Γιατι,δεν υπαρχουν internet cafe στην Συρο;Ποιος σου ειπε οτι δεν θα μπαινω καθημερινα;Μην ξεχάσεις να πάρεις και λάπτοπ μαζί για να γράφεις στο noiz! :lol: :lol: :lol:
Ποιος μιλάει τώρα
Παω Συρο απο 10 μεχρι 20 του μηνος' date='αν υπαρχουν μελη απο Συρο και θελουν συναντηση-γνωριμια,και να μας πουν απο κει τι υπαρχει,για κανενα στουντιο για μην τα παρατησουμε τελειως στις διακοπες,εχει καλως....[/quote']
Φιλε Rivera
Καλώς να ορίσεις στη Σύρο αλλά studio δεν υπάρχει (τουλάχιστον προσωπικά από εμένα) . Την ιδέα της γνωρημίας βέβαια δεν την απορρίπτω (ειδικά αν είσαι ξανθιά, 1,70-1,80 και αδύνατη :lol: ) και σου στέλνω pm με τηλέφωνό μου.
Είμαστε πολλοί από Σύρο! Εμείς έχουμε και studiο για την πάρτη μας οπότε θα βρεθούμε να κάνουμε κάνα σκηνικό!Παω Συρο απο 10 μεχρι 20 του μηνος' date='αν υπαρχουν μελη απο Συρο και θελουν συναντηση-γνωριμια,και να μας πουν απο κει τι υπαρχει,για κανενα στουντιο για μην τα παρατησουμε τελειως στις διακοπες,εχει καλως....[/quote']
Φιλε Rivera
Καλώς να ορίσεις στη Σύρο αλλά studio δεν υπάρχει (τουλάχιστον προσωπικά από εμένα) . Την ιδέα της γνωρημίας βέβαια δεν την απορρίπτω (ειδικά αν είσαι ξανθιά, 1,70-1,80 και αδύνατη :lol: ) και σου στέλνω pm με τηλέφωνό μου.
Στήλε mail να τα πουμε καλήτερα! [email protected]
Οκ παιδια' date='ευχαριστα ακουω εδω μεσα,ερχομαι στις 10 του μηνος, το βραδυ με το "Μαρινα",οποτε τα λεμε απο κοντα.6944621977 Πετρος "rivera"
[email protected][/quote']
τα λεμε man συρο...
και γω τρελοσυριανοπουλο ειμαι!!! 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Τι έγινε ρε παιδιά ??? Τόσες "κρυφές :lol: είμαστε εδώ μέσα και δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας, μιά σταλιά τόπος είναι !!!!!τα λεμε man συρο...
και γω τρελοσυριανοπουλο ειμαι!!! 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Αντε !!! καιρός για αποκέντρωση 8)Πωωω Σύρος!
Το καλύτερο από τα νησιά που έχω επισκευθεί μέχρι τώρα!
Γυρισα απο την Συρο με εναν φιλο παραπανω' date='τον Θοδωρα (Thkioups).[/quote']
Να 'σαι καλά ρε Πέτρο.
Καλά περάσαμε και του χρόνου (ή και πολύ νωρίτερα). Πάντα ευπρόσδεκτος
Φχαριστώ και για την "πρόσκληση". θα το φροντίσω