Μαγαζί ψαχνει όνομα....

Παίδες δινετε ρεστα...σας ευχαριστω ολους...

το γοργονες και πουλμαν ειναι στο δευτερο ποδι στη χαλκιδικη και το εχω πετυχει κι εγω...θείκη εμπνευση...

Το αραλυκοι τα σπαει....

το oseano ειναι ομορφο αλλα δεν θελει και θαλασσα?

κερασμα εννοειται οτι δεν θα εχει μονο ο νονος....

επειδη θα δουλευουν μεσα και αλλα μελη της οικογενειας μου . το  ''F A M I L I A''

πως ακουγεται?(λιγο μαφιοζικο??)

Imaginator είπε:
το oseano ειναι ομορφο αλλα δεν θελει και θαλασσα?

επειδη θα δουλευουν μεσα και αλλα μελη της οικογενειας μου . το  ''F A M I L I A''

πως ακουγεται?(λιγο μαφιοζικο??)
ναι αλλα.. θα ηταν περιεργο εαν ηταν σε καμμια ..'ραχουλα'

δε νομιζω να 'χαλαστει' κανεις.. ασε που θα εχεις και θαλασσινα μεσα..

και θα ερχονται και γοργονες.. ;D

"Σόδα, Fanta και Cubana"

(Αυτό προυποθέτει ότι θα έχεις προς διάθεση την μπύρα Cubana 59  :P, αλλιώς μπορεί να είναι "Ρόδα, Fanta και Βεργίνα")

Για όνομα θα πρότεινα 'Οσοι ήρθαν ξέρουν'. Θα μπαίνει κόσμος απο περιέργεια για να

ρωτήσει πως λέγεται το μαγαζί.

SpyrosCh είπε:
"Ρόδα, Fanta και Βεργίνα")
Μάθατε και την Βεργίνα τώρα 8)

"Παρήγγειλα πινακίδα αλλά δεν μου την έχουν φτιάξει ακόμα"

Γραμμένο με σπρέι πάνω στην γυψοσανίδα.  ;D

Λοιπόν να πω και 'γω...ή μάλλον να δείξω ;D

Λογοπαίγνιον.... ;D ;D

KAPOTO_LOGO.jpg

Α....αμα ειστε ψιλοβρωμιλοι(οσον αφορα τον καθαρισμο του χωρου εννοω) σαν και εμενα και προβλεπεται να εχει ροκ attitude το μαγαζι,μπορεις να το βγαλεις και race against the fasin ;D ;D ;D

Αν είστε και κάπου κοντά σε μπαράκια βγάλτε το "Το βρώμικο" και μην επενδύσετε σε κτίριο, κουζίνες και σαχλαμάρες. Ένα καρότσι και μια γεννήτρια υπόθεση, συν ένα φορητό ψυγείο για νερά, αναψυκτικά και μπύρες...

::)

Evilnye είπε:
Αν είστε και κάπου κοντά σε μπαράκια βγάλτε το "Το βρώμικο" και μην επενδύσετε σε κτίριο, κουζίνες και σαχλαμάρες. Ένα καρότσι και μια γεννήτρια υπόθεση, συν ένα φορητό ψυγείο για νερά, αναψυκτικά και μπύρες...

::)
Χαχαχχ ;Dκαλη φαση ;D :PΒασικα μου θυμησες το θεϊκο που ελεγε μικρο το ξαδερφακι μου.Οταν τον ρωταγες τι ηθελε να γινει απαντουσε καντινα ;D ;D ;D

4 σελίδες τώρα δεν έχω δει τη σωστή απάντηση:

NOIZ

Ψάρακλες!

Να δίνει και royalties στον yameth!

Trending...

Νέα θέματα

Back