- Πόντοι
- 2,068
Καταρχάς είναι δυνατόν να είναι iconic, που την έχει 5 φορες;Ε, να έχει επιλογές το κοινό και σε πιο μοντέρνες επιλογές... Όχι μόνο strat, tele, LP κλπ για τους εσχατόγερους...![]()
Και Evo 1 και 2 και flo....και κλάην Μάιν
Καταρχάς είναι δυνατόν να είναι iconic, που την έχει 5 φορες;Ε, να έχει επιλογές το κοινό και σε πιο μοντέρνες επιλογές... Όχι μόνο strat, tele, LP κλπ για τους εσχατόγερους...![]()
Τον ήχο που είχε ο Clapton στην Ιαπωνία για το Just one night.
Συμφωνώ 1000%Πρέπει να έχω ακούσει χιλιάδες φορές αυτό το δίσκο. Τέτοιος ήχος δεν περιγράφεται. Το ότι από αυτόν τον ήχο έφτασε στον απαράδεκτο σημερινό του, εμένα πάντως με ξεπερνάει...
Δεν είναι ο μόνος καλλιτέχνης που του συνέβη αυτό. Θα δώσω ένα παράδεiγμα κι από άλλο μουσικό είδος, πχ ο ήχος στις κιθάρες των Maiden και Metallica. Φαίνεται ότι με την πρόοδο της τεχνολογίας το guitar tone γίνεται χειρότεροΤο ότι από αυτόν τον ήχο έφτασε στον απαράδεκτο σημερινό του, εμένα πάντως με ξεπερνάει...
Θα είχα ψηφίσει εγώ, αλλά η συγκεκριμένη έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, οπότε έσιαξα μια Σκουίαρ αλλάζοντας ηλεκτρικά-κλειδιά-μαγνήτεςΠοιος bro ψήφισε Micawber εκτός από εμένα; Εμφανίσου τιτάνα!
Και έχει γίνει 'οδοντογλυφίδες' τουλάχιστον μία φοραΕίναι πραγματικά αξιοθαύμαστο ότι η Greeny είναι ακόμα "μάχιμη" στα χέρια του Hammett στα live των Μεταλλικα.
Δεν τις ξέρει αυτές ο @Terry RoscoeBeck5Χωρούσε και καμιά Gretsch στο poll...
Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να συμπεριληφθεί και η ακόλουθη, αλλά δεν ήμουν και τόσο "σχολαστικός" στη λίστα. Την επόμενη φορά...Δεν τις ξέρει αυτές ο @Terry RoscoeBeck5
έως πολύΚαι αυτή η strat είναι iconic