- Πόντοι
- 36
Σίγουρα 8;Wow! είπε:Με παρεξήγησες. Το κουβέρ είναι εξωγήϊνη λιχουδιά, ένα πλάσμα με οκτώ μάτια, έκαστο των οποίων έχει διαφορετική γεύση.
Και σίγουρα σωστό το όνομα, δες κ εδώ ;D
Σίγουρα 8;Wow! είπε:Με παρεξήγησες. Το κουβέρ είναι εξωγήϊνη λιχουδιά, ένα πλάσμα με οκτώ μάτια, έκαστο των οποίων έχει διαφορετική γεύση.
Wow! είπε:Εταπώθην. Η Evilnye νίκησε.
Ή "Σταση με Ουζια" και να παιζει ραπ με γκανγστα drive-by-shooting ατμοσφαιραG.K. the Greek είπε:Το ''Στάση με ούζα" πως σου φαίνεται?
Explicit?
Aν έχει και jukebox μέσα μπορεί να το ονομάσει 'Vintage Modified'.watchmen είπε:και διάφορα μουσικά ξεκάρφωτα όπως:
studio ( :)
gain
blues
custom
solo
monitor
Πολυ καλο και εχει θετικη αυρα...Επισης θα μου αρεσε το Mεγαλο ραντεβου της σαρδελας με την Μεσογειακη Σούλα , αλλα παει ακριβα η ταμπελα...kwstas79 είπε:Ένα πολύ όμορφο όνομα για γκουρμέ φαγάδικο γενικά είναι και το
Embryonic Necrocannibal Bloodfeast Necropsy
Να συνεχίσω, μου επιτρέπετε..evris είπε:Σταρση(π) Μυγδαλα
-------------------
Τσιου μπακα (περδικες κυνηγι, με το κιλο, για πολυ καλοφαγαδες)
Duck Veider (Ψητη, σκουρα παπια με πατατες -δλδ fries δλδ διπλο λογοπαιγνιο, δλδ τρελο γελιο-)
Desert of the cones (επιδορπιο παγωτο χωνακι)
May the frost be with you (παγωμενος φρεντο γρανιτα, για το πρωι που θα ειναι καφετερια) η
May the flash be with you (στην τουαλετα, οδηγια για τους βιαστικους)
ΑρτουDipTo (σκορδοψωμακια για dip)SpyrosCh είπε:Να συνεχίσω, μου επιτρέπετε..
Emperor Φάβαtin (Αυτοκρατορικό πιάτο Φάβας)
Padme Αμυγδάλα (χορταστικό -yet elegant- επιδόρπιο με αμύγδαλα, σήμα κατατεθέν πλέον του μαγαζιού λόγω ονόματος)
Obi zwan Kenobi (ορεκτικό με σαλαμάκι)
Ταρτουίν (επιδόρπιο τάρτας - διπλό)
Μπομπα Φετ (ο,τι λεει το ονομα. Σαντουιτσακια μπομπακια με φετα)SpyrosCh είπε:Να συνεχίσω, μου επιτρέπετε..
Emperor Φάβαtin (Αυτοκρατορικό πιάτο Φάβας)
Padme Αμυγδάλα (χορταστικό -yet elegant- επιδόρπιο με αμύγδαλα, σήμα κατατεθέν πλέον του μαγαζιού λόγω ονόματος)
Obi zwan Kenobi (ορεκτικό με σαλαμάκι)
Ταρτουίν (επιδόρπιο τάρτας - διπλό)