BigAlejandro είπε:
εγω δεν καταλαβαινω αυτο το μενος για την ντιντι.
Βασικά η ντιντι έχει κακό παρελθόν απλά με το παραμικρό συννεφάκι σε όποια διοργάνωσή της, κεραυνός πέφτει να την κάψει.
Προτού ανοίξει τη Μαλακάσα, δεν υπήρχε έστω μια συναυλία της που να έχω πάει που να είχε προνοήσει για τις χίλιες δυο ταλαιπωρίες.
Να περιμένουμε ώρες ατελείωτες να μπούμε στους συναυλιακούς χώρους (ότι να ναι συναυλιακούς χώρους κιόλας) να ξεκινάει η συναυλία πριν μπούμε, γιατί δεν είχαν σκεφτεί πως θα εξυπηρετήσουν τις χιλιάδες που περιμέναν κτλ κτλ.
Γενικά από οργάνωση μια χαρά σάπια ήταν.
Αντίθετα από τη Μαλακάσα και μετά έφτιαξε αρκετά σαν εταιρία, αφού είχε το χώρο της. Πιο ελεγχόμενα τα πράγματα και το θέμα ήχου και εισόδου των θεατών λύθηκε. Για το χώρο Μαλακάσας όμως, δεν είναι το πρόβλημά του η απόσταση, όσο ο μάλλον μέτριος σχεδιασμός του.
Μέσα στο χώρο αν είσαι κάτω του 1,70 δε βλέπεις μια, δεν υπάρχει καμία σοβαρή πρόβλεψη για να κάτσεις, οι χώροι στάθμευσης είναι ανέκδοτο. Ότι και να λένε για καινούριους χώρους, την τελευτάια φορά που πήγα εγώ, που ήταν στους Kiss, οι πινακίδες για παρκιγκ μέσα στο δάσος μας οδήγησαν χύμα μέσα στα δέντα. Χώρος στάθμευσης Α ή κάτι τέτοιο. Πλήρως σχεδιασμένο, επίσης... :
Τα μπαρ και εξυπηρέτηση δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους αριθμούς που πάνε εκεί. Δε γίνεται απλά.
Οι τουαλέτες μια φορά που έκανα τη γενναία κίνηση να τις δω μου χουν μείνει σαν εικόνα τρόμου και πανικού και άλλες τέτοιες ομορφιές.
Από κει και πέρα όμως είναι εταιρία που έχει πολύ δυνατές διασυνδέσεις με τους χώρους της μουσικής και χοντρικά μονοπωλεί τις συναυλιακές διοργανώσεις. Με αποτέλεσμα θα φέρει τα δυνατά ονόματα.
Ο "πελάτης" της όμως θα περίμενε με αυτά που βγάζει που πλέον δεν έχει να καλύψει έξοδα ενοικίασης χώρου να βλέπει πολλές βελτιώσεις στη διοργάνωση και όχι μισές δουλειές.
Τώρα φταίει η ντιντι για τις ακυρώσεις τις τωρινές; Όχι τι να κάνει έβρεξε τα πήρε όλα και τα σήκωσε η μπόρα, πάει αυτό. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να επιστρέψει τα χρήματα σε αυτούς που τα πήραν και αυτό κάνει.
Η απαίτηση όμως από τον πελάτη πλέον, θα είναι να φροντίσει η ντιντι να επενδύσει σε σοβαρά αντιπλημμυρικά έργα εκει (ναι και ας είναι ζημιογόνο γι αυτή, μιας και ο χώρος χρησιμοποιείται 5 6 φορές το χρόνο) και να είναι έτοιμη την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο να μπορεί να ανταπεξέλθει.