- Πόντοι
- 1
Εύγε νέε μου!!!JollyJokker είπε:αλλά δε με νοιάζει! δε ζηλεύω! έχω καλύτερη έμπνευση από όλους σας!![]()
Εύγε νέε μου!!!JollyJokker είπε:αλλά δε με νοιάζει! δε ζηλεύω! έχω καλύτερη έμπνευση από όλους σας!![]()
Θα μπορούσες βέβαια να μας τα γράψεις κι εδώ. Έτσι δεν είναι?itasoulas είπε:Παιδια,αν μπορειτε τσεκαρετε το blog μου που ανεβασα μολις χθες. Εκει παραθετω καποιες πληροφοριες για τον εξοπλισμο μου και με τον καιρο θα γραψω και μερικα ενδιαφεροντα αρθρα.
http://xtreme-guitar.blogspot.com/
Ειπα μιας και τα ειχα ετοιμα να παραθεσω κατευθειαν την πηγηharilatron είπε:Θα μπορούσες βέβαια να μας τα γράψεις κι εδώ. Έτσι δεν είναι?![]()
κανονικα εγω θα επρεπε να σε μισω μιας και σαν δεξιοχειρας εχεις ολες τις επιλογες να βρεις οτι θες ;DX-minor είπε:Ο μόνος λόγος που δεν σε μισώ είναι ότι το rick είναι αριστερόχειρο (τα MM δεν τα πάω)! ;D
Ωραία μπάσσα φίλε.
Μπορεις να βαλεις καμια φωτογραφια γιατι Cyclone ηταν η πρώτη μου κιθάρα (τιμημένο 1989)...ετσι να θυμηθώ τα αρχαϊκά χρόνια...aris 17561 είπε:CYCLONE (ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ;D )
1000 ευχαριστώ αδερφέ, είχα να δώ αυτό το decal πάνω απο 15 χρονια!!! Η δική μου ειχε και καλα στύλ Vai σώμα (με την χαρακτηριστική τρύπα στο πανω μερος), τρεμολο με λοκ (δεν μπορω να το φέρω καν στο μυαλο μου σαν εικόνα), ηταν HSS (ολοι οι μαγνήτες ειχαν καλύμματα, δεν θυμαμαι να φαινεται κανενας πόλος) κοκ...την φωτογραφια την κρατάω παντως, να εισαι καλά αδερφε΄...aris 17561 είπε:φιλε freedom αυτη ειναι η cyclone που λεγαμε...