Μαγαζί ψαχνει όνομα....

Πολύ καλό το "στάση μύγδαλα", αλλά προσωπικά από ένα τέτοιο μαγαζί θα περίμενα να δω και βουκολικές (πρώτη φορά στην ζωή μου χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη ;D) αναφορές στην διακόσμησή του, που έρχεται σε αντίθεση με την πρόθεση του φίλου για μοντέρνα διακόσμηση...

Improvisation στο μπεεες,

μπεεεες καφέεεες

Αλλά θα πρέπει να ναι μόνο καφετέρια ;p

Evilnye είπε:
Improvisation στο μπεεες,

μπεεεες καφέεεες

Αλλά θα πρέπει να ναι μόνο καφετέρια ;p
+10000

και για πιο μοντερνες φασεις Bes Cafe (κατα το Nes Cafe)

Θεωρω (μετα απο ομοφωνη αποφαση με την evilnye) οτι το θεμα πρεπει να γινει sticky, να μεταφερθει στα απαντημενα και να κλειδωθει.

Evilnye είπε:
Να πω πως στηρίζω την προσπάθεια έβρις για Στάση Μύγδαλα και Μπεεεες
*την προσπαθεια του Εβρεως για να είμαστε και πιο σωστοι, ή του EvrewC

Μπα σε καλό σου marrooned με συγκίνησες. Αν και ήδη έχουμε καταλήξει στο μπεεες καφέ με συντριπτική ομόφωνη απόφαση. (Εγώ και έβρις μετράμε δεδομένου ότι το άθροισμα του κάρμα μας δίνει 5) θα βάλω το μπαγλαμαδάκοι, δεύτερο, και μπορεί και να χάσει από μια ψήφο όπως τα Ελληνικά ως επίσημη γλώσσα των Η.Π.Α.

neeq: Σ' ευχαριστώ για τη διόρθωση, το σωστό να λέγεται ;D

Έχω βάσιμες πληροφορίες ότι τελικά το μαγαζί ονομάστηκε "Darth Vader Was A Pussy".

Αν και θεωρώ το θέμα λήξαν εδώ και 5 6 ποστ, θα προτείνω έτσι απλά για την χαρά του παιχνιδιού το

Chewbacca ate here.

Ωραία να στε καλά μου ρθε και μια πιο ενδιαφέρουσα έμπνευση...

"We serve Ewoks"

Όταν ένα μαγαζί είναι ανάμεσα σε μεζεδοπωλείο και καφετέρια, τι στην ευχή σερβίρει; Καφέ σκόνη αλειμένο σε ψωμάκια;

Συμφωνω κι εγω πως το μαγαζι σου θα πρεπει να αποκτησει μια ταυτοτητα.

Και καφες και τυροπιτες και φαι και τσιπουρα και και και...

Κανε μια βολτα στα 5 τετραγωνα της περιοχης σου και δες τι λειπει.

Επισης ξυπνα μια μερα νωρις και κοιτα απο τα μπαλκονι σου ποσοι πεζοι-αυτοκινητα περνουν εξω απο το μαγαζι, για να διαπιστωσεις την εν δυναμει πελατεια σου σε περιπτωση που σερβιρεις καφεδες.

Αν τελικα προσανατολιστεις σε κατι με εμφαση στην κουζινα (που απο οτι βλεπω το ψηνεις) φροντισε να εχει ενα ελληνικο ονομα. Ψαξε στιχους ρεμπετικων τραγουδιων. Βοηθαει πολυ.

Ανοιξε κανενα βιβλιο με συνταγες. Ισως εκει βρεις το ονομα που ψαχνεις.

Wow! είπε:
Όταν ένα μαγαζί είναι ανάμεσα σε μεζεδοπωλείο και καφετέρια, τι στην ευχή σερβίρει; Καφέ σκόνη αλειμένο σε ψωμάκια;
Το εύστοχο όνομα που πρότεινα, αναφέρεται στη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, και πληροφορεί κάθε ενδιαφερόμενο πως μπορεί να βρει το συγκεκριμένο έδεσμα εκεί. Από εκεί και πέρα υπάρχει φυσικά και η συνηθισμένη ποικιλία. Ακόμα και μια μακαρονάδα σκέτη με τυρί και για τους πιο μίζερους ;D

Evilnye είπε:
Το εύστοχο όνομα που πρότεινα, αναφέρεται στη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, και πληροφορεί κάθε ενδιαφερόμενο πως μπορεί να βρει το συγκεκριμένο έδεσμα εκεί. Από εκεί και πέρα υπάρχει φυσικά και η συνηθισμένη ποικιλία. Ακόμα και μια μακαρονάδα σκέτη με τυρί και για τους πιο μίζερους ;D
Η πραγματική μιζέρια είναι : χθεσινά μακαρόνια χωρίς τυρί με νερό λουτρακίου (25 ευρώ).

Να του προτείνουμε και τιμολόγιο του ανθρώπου;

Ευκαιρία είναι τώρα που τακτοποιήσαμε το όνομα ;D

G.K. the Greek είπε:
Επισης ξυπνα μια μερα νωρις και κοιτα απο τα μπαλκονι σου ποσοι πεζοι-αυτοκινητα περνουν εξω απο το μαγαζι, για να διαπιστωσεις την εν δυναμει πελατεια σου σε περιπτωση που σερβιρεις καφεδες.
Να βγεί γδυτός και άπλυτος στο μπαλκόνι ή θα επηρρεάσει τα σωθικά των περαστικών;

Κουβέρ : 92 ευρώ

Λοιπά : 1 ευρώ

Νερό (σκέτο) : 5 ευρώ

Νερό (σε καθαρό ποτήρι) : 30 ευρώ.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α., γαλώ την εφορία μου μέσα.

Evilnye είπε:
Ψωμί φίλος, μην τους κλέβει κιόλας.
Με παρεξήγησες. Το κουβέρ είναι εξωγήϊνη λιχουδιά, ένα πλάσμα με οκτώ μάτια, έκαστο των οποίων έχει διαφορετική γεύση.

Wow! είπε:
Να βγεί γδυτός και άπλυτος στο μπαλκόνι ή θα επηρρεάσει τα σωθικά των περαστικών;
Αν εχει προλαβει να λουστει με ultrex θα κερδισει 30% πελατεια. Το ειδα τις προαλλες στο Μποτρινι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back