Μην ''τσακώνεστε'' ρε παιδιά για τα ξύλα, κρίμα είναι το θέμα να καταλήξει εκεί, το έλεγα εξ'αρχής... :-\
@longshadow και εγώ έχω συζητήσει και με οργανοποιό και με εξαιρετους μουσικούς πάνω στο θέμα...σίγουρα δεν είναι μειοψηφία...
Φυσικά το να αφήσεις τα ξύλα ''εκτός'' στο θέμα έρχεται σε σύγκρουση με αυτούς που υποστηρίζουν ότι όντως μπορείς να πέσεις σε ακριβό όργανο το οποίο να ''μην παίζει''.
Αλλά ρε παιδιά, χωρίς να είμαι ειδικός (γι'αυτό άνοιξα το θέμα), όργανο των 1500 euro να μην παίζει, ε μου φαίνεται ΠΟΛΥ δύσκολο..ακόμα και διαφορές να δεχτούμε ότι υπάρχουν στον ήχο λόγω ξύλων και ίδιο κομμάτι ακόμα, ε διαφορετικό να δεχτώ ότι ακούγεται, ΜΑΠΑ όμως όχι...
Είναι κάτι αγγελίες που λένε π.χ. ''πουλάω την epi, fender mim έπεσα σε απίθανο κομμάτι, πατάει πολλές
gibson fender usa κάτω'' ε, γιατί την πουλάς τότε ρε φίλε? :

Επικαλούμαστε δευτερεύουσες ιδιότητες όποτε μας συμφέρει?
Έχω διαβάσει απόψεις πολλών ''πιουριστών'' που λένε ότι διάλεξαν το όργανο ανάμεσα σε 50, 100 ίδια, παραθέτουν απόψεις και εμπειρίες που είναι σεβαστές και υπολογίσιμες, αλλά.... :-\ από την άλλη έχω διαβάσει από άτομα με αποδεδειγμένη εμπειρία και σχέση με την μουσική (συνήθως VIP μέλη) που ''μεταμόρφωσαν'' κιθάρες με μια απλή ρύθμιση και αλλαγή χορδών...(όλα αυτά σε διάφορα threads κατά καιρους).
Όλες τις απόψεις τις επεξεργάζομαι και τις υπολογίζω, γι'αυτό και άνοιξα το θέμα, δεν συντάσσομαι με κάποια αποψη απαραίτητα, απλά ήθελα να συνοψίσουμε τις απόψεις περί του θέματος.