Πάντως δε βλέπω να υπάρχει "διακαής" πόθος. Οι περισσότεροι το βλέπουμε σαν επένδυση, δεν καιγόμαστε παικτικά για κάποια κιθάρα...
Σε φάση, a good Strat is a good Strat and a good Les Paul is a good Les Paul...
Ε, τι να πω τώρα... Ο κ. συνήγορος @LK μας έχει ταράξει στο επενδυτικό... ινφλουένσινΟι περισσότεροι το βλέπουμε σαν επένδυση, δεν καιγόμαστε παικτικά για κάποια κιθάρα...
Μου έβαλες δύσκολα, ανάμεσα σε Greeny και σε Pearly Gates. Αλλά η αδυναμία σε Green & κυρίως Gary Moore, κέρδισε.
Θα γλιτώνες το Floyd αλλά θα έπαιζες Floydόμως ήθελα κιθάρα για παίξιμο τότε Μπλακ Στρατ ( να γλιτώσω τo Floyd... !
Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο ότι η Greeny είναι ακόμα "μάχιμη" στα χέρια του Hammett στα live των Μεταλλικα.
Έλα, "καρφώθηκες", άκουγες και εσύ Stratovarius, καλά μαντεύω;Φαντάζομαι τις gibson μετά απο 200-300 χρόνια, σαν τα στρατοβάριους ένα πράγμα.
Εδώ αντέχουν τα βιολιά, δεν θα αντέξουν τα μαόνια?
Ενω ολοι οι άλλοι νομίζεις το πιστεύανε?Εν τω μεταξύ μου αρέσει που έβαλες και την Evo.
Ούτε ο Vai δεν πιστεύει ότι είναι iconic![]()
Ε, να έχει επιλογές το κοινό και σε πιο μοντέρνες επιλογές... Όχι μόνο strat, tele, LP κλπ για τους εσχατόγερους...Εν τω μεταξύ μου αρέσει που έβαλες και την Evo.
Ούτε ο Vai δεν πιστεύει ότι είναι iconic![]()