Με τι παίζουμε!

guitars

1 partcaster strat με emg

2 ltd ex-400 με duncan picups

3 les paul studio

amps

1 marshall valvestate 100w

2 line 6 15w 

pedals

1 morley wah

2 digitech death metal

3 behringer chorus

Guitars: Epi les paul (tone zone-neck w/split, super distortion-bridge w/split)

Fender Road Worn 60's (stock tex mex pups)

Yamaha APX -8A

Esteve κλασσική

Amp: Kustom Dual 30rc (σκυλι)

Effects: Boss GT-8

Boss MD-2

Digitech RP-200A

Μια και εχω 2 νε αποκτηματα, ξαναποσταρω

US G&L L-2500

index.php

Pedaltrain Mini με:

attachment.php

Korg Pitchblack, Guyatone TZ2, Boss LS-2 (για blend του fuzz με καθαρο σημα), BBE Opto Stomp, Tech21 Sansamp Para Driver.

KURZWEIL K2600/K2500/K2000

ROLAND JV2080

ALESIS QSR

KORG TRITON

KORG X5D

KORG 01W

YAMAHA MOTIF

Έτσι γι' αλλαγή πήξαμε στην κιθάρα...

Μιας και ανανεωσα τον εξοπλισμο μου

--Κιθαρες

Gibson Les Paul Standard

Fender Stratocaster Plus Deluxe

--Eνισχυτης

Roland Cube 30X

--Εφφε

EHX - Metal Muff w/ Top Boost

Gibson Les Paul Standard σε fender twin 135 me electrovoice zakk wilde :o στο rverb καναλι και παραλληλα gk3 kai roland vg88v2 στο καθαρο

σε ακουστικη ovation elite se behringer 300w με 2 καμπινες celection 12" και tweeters ιδια ρατσα με ποντεσιομετρα αυξομειωσης των tweeters.αυτα

zik είπε:
fender twin 135 me electrovoice zakk wilde :o στο rverb καναλι και παραλληλα gk3 kai roland vg88v2 στο καθαροσε ακουστικη ovation elite se behringer 300w με 2 καμπινες celection 12" και tweeters ιδια ρατσα με ποντεσιομετρα αυξομειωσης των tweeters.αυτα
:o :o

Δεν εξηγείται αλλιώς - πρέπει να παίζεις στη μέση της ερήμου με βενζινογεννήτριες!!  ;D

bloody_sunday είπε:

Δεν εξηγείται αλλιώς - πρέπει να παίζεις στη μέση της ερήμου με βενζινογεννήτριες!!  ;D
bloody να φανταστεις οτι περναω και line out σε dynakord 1000αρα

πολλα τα βατ  :'(

bloody_sunday είπε:

Δεν εξηγείται αλλιώς - πρέπει να παίζεις στη μέση της ερήμου με βενζινογεννήτριες!!  ;D
Λες να ακούει καθόλου τις γεννήτριες όταν παίζει; :P :P :P

παντως και γεννητρια εχω (πετρελαιο ομως 8)) 380 kva με v10 Man 502 μοτερ σε ρεμουλκα αν τη χρειαστειτε ποτε.Τελικα μαλλον επρεπε να το γραψω απ την αρχη στο set up ;)

Γιατί τόσα πολλά βατ? Α, και τη βενζινογεννήτρια (οκ, ντιζελογεννήτρια) μη τη γελάς καθόλου, μπορείτε να κάνετε πάρτυ με τη μπάντα στη μέση του πουθενά σε απίστευτα τοπία όπως οι Kyuss με τα γνωστά generator parties. Όχι μόνο δεν θα σας την πει κανείς για ηχορύπανση αλλά θα περάσετε κι ωραία μέσα στη φύση...

Άσε καλύτερα να μην γράψω... διότι ο bloody_sunday.... θα μου πεί ότι έχω πυρηνικό εργοστάσιο.....

;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)

Δεν ξερω αν εχεις αλλα αν πουλησεις τον εξοπλισμο σου σιγουρα φτιαχνεις ενα... ;D

studio54GR είπε:
Άσε καλύτερα να μην γράψω... διότι ο bloody_sunday.... θα μου πεί ότι έχω πυρηνικό εργοστάσιο.....

;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)
Γραψε ρε συ....

Απλα μετα να μας εχεις ετοιμα lexotanin και χαπακια για την πιεση για να μπορεσουμε να ηρεμησουμε!! ;D ;D ;D

studio54GR είπε:

;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)
Eμένα με ενδιαφέρει πολύ να δω τι έχεις! Έναν Super Reverb, αν θυμάμαι καλά? Toυ πότε? Τι άλλο?

astrios είπε:
--> Gibson Les Paul Studio (με jumbo ταστα)

--> RMC-5 Wah wah

--> VHT SigX

Εντυπώσεις από τον Sig X? Είχες δοκιμάσει κανένα άλλο μοντέλο αυτής της μάρκας πριν τον αγοράσεις για να συγκρίνεις, πχ Ultra Lead?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back