Μέλη ανά όργανο

Θα έπρεπε να το καταλάβει κανείς απο το πολύ υψηλό επίπεδο των μουσικών που συμμετέχουν σε κάθε διαγωνισμό και είναι άγνωστοι λόγω χαμηλής συμμετοχής στις συζητήσεις. Ισως θα έπρεπε να τους ενθαρρύνουμε περισσότερο να συμμετάσχουν.
μηδενικής μάλλον ήθελες να πεις.

όσον αφορά τα bold.... μάλλον θα το κατατάξω στους ανεκπλήρωτους πόθους.... (όλων μας ...)

Θα έπρεπε να το καταλάβει κανείς απο το πολύ υψηλό επίπεδο των μουσικών που συμμετέχουν σε κάθε διαγωνισμό και είναι άγνωστοι λόγω χαμηλής συμμετοχής στις συζητήσεις. Ισως θα έπρεπε να τους ενθαρρύνουμε περισσότερο να συμμετάσχουν.

Εξαιρετικής ποιότητας δουλειά, matplotlib?

Ενθάρρυνση = λίγα λόγια και καλά. Το υπερβολικό ΟΟΤ και το χιούμορ φαντάζομαι είναι παροδικό φαινόμενο λόγω covid και μέτρων - τα νεύρα όλων έχουν γίνει τσατάλια...

@yameth

Θεωρώ πως τα πιό πάνω ποσοστά αφορούν τις εγγραφές και όχι τους συμμετέχοντες.

Για παράδειγμα, το 17,9% στα πλήκτρα το θεωρώ πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό μέσα στο noiz.

Επίσης το 56% στις κιθάρες το θεωρώ πολύ μικρότερο της πραγματικότητας.

Ο @cos_dr είναι μόνος του και όλοι μας πλέον στον τομέα του ?

δεν θυμάμαι αν έχουμε ενεργό μέλος μπασίστα πλέον 

Έχουμε 3-4 πολύ καλούς οργανοποιους 

και 2-3 πολύ καλούς ντράμερ ...

από μέλη που συμμετέχουν και με πολύ γρήγορη σκέψη 

Πάντως πέραν της πλάκας , αν πρέπει να ενθαρρύνουμε κάποιους να συμμετάσχουν στην παρέα μας , θα πρέπει να είναι οι νέοι 

Πόσους έχουμε κάτω των 30 ;; Δεν παίζουν μουσική αυτοί ;;

ποιός το είπε αυτό?
Εγώ φυσικά, και το γέννησα μόλις τώρα. Είμαι 62 ετών και παράγω σοφία!

Γιατί γελάς John? It's a Google Bomb, check it out!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
δε μας κάνεις.

30ρηδες και κάτω θέμε...

Σας κάνω, γιατί συμμετέχω, και συμμετέχω, άρα υπάρχω (! αυτό το είπε άλλος)

Επίσης, γιατί τόσος σωβινισμός; Οι γυναίκες δεν έχουν θέση στην παρέα μας; Οι 30άρισσες και κάτω έχουν όλη τη γλύκα.

Προς Admins: Υπάρχει καμία εικόνα για την αναλογία ανδρών/γυναικών στο noiz?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ όταν μπήκα στο noiz ήμουν κάτω από 30.

Εγώ είμαι 17μιση χρονών, και είμαι στο noiz ενεργό μέλος καμιά 12 χρόνια, αλλά το παρακολουθούσα 6-7 χρόνια πριν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back