Με τι παίζουμε!

itasoulas είπε:
Παιδια,αν μπορειτε τσεκαρετε το blog μου που ανεβασα μολις χθες. Εκει παραθετω καποιες πληροφοριες για τον εξοπλισμο μου και με τον καιρο θα γραψω και μερικα ενδιαφεροντα αρθρα.

http://xtreme-guitar.blogspot.com/
Θα μπορούσες βέβαια να μας τα γράψεις κι εδώ. Έτσι δεν είναι?  :)

rickenbacker 4003

musicman sterling

ibanez sr 300(πλεον δεν παιζω με αυτο το εχω μετατρεψει σε αταστο αλλα ψιλοαποτυχια :P)

big muff pi

Ας γράψω και εγώ

ΚΙΘΑΡΕΣ

Epiphone Les Paul Custom

Morris Stratocaster

Cort Earth 70ns

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ

Fender Frontman 25R

Crate sfx15

ΠΕΤΑΛΙΑ

Boss ME-50

Boss RC-2

Korg Distortion DST-1

fleamail είπε:
p h o t o s  ;D
οριστε!! :D

dsc00208db6.jpg
φωτο μολις το ειχα παρει!!!εννοειται οτι η μαλακια που καλυπτει τον μαγνητη εχει φυγει!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο μόνος λόγος που δεν σε μισώ είναι ότι το rick είναι αριστερόχειρο (τα MM δεν τα πάω)!  ;D

Ωραία μπάσσα φίλε.

X-minor είπε:
Ο μόνος λόγος που δεν σε μισώ είναι ότι το rick είναι αριστερόχειρο (τα MM δεν τα πάω)!  ;D

Ωραία μπάσσα φίλε.
κανονικα εγω θα επρεπε να σε μισω μιας και σαν δεξιοχειρας εχεις ολες τις επιλογες να βρεις οτι θες ;D

thanx :D

aris 17561 είπε:
CYCLONE (ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ  ;D )
Μπορεις να βαλεις καμια φωτογραφια γιατι Cyclone ηταν η πρώτη μου κιθάρα (τιμημένο 1989)...ετσι να θυμηθώ τα αρχαϊκά χρόνια...  ;)

λεπον . εχουμε και λεμε.....

Guitars:

gibson les paul custom 57

ibanez jpm

esp mIII

prosound (acoustic)

Amps:

brutus live head

harley benton cab

marshall ?????

effects:

boss -eq7,compressor,metal zone

r3fx- dual resistifier

t rex- mab signature

pod II

ibanez-  tube screamer

ESP LTD H-100FM σε M-Audio 1010LT και απο εκεί στο Guitar Rig 2 και απο σιάφορα plug-ins... Στα άμμεσα σχέδια είναι η Boss GT-10.. (Α, παρέλειψα να αναφέρω το Shadow SH 075 midi controller για κιθάρα το οποίο έχω στην διάθεσή μου... :p)

aris 17561 είπε:
φιλε freedom αυτη ειναι η cyclone που λεγαμε...
1000 ευχαριστώ αδερφέ, είχα να δώ αυτό το decal πάνω απο 15 χρονια!!! Η δική μου ειχε και καλα στύλ Vai σώμα (με την χαρακτηριστική τρύπα στο πανω μερος), τρεμολο με λοκ (δεν μπορω να το φέρω καν στο μυαλο μου σαν εικόνα), ηταν HSS (ολοι οι μαγνήτες ειχαν καλύμματα, δεν θυμαμαι να φαινεται κανενας πόλος) κοκ...την φωτογραφια την κρατάω παντως, να εισαι καλά αδερφε΄... ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back