Μη ξεχνιόμαστε.. new 335

fusiongtr είπε:
Άντε βρεεεε!

Α, ρε μάνα τι έχει να γίνει!
να τη φτιάξω για να παίζουμε.. στις εκθέσεις ;D

ετσι λέω να δοκιμάσω τα binding θα γίνει πολύ έπιπλο?

hollow.png

nasokosm είπε:
να τη φτιάξω για να παίζουμε.. στις εκθέσεις ;D
Ωραία ήταν όμως, μια χαρά πήγαμε φέτος. :D

ετσι λέω να δοκιμάσω τα binding θα γίνει πολύ έπιπλο?
Φανταστικό! :o

fusiongtr είπε:
Ωραία ήταν όμως, μια χαρά πήγαμε φέτος. :D
Κανόνισε όμως μη περάσει ενας χρόνος για να ξαναβρεθούμε 8)

Το διάβασα και το μελέτησα όλο! Λόγω μέσης θα πάω μάλλον με την 335 new!

Νέα έχουμε? Βάφτηκε? Σε τι φάση είμαστε?

Επίσης κανα δυο ερωτησούλες ακόμα...

Τα πλαϊνά είναι 4,5 χιλιοστά? Τα λύγισες με το bending iron ή κάθονται μόνο αν τα βρέξεις/ ζεστάνεις?

Θα είμεθα σε επαφή!

Αργύρη μπραβο ρε φιλε μου θύμισες οτι εχω και αυτη τη κιθαρα ατελειωτη ;D

Της εχω κανει το καναλι για το binding και πρεπει να κολλησω τα πλαστικα κρεμ που προμηθευτηκα

τα πλαινα εχουν παχος 3χιλ γιατι αν ειναι πιο χοντρο δεν λυγιζει :D

Τα γυρισα με το bending iron

θα ανεβασω φωτο update

Περιμένουμε με ανυπομονησία!

Το μανίκι όταν το κόλλησες έβαλες wedges δεξιά - αριστερά ή έδωσες στο σώμα κατευθείαν τη σωστή γωνία? Δε φαίνεται να έβαλες από την εικόνα.

Τα λέμε!!

Επιτέλους συνέχεια μηπως και τελειώσει η νέα κιθάρα των ονείρων μου  ;D

Η νέα ξανθιά στο φυσικό της χρώμα λαφρύτερη- κανα κιλό- και να παίζει σαν τη κόκκινη :D

περάστηκαν τα cream binding μετα κόπων και βασάνων με πολύ κυανοακρυλική που θέλει καλό καθάρισμα γιατι δεν πιάνει χρώμα :o

ήρθε και το ταίριασμα μπράτσου- σώματος και αυτό με αρκετή δουλίτσα σε σημείο να σκευτώ οτι η επόμενη 335 θα πρέπει να ειναι neck through body μηπως και αποφύγουμε αυτό το στάδιο 8)

Και μετά κολήσαμε το μπράτσο στο σώμα και επιτέλους έεερχεται

Αργύρη όπως θα δεις στη τελευταία φωτο το μπράτσο θα χρειαστεί εξτρά κομματάκια ξύλου δεξιά αριστερά στο σημείο της ένωσης με το σώμα για να μπορέσει να φιλοξενήσει την ταστιέρα

Καλή Χρονιά!

DSC_9899b.jpg

DSC_9902b.jpg

DSC_9903b.jpg

DSC_9904b.jpg

nasokosm είπε:

Καλή Χρονιά!
Αντε ντε να βλεπουμε,να γουσταρουμε!

Καλη χρονια φιλε!

nasokosm είπε:

Η νέα ξανθιά στο φυσικό της χρώμα λαφρύτερη- κανα κιλό- και να παίζει σαν τη κόκκινη :D

περάστηκαν τα cream binding μετα κόπων και βασάνων με πολύ κυανοακρυλική που θέλει καλό καθάρισμα γιατι δεν πιάνει χρώμα :o

ήρθε και το ταίριασμα μπράτσου- σώματος και αυτό με αρκετή δουλίτσα σε σημείο να σκευτώ οτι η επόμενη 335 θα πρέπει να ειναι neck through body μηπως και αποφύγουμε αυτό το στάδιο 8)

Και μετά κολήσαμε το μπράτσο στο σώμα και επιτέλους έεερχεται

Αργύρη όπως θα δεις στη τελευταία φωτο το μπράτσο θα χρειαστεί εξτρά κομματάκια ξύλου δεξιά αριστερά στο σημείο της ένωσης με το σώμα για να μπορέσει να φιλοξενήσει την ταστιέρα

Καλή Χρονιά!
Καλή Χρονιά! Αυτό ήθελα να ξέρω, διαφωτιστικός όπως πάντα, thanks!!!

Γίνεται λουκούμι πάντως!! Το natural/blonde μου αρέσει πολύ κι εμένα στις 335!

Συνέχεια γιατι βαρέθηκα να τη βλέπω.. θέλω να την ακούσω  ;D

Εγινε το σκάψιμο για μαγνήτες με το θηριώδες makita προσεκτικά

στον πίσω μαγνήτη φαίνεται η δίοδος στο center block απο όπου θα περάσουν τα ηλεκτρικά της

κολήθηκε η ταστιέρα αφού πέρασαν τα τάστα τα ίδια όπως στην κόκκινη,  λεπτά  στα 2.2mm φάρδος και 1,2mm ύψος που θα πέσει στο 1,0-0,9 όταν ισιώσουν όλα μαζί

φωτο δίπλα στην έγχρωμη αδελφή της ;D

εστω και απεριποίητη δεν ειναι κούκλα?

DSC_9905b.jpg

DSC_9906b.jpg

DSC_9908b.jpg

DSC_9909b.jpg

DSC_9910b.jpg

DSC_9915b.jpg

DSC_9916b.jpg

Σαν τον Αυλωνίτη θα πω "πουω πουω πουω πουω ρε παιδάκι μου! Μπουκιά και συχώριο!"

:o :o :o

Δυο χρόνια μετά την κόκκινη, η ξανθιά αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά

Βλέπω καινούργιες θέσεις στις τρύπες για τα ποτς... στη διάταξη της πανω σειράς των 335... Είναι κάτι σαν το σύστημα braille? Για να ξεχωρίζεις ποια είναι ποια στο σκοτάδι? 

Βεβαια, παραμένοντας ο τζαζ πιουρίστας που ήσουν από μικρός, δεν ασχολείσαι με τους μαγνήτες επαρκώς... τεμπελιάζεις. Πως θα πιάσεις τον ήχο των Cream, που είχαν διαφορετικό volume σε κάθε μαγνήτη όταν αυτοί έπαιζαν μαζύ, Ε? Πώς? Τεσπα.

Η ξανθιά βγαίνει κούκλα, Νάσο!! Αντε με το καλό να την πιάσουμε στην επόμενη έκθεση ερασιτεχνικής οργανοποιίας το καλοκαίρι!!

Dinosp είπε:
Η ξανθιά βγαίνει κούκλα, Νάσο!! Αντε με το καλό να την πιάσουμε στην επόμενη έκθεση ερασιτεχνικής οργανοποιίας το καλοκαίρι!!
Ευχαριστώ άπαντες

Πάνο ήσουν προφητικός η έκθεση ειναι την Κυριακή

http://www.noiz.gr/index.php?topic=207369.0

και η ξανθιά επιτέλους έτοιμη :D :D :D

Ελαφρύτερη, νίτρο , απίστευτο resonance!

DSC_0433b.jpg

DSC_0434b.jpg

DSC_0435b.jpg

DSC_0436b.jpg

να και ένα φρέσκο βίντεο να ζωντανέψει το πράμα γιατι οι κιθάρες ειναι για να παίζονται ;D

δεν ειναι το ενδεδειγμένο παίξιμο για αυτό το όργανο αλλά ο Πάνος τάχωσε σαν να κράταγε τη δικιά του με 0.11 χορδές παρακαλώ :D

[flash=200,200]

nasokosm είπε:
δεν ειναι το ενδεδειγμένο παίξιμο για αυτό το όργανο αλλά ο Πάνος τάχωσε σαν να κράταγε τη δικιά του με 0.11 χορδές παρακαλώ :D
Ρε Νασο,μια χαρα ακουγεται η κιθαρα και στα Saxon που παιζει ο ανθρωπος.

Παιζει ρολο βεβαια και ο παικτης που ειναι πολυ καλος.

Ωραια πραματα.

Μεγειες και ομορφιες!

Μπραβο Νασο, πολυ ομορφο αποτελεσμα. :)

Μπραβο και στον Πανο για το παιξιμο. ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back