Ωραία ήταν όμως, μια χαρά πήγαμε φέτος.nasokosm είπε:να τη φτιάξω για να παίζουμε.. στις εκθέσεις ;D
Φανταστικό!ετσι λέω να δοκιμάσω τα binding θα γίνει πολύ έπιπλο?
Κανόνισε όμως μη περάσει ενας χρόνος για να ξαναβρεθούμε 8)fusiongtr είπε:Ωραία ήταν όμως, μια χαρά πήγαμε φέτος.
Αντε ντε να βλεπουμε,να γουσταρουμε!nasokosm είπε:Επιτέλους συνέχεια μηπως και τελειώσει η νέα κιθάρα των ονείρων μου ;D
Καλή Χρονιά!
Καλή Χρονιά! Αυτό ήθελα να ξέρω, διαφωτιστικός όπως πάντα, thanks!!!nasokosm είπε:Επιτέλους συνέχεια μηπως και τελειώσει η νέα κιθάρα των ονείρων μου ;D
Η νέα ξανθιά στο φυσικό της χρώμα λαφρύτερη- κανα κιλό- και να παίζει σαν τη κόκκινη
περάστηκαν τα cream binding μετα κόπων και βασάνων με πολύ κυανοακρυλική που θέλει καλό καθάρισμα γιατι δεν πιάνει χρώμα
ήρθε και το ταίριασμα μπράτσου- σώματος και αυτό με αρκετή δουλίτσα σε σημείο να σκευτώ οτι η επόμενη 335 θα πρέπει να ειναι neck through body μηπως και αποφύγουμε αυτό το στάδιο 8)
Και μετά κολήσαμε το μπράτσο στο σώμα και επιτέλους έεερχεται
Αργύρη όπως θα δεις στη τελευταία φωτο το μπράτσο θα χρειαστεί εξτρά κομματάκια ξύλου δεξιά αριστερά στο σημείο της ένωσης με το σώμα για να μπορέσει να φιλοξενήσει την ταστιέρα
Καλή Χρονιά!
Ευχαριστώ άπαντεςDinosp είπε:Η ξανθιά βγαίνει κούκλα, Νάσο!! Αντε με το καλό να την πιάσουμε στην επόμενη έκθεση ερασιτεχνικής οργανοποιίας το καλοκαίρι!!
Ρε Νασο,μια χαρα ακουγεται η κιθαρα και στα Saxon που παιζει ο ανθρωπος.nasokosm είπε:δεν ειναι το ενδεδειγμένο παίξιμο για αυτό το όργανο αλλά ο Πάνος τάχωσε σαν να κράταγε τη δικιά του με 0.11 χορδές παρακαλώ