Επειδη το h μερικες φορες προφερεται αχνα (η και ακομα χειροτερα στην περιπτωση μας και καθολου) προτεινω ΔΗΜΟΣΙΩΣ να ζητησεις συγνωμη και να αποσυρεις την προταση σου παραυτα.brougos7 είπε:Moonhills
Μα ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!! Τις κουρδίζουν στην ιδιοσυχνότητα της ενεργειακής κατάστασης που αποκτούν τα μόρια του εκάστοτε φαγητού στην θερμοκρασία που σερβίρεται. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί και στην χρήση αποκλειστικά αναλογικού εξοπλισμού (πχ. απλή παραδοσιακή πόιντ του πόιντ κουζίνα με γκάζι, χόβολη για τον καφέ και αγνό μπλε μπικ επάνω σε μπλοκάκι - ψηφιακοί φούρνοι μικροκυμάτων, ηλεκτρονικές καφετιέρες και ασύρματα πάλμτοπς για παραγγελίες αποκλείονται).G.K. the Greek είπε:Οι πορσελανες των πιατων παιζουν ρολο στο τελικο γευστικο αποτελεσμα?
Βρε συ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ το μαγαζι να ονομαστει Μουνιλ'ς αν δεν προφερθει το h. Σα βλαχικη ονομασια γεννητικων οργανων. Ελεος. Ολα πρεπει να σας τα συλλαβισω?!brougos7 είπε:Δε καταλαβαινω τι προβλημα εχεις με τους φεγγαρολοφους?
1) οχι. ποτε. Μοιαζει σα Γαμος και Νυφουλα, Καναπες και Σπιτι αυτα τα εντυπα για γυναικες...Imaginator είπε:Kαλα το θεμα εχει ξεφυγει...
Επειδη κι εγω ομως εχω ψυχη , και θελω να συμμετεχω λιγο στο παιχνιδι , ας μου προτεινω καποια ονοματακια ...
1) σεφ & the spiti
2) zaman food
3) διαsτροφη
4)τα ατιθασα πιατα
5)με 'νου
6)διπορτο (εχει δυο εισοδους)
Οσο για το θεμα της ταυτοτητας του μαγαζιου , προσπαθω οσο γινεται να ειναι το καθετι στην ωρα του..η