικό και όχι κουζινικό... :P) για την καλή μας. 
  Συνεχίζεται....

θεωρω βασικο Update την αλλαγη μαγνητων, nut και γεφυρα καταφερνουν καποια βελτιωση (ως το playability κυρίως ) αλλα οχι τοσο μεγαλη και αισθητη οσο ενα καλο σετ μαγνητων,

με ενα classic 57 gibson σετακι καποια στιγμη θα εισαι σουπερ

cigaret13 είπε:
Βάλε καμιά φώτο, ανέβασε κανένα κλιπάκι....  Δεν σε πιστεύω.... ::) ;D    Ρώτα κι εμάς τους παλιούς στο κουρμπέτι περί γυναίκας.....! ;) :D  Λοιπόν, κανόνας 1ος: Πάντα με την έλευση καινούριας κιθάρας και ένα δώρο (εννοείτε χρυσαφικό και όχι κουζινικό... :P) για την καλή μας. 

Συνεχίζεται....

κοίτα η Πρωταπριλιά ήταν χτες

τώρα για την παλιοσύνη....δεν νομίζω να με ξεπερνάς στο "δόξη και τιμή στεφάνωσον"... κλείσαμε τα 30 πέρσι...  ;D

Εχεις απόλυτο δίκιο για το δώρο.

Στα γενέθλιά της μου πήρα την tele !

ορίστε....

την τέλε την έχω από κοντά... :P

20160402_231408.jpg

Κούκλα η Epi, κούκλα η '70s strat, κούκλα και η ντροπαλή Ovation...... ;) 

Κλείσατε  30 έ.... ::) :o    Εμείς μόνο 20 :-[ :-X

Κάποτε άνοιξα ένα θέμα, εδώ:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=196207.msg701137#msg701137 για μια Epi les paul ενός φίλου. Η κιθάρα με τους Tonerider απογειώθηκε  :o  Φθηνοί και πολύ καλοί! ​

cigaret13 είπε:
Κούκλα η Epi, κούκλα η '70s strat, κούκλα και η ντροπαλή Ovation...... ;) 

Κλείσατε  30 έ.... ::) :o    Εμείς μόνο 20 :-[ :-X

Κάποτε άνοιξα ένα θέμα, εδώ:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=196207.msg701137#msg701137 για μια Epi les paul ενός φίλου. Η κιθάρα με τους Tonerider απογειώθηκε  :o  Φθηνοί και πολύ καλοί! ​
ωωω

το μελετάω άμεσα...

:D

Όχι αλλά αν θές τους βάζεις σε κρέμ.

οι tonerider φαίνονται δελεαστικοί στα 80.

Μην ξεχνάμε ότι είναι μια μτχ κιθάρα με τιμή μαρκέ 380.

Αυτό το σετ duncan βλέπω πάει 175, και περιλαμβάνει απο όσο κατάλαβα και το κύκλωμα σπλιτ, αλλά νομίζω μπορείς να το κάνεις εύκολα με tonerider.

Εκείνο που πρέπει να καταλάβω είναι η διαφορά των ήχων.

Εγώ δεν θέλω από αυτή την κιθάρα ούτε παραμόρφωση άγρια, ούτε σκληράδα, ούτε hotrodάρισμα.

Κιθάρες για να παίξω ροκ ή μπλουζ έχω.

Στο στυλ αυτό (κοντά) είναι ήδη οι widerange της deluxe.

Μ αυτήν θέλω να έχω έναν ήχο μεταξύ jazz και ροκ.

Το όνομα 335 αυτό ακριβώς λεει. Larry.

Δεν ξέρω ποιός μαγνήτης θα μου το δώσει, αλλά αν το πετύχω θα είμαι πολύ ικανοποιημένος.

dimsonic είπε:
Μην ξεχνάμε ότι είναι μια μτχ κιθάρα με τιμή μαρκέ 380.
Αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Κι εγώ στη LP των 200 ευρώ μου έχω άλλα 250 ευρώ μαγνήτες. Και πετάει.

Μ αυτήν θέλω να έχω έναν ήχο μεταξύ jazz και ροκ.

Το όνομα 335 αυτό ακριβώς λεει. Larry.
Εδώ είσαι:

http://www.seymourduncan.com/pickup/59-bridge

http://www.seymourduncan.com/pickup/59-neck

Με γεια BTW. Πολύ καλή αγορά.

dim..κανε σε παρακαλω λιγο στην ακρη την ovation για να φαινεται και η tele.....

Trending...

Νέα θέματα

Back