- Πόντοι
- 2,368
Για Ραμόνες χαλάλι. Σε ζουλεύω να κσέρης.
εδω ζουλευω εγω εμενα....? εσυ δεν θα ζουλευεις εμενα? ?
Για Ραμόνες χαλάλι. Σε ζουλεύω να κσέρης.
Να τα κάνουν και τα 2, δεν είναι εφικτό;Έτσι είναι.
Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν αυτοί που κάνουν παιδιά, και τα γεροντοπαλίκαρα που παίρνουν Μάρσαλ ?.
Φχαριστω!
Δεν ξέρω.Να τα κάνουν και τα 2, δεν είναι εφικτό;
Ε πως δεν το έψαξα....κάνα 10 λεπτο ?Αλλά αν τον έψαξες ..
Ε πως δεν το έψαξα....κάνα 10 λεπτο ?
Τον είδα.....είδα ότι είναι στο κλάσικ layout, το μαμάτο ...έχει και reverb.....μετά 5 λεπτά τον άκουγα....και στο τέλος είδα την τιμή.....και σήκωσα το τηλέφωνο.
Κοίτα, να σου πω την αλήθεια......είμαι από τη γενιά που έζησε τα πέτρινα χρόνια.Αυτός είναι ο σωστός τρόπος! Αν το πολυψαχνεις και το πολυψυριζεις κάτι δεν πάει καλά
Είναι αυτό που είπε ο Μποναμάσας (τον οποίο γουστάρω με τα 1000) , .....να έχεις μια επαγγελματική διαδρομή και no authority figure πάνω από το κεφάλι σου ...το say "no". ?@LKαν και λίγο νεότερος, σε καταλαβαινω απόλυτα. Ο πρώτος μου ενισχυτής ήταν ένας Park by Marshall (τους θυμάται κανείς?) μικρός combo. Μεχρι τα 27 μου δεν ήξερα τι θα πει λάμπα. Πήρα με τα χίλια ζόρια έναν Bugera V22. Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και πουλάω ενισχυτές και καμπίνες γιατί δεν έχω χώρο στο διαμέρισμα.
Είχα κάποτε έναν marshall park 80watt (παραδόξως είχε το κανονικό λογότυπο της Marshall και έγραφε park στο μπροστινό μέρος δίπλα στο on/off).@LKαν και λίγο νεότερος, σε καταλαβαινω απόλυτα. Ο πρώτος μου ενισχυτής ήταν ένας Park by Marshall (τους θυμάται κανείς?) μικρός combo. Μεχρι τα 27 μου δεν ήξερα τι θα πει λάμπα. Πήρα με τα χίλια ζόρια έναν Bugera V22. Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και πουλάω ενισχυτές και καμπίνες γιατί δεν έχω χώρο στο διαμέρισμα.
Αυτά που άκουσα στο YouTube ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα σε driven ήχο.Οπότε για να απαντήσω και στο @LK μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα από την αγορά σου!
Τον συγκεκριμένο (DSL1cr) τον εχω και εγώ και τον θεωρώ από τους καλύτερους λαμπατους για home practicing (και όχι μόνο)...@BillTrantos
Δεν ξέρω βρε Μπιλ...λάμπα στο σπίτι.
εχω bugera...και πιο πολύ στο ατενουέτορ τον εχω.
εχω και τον Princeton chorus που ειναι ss...και πανω απο το 3 δεν τον βαζω.