Με τι μουσικό (χα, σας προλαβα!) όργανο παίζω?

@BillTrantos Εγω ημουν "παραδοσιακος" στα γουστα. 

Οταν συνειδητοποιησα πως ο,τιδηποτε αλλο εκτος πρακτις αμπ δε μπορω να το παιξω σπιτι αρχισα να παιζω αναγκαστικα με vst. Οχι πως επαψα να γουσταρω ενισχυτες (αν κ πλεον θελω χρονο εξοικιωσης) αλλα για πρακτικοτητα. Αγοραζα ενισχυτες, γουσταρα κ ξενερωνα με την πραγματικοτητα σε μια εβδομαδα. Κ πουλαγα. Μετα απο λιγο το ιδιο λαθος με αλλο μηχανημα που μου γυαλιζε.

Στα βι εσ τι με χαλαει το latency κ οι επιλογες (εδω φταιει το συγκεκριμενο που χρησιμοποιω αλλα εχει αλλα συν). Δυο πραγματα που δεν υπαρχουν στο fm9 (κ γενικα σε hardware). Οποτε δε φοβαμαι πως δε θα μπορω την αισθηση
Παρόμοια κατάσταση κι εγώ. Πέρασαν αρκετοί λαμπάτοι από τα χέρια μου, στο σπίτι δεν είδα χαΐρι.

Είμαι από τους αιρετικούς εδώ μέσα, αλλά πιστεύω ότι με έναν φυσιολογικό υπολογιστή και μία άνω του μετρίου κάρτα ήχου κάνεις άνετα την ίδια δουλειά με VSTs. Απλά θέλει δουλίτσα το template management ανά όργανο, είδος, κλπ. Εκεί το fm9 σίγουρα θα σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Τελικά έχω 2-3 amp sims (Neural, Helix Native), 2 synths (u-he Diva και Zebra) και μερικά ακόμα για drums-μπάσο. Βέβαια κι αυτό το setup ήθελε λεφτά τα οποία κλαίω τώρα γιατί ανοίγω το DAW και κοιτάω στο απόλυτο κενό, αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι είναι εκεί εάν και εφόσον...

Από αυτά που γράφεις είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα γουστάρεις κάργα με το fm9. Με το καλό και περιμένουμε κλιψ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΑΝ ξέρεις (εγώ ΔΕΝ ξέρω) να τα προγραμματιζεις (βασικά τι κάνει τι, τι αλληλεπιδρά με τι και πως κοκ) τότε μπορεις να φτιαξεις συμπαντικους ήχους.

Ακριβώς αυτό.

Ούτε εγώ ξέρω ρε γμτ, απλά πείραζα κουμπάκια στην τύχη και άκουγα.

Ο cos θα του άλλαζε τα φώτα.

Τελικά με τι μουσικό όργανο παιχτηκαν αυτές πο αθλιότητες, θα μου πει και εμένα κάποιος? ?
Με τόσο processing μπορεί να έχεις βάλει και αφρικανικό μονόχορδο εκεί πάνω ασούμε

Με τόσο processing μπορεί να έχεις βάλει και αφρικανικό μονόχορδο εκεί πάνω ασούμε

@vrasidas27  Βρά, ξεκινα σιγά σιγά να πλενεσαι, να χτενιζεσαι, κανε νυχοποδαρα assούμε και ετοιμάσου για 2 μαγικές νυχτες με τον Μπιλάκο στον Σαρωνικό.

Τελικά με τι μουσικό όργανο παιχτηκαν αυτές πο αθλιότητες, θα μου πει και εμένα κάποιος? ?
Εχω απαντησει.

Δηλαδη δεν μας μιλάς και απο πάνω, ΕΤΣΕ?

ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....?

Ετσε.....

@vrasidas27  Βρά, ξεκινα σιγά σιγά να πλενεσαι, να χτενιζεσαι, κανε νυχοποδαρα assούμε και ετοιμάσου για 2 μαγικές νυχτες με τον Μπιλάκο στον Σαρωνικό.
ΑΠΟΧΩΡΩ ?

Ο cos θα του άλλαζε τα φώτα.

+1000 γιατί αυτά τα ρεμάλια αυτά τα παλιοπράγματα (LFO, ADSR, Sequencer, κοκ) τα παίζουν στα δάχτυλα τους...

Επίσης γενικά για διαμορφωση ήχου (οχι σαν αυτά τα παρανοικα πραγματα) οι έχοντες αντιστοιχες γνώσεις (απο ηχοληψία, τεχνικα το πως ακριβώς λειτουργουν οι ενισχυτες, τα εφέ κοκ  μεχρι δεν ξερω και εγω τι), φτιαχνουν ότι ήχους θέλουν (κιθαρένιας κιθάρας) στον υπνο τους.

ΥΓ: Μπαρούτη, ΚΙΘΑΡΕΝΙΑΣ εγραψα, όχι ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΑΣ

Επίσης γενικά για διαμορφωση ήχου (οχι σαν αυτά τα παρανοικα πραγματα) οι έχοντες αντιστοιχες γνώσεις (απο ηχοληψία, τεχνικα το πως ακριβώς λειτουργουν οι ενισχυτες, τα εφέ κοκ  μεχρι δεν ξερω και εγω τι), φτιαχνουν ότι ήχους θέλουν (κιθαρένιας κιθάρας) στον υπνο τους.
Εδω κ με ηχους.. μη κιθαρενιας κιθαρας το φερνουν στο μιξ σε τετοιο σημειο που δε καταλαβαινεις τιποτα, ποσω μαλλον με το κτηνος

Επισης φρρρρ με το παλιοθρεντ σου εφτασα σε σημειο που το νοιζ μου ειπε.. δε μπορειτε να κανετε αλλα reaction για σημερα ?

Επισης φρρρρ με το παλιοθρεντ σου εφτασα σε σημειο που το νοιζ μου ειπε.. δε μπορειτε να κανετε αλλα reaction για σημερα ?

Τα παράπονα σου στους admin, mod κοκ.

Να βάλουν επιλογή να μπορείς να αγοράσεις assούμε, και ποσοστά στους OP, ετσι?

BTW, και επανω δεξια στα screens φαινεται και το CPU utilization, σε περιπτωση που κάποιος φοβάται μην του "τελειώσει" πρώτα το μηχάνημα...

Τελειως εγκυκλοπαιδικά, παιδικά, παιδικα, παιδικά, παιδικά, παιδικά...(κλεισε το delay ρε μάστοραααααααα)

Trending...

Νέα θέματα

Back