Marshall "Dookie" amp Reissue

Κωνσταντίνος Πέγιος

kpeyos

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,083
Με έναν original JCM800 vertical input του 1983 και με έναν Matchless Chief, το τελευταίο που θα περίμενα είναι ότι θα ερχόταν η στιγμή να λιγουρευτώ καινούργιο Marshall. Παρόλα αυτά, μόλις συνέβη. Ίσως ο καλύτερος modded plexi που έχω ακούσει σε review:

Και από Friedman;
Από οτιδήποτε. Του Friedman θεωρώ ότι δεν είναι τόσο rich, πιάνουν κυρίως το επιθετικό κομμάτι αλλά με τον παλιό μου JCM μπορώ εύκολα να φτάσω σε πολλούς παρόμοιους ήχους, ανάλογα με το τί θα χρησιμοποιήσω γαι boost μπροστά.

Να το θέσω έτσι: Σίγουρα δε θα αντάλλαζα τον JCM με κάποιον από τους Friedman που έχω ακούσει. Mε τον Dookie, θα το σκεφτόμουν σοβαρά.

Βέβαια ξαναλέω κρίνω από τα reviews. Aπό κοντά και στο χέρι μπορεί να αλλάζει το πράγμα.

Είδα και εγώ ένα δύο βίντεο με τον συγκεκριμένο.

Καταρχάς έχει ωραία looks, είναι sexy, μου αρέσει απλά να τον κοιτάω (πάνω στην matching καμπίνα του).

Ηχητικά επίσης φαίνεται να σπέρνει.

Τώρα στο πρακτικό του θέματος, handwired amp 100w χωρίς fx loop και Ευρωπαϊκή τιμή κοντά στα τριάμισι, δύσκολα σε βάζει στο τριπακι να το σκεφτείς σοβαρά για αγορά. Είναι πολλά τα βαττ, ειναι πολλά τα λεφτά, είναι πολλά τα κιλά.

Είδα και εγώ ένα δύο βίντεο με τον συγκεκριμένο.

Καταρχάς έχει ωραία looks, είναι sexy, μου αρέσει απλά να τον κοιτάω (πάνω στην matching καμπίνα του).

Ηχητικά επίσης φαίνεται να σπέρνει.

Τώρα στο πρακτικό του θέματος, handwired amp 100w χωρίς fx loop και Ευρωπαϊκή τιμή κοντά στα τριάμισι, δύσκολα σε βάζει στο τριπακι να το σκεφτείς σοβαρά για αγορά. Είναι πολλά τα βαττ, ειναι πολλά τα λεφτά, είναι πολλά τα κιλά.
Με τριάμιση παίρνω Ibanez Pia και μένουν και άλλα 300 να πάρω το Synth9 pedal της EHX! Συν αρκετά σετ χορδών και άλλα αξεσουάρ.

Αυτοι οι προβληματισμοι ( καλο ειναι να) αφορουν καταστασεις οπου το budget των 100.000 δολλαριων για την ηχογραφηση ενος δισκου, οπως λεει ο τυπος στο βιντεο, θεωρειται ιδιαιτερα χαμηλο :ROFLMAO:

Αν λοιπον τα 100 χιλιαρικακια φαινονται πολυ λιγα, ελαχιστα θα ελεγα, για να γραψεις το δισκακι σου, τοτε ναι, ας παρεις αλλη μια λαμπατη κεφαλη, γιατι οχι. Για αυτους παλι που αν περισσευαν 100 χιλιαρικα θα παντρευοντουσαν :ROFLMAO: ας αρκεστουν στον ενισχυτη που εχουν

Αυτοι οι προβληματισμοι ( καλο ειναι να) αφορουν καταστασεις οπου το budget των 100.000 δολλαριων για την ηχογραφηση ενος δισκου, οπως λεει ο τυπος στο βιντεο, θεωρειται ιδιαιτερα χαμηλο :ROFLMAO:
Αυτοί οι προβληματισμοί, ακόμη κι αν δε βγάλουμε ποτέ φράγκο από τη μουσική, μια χαρά νόημα έχουν.

Σε gear forum είμαστε.

Νταξει, ο καθενας τα λεφτα του τα δινει οπου θελει.

Να εχεις ομως ηδη εναν jcm 800 και να θελεις και μια παραλλαγη του επειδη εγραψαν με εναν παρομοιο ενα δισκο οι green day, μου ακουγεται καπως.

Αλλα ΟΚ, δεν ειναι το χειροτερο πραγμα που εχω ακουσει οποτε ναι, σε gear forum ειμαστε, ΟΚ, γιατι οχι.

Υ.Γ. μαλλον δεν ειναι φαση jcm ο συγκεκριμενος, οποτε σιγουρα πιο ΟΚ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back