- Πόντοι
- 1,058
Παρόμοια κατάσταση κι εγώ. Πέρασαν αρκετοί λαμπάτοι από τα χέρια μου, στο σπίτι δεν είδα χαΐρι.@BillTrantos Εγω ημουν "παραδοσιακος" στα γουστα.
Οταν συνειδητοποιησα πως ο,τιδηποτε αλλο εκτος πρακτις αμπ δε μπορω να το παιξω σπιτι αρχισα να παιζω αναγκαστικα με vst. Οχι πως επαψα να γουσταρω ενισχυτες (αν κ πλεον θελω χρονο εξοικιωσης) αλλα για πρακτικοτητα. Αγοραζα ενισχυτες, γουσταρα κ ξενερωνα με την πραγματικοτητα σε μια εβδομαδα. Κ πουλαγα. Μετα απο λιγο το ιδιο λαθος με αλλο μηχανημα που μου γυαλιζε.
Στα βι εσ τι με χαλαει το latency κ οι επιλογες (εδω φταιει το συγκεκριμενο που χρησιμοποιω αλλα εχει αλλα συν). Δυο πραγματα που δεν υπαρχουν στο fm9 (κ γενικα σε hardware). Οποτε δε φοβαμαι πως δε θα μπορω την αισθηση
Είμαι από τους αιρετικούς εδώ μέσα, αλλά πιστεύω ότι με έναν φυσιολογικό υπολογιστή και μία άνω του μετρίου κάρτα ήχου κάνεις άνετα την ίδια δουλειά με VSTs. Απλά θέλει δουλίτσα το template management ανά όργανο, είδος, κλπ. Εκεί το fm9 σίγουρα θα σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη.
Τελικά έχω 2-3 amp sims (Neural, Helix Native), 2 synths (u-he Diva και Zebra) και μερικά ακόμα για drums-μπάσο. Βέβαια κι αυτό το setup ήθελε λεφτά τα οποία κλαίω τώρα γιατί ανοίγω το DAW και κοιτάω στο απόλυτο κενό, αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι είναι εκεί εάν και εφόσον...
Από αυτά που γράφεις είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα γουστάρεις κάργα με το fm9. Με το καλό και περιμένουμε κλιψ.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: