Επειδή ταλαιπωρήθηκα χρόνια ¨μελετώντας¨ πιάνο στα φρικώδη ελληνικά ωδεία (εχω δίπλωμα ανωτέρας στο πιάνο) ευθαρσώς θα αναφέρω ότι ΔΕΝ μελετώ ΠΟΤΕ κιθάρα.ΠΑΙΖΩ όμως κιθάρα κάθε μερα όσο πιό πολύ μπορώ' date='επίσης ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ & ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ παίζω (& πάντα έπαιζα) ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (σε γκρούπ) κατα τη γνώμη μου 1 ώρα πρόβας είναι 10 ώρες μελέτης.
Εξαιρετικά σημαντικό είναι να ΑΚΟΥΜΕ μουσική ,ΕΞΙΣΟΥ σημαντικό με το να ΠΑΙΖΟΥΜΕ.
Sorry boys αλλα προτιμω τις γυναίκες από τις κιθάρες :lol: (& σίγουρα ποτέ δεν με εμπόδισαν να είμαι δημιουργικός το ΑΝΤΙΘΕΤΟ μάλιστα μια ΣΩΣΤΗ γυναίκα σου δίνει...φτερά,όπως ακριβώς το Red Bull

)[/quote']
+1.000.000
Αλλά όλα αυτά αφού με κάποιο τρόπο έχεις αφομοιώσει τις βασικές αρχές θεωρίας π.χ. κλίμακες, συγχορδίες, κλπ. και τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΑΣΙΚΑ της τεχνικής του οργάνου, εν προκειμένω της κιθάρας.
Κι εγώ πλέον δεν μπορώ να πω ότι μελετάω κιθάρα, από τα 15 μέχρι τα 20 μελετούσα με διάφορους τρόπους. Με δάσκαλο στο σπίτι, ψάχνοντας tutorials στο net...ποτέ όμως σε ωδείο!
Τώρα όμως κάνουμε συνεχώς πρόβες με το γκρουπ και συνεχίζουμε να γράφουμε τραγούδια προσπαθώντας να προκαλούμε διαρκώς τις παικτικές μας ικανότητες...