Πολλά που γράφει μέσα μοιάζουν με τη δικιά μου με τη διαφορά ότι 1) δεν έχει rosewood binding στη ταστιέρα και 2) δεν λέει πουθενά Ibanez όπως τις mac10Είναι μια Ibanez κιθάρα που προέκυψε από την συνεργασία του Maccaferri με την ibanez από το 1979 μέχρι το 1984.
Κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 1981.
Είναι σχετικά σπάνια, αλλά δεν μπορώ να σε διαφωτίσω σχετικά με την τιμή.
https://ibanez.fandom.com/wiki/MAC10
Ναι μετά από μια έρευνα που κάνω εδώ. Φαίνεται να είχαν βγει 1400 περίπου κομμάτια εκ των οποίων ο Μακαφερι υπέγραψε 440. Αυτή έχει την υπογραφή του πάντως. Την έχω 3 χρόνια στη ντουλάπα και τώρα την έβγαλα να τη δω. Περίεργος ήχος άλλη φάση από μια κανονική ακουστική. Πάντως έχει πολύ δυνατό ηχείο.Μάλλον πρόκειται για μια απο τις 440 υπογεγραμμένες απο τον Maccaferri, Mac10 Gypsy Jazz κιθάρες όπως ανέφερε ο @fusiongtr. Όμορφη κληρονομιά.
Πολλά που γράφει μέσα μοιάζουν με τη δικιά μου με τη διαφορά ότι 1) δεν έχει rosewood binding στη ταστιέρα και 2) δεν λέει πουθενά Ibanez όπως τις mac10
Περίεργος ήχος άλλη φάση από μια κανονική ακουστική.
Σε σχέση με τη guild έχει νομίζω πιο ψηλό μεσαία και ψηλά. Η Γκιλντ είναι πιο μπάσα και ογκοδεις .Είναι τελείως διαφορετική από μια ακουστική.
Άλλο πράγμα οι manouche κιθάρες.
Αυτό λεμεΜία τέτοια κιθάρα είχε ο Γιάννης ο Σπάθας, την είχε μαζί του και της έριξα μία ματιά όταν του τοποθέτησα dots στην ακουστική Lakewood που είχε αγοράσει τότε. Ίσως είναι αυτή.
Αυτή ειναιΜία τέτοια κιθάρα είχε ο Γιάννης ο Σπάθας, την είχε μαζί του και της έριξα μία ματιά όταν του τοποθέτησα dots στην ακουστική Lakewood που είχε αγοράσει τότε. Ίσως είναι αυτή.