Μα πώς παίρνει ακριβές κιθάρες;

Άρα, ο μέσος Έλληνας ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ, που είναι το 28% (περισσότερο από 1/4 ) του συνολικού ενήλικου πληθυσμού, θα μπορούσε, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ, να αγοράζει μια Gibson Les Paul κάθε 2-2,5-3 χρόνια. Ωραίο...;
Δύσκολο. Αν το 'κοβε μάλλον θα χαλούσε περισσότερα σε σουβλάκια.

Πέρα απ' την πλάκα, το κάπνισμα συνδέεται άμεσα με τις ενδορφίνες και χρειάζεται αλλαγή ζωής, υπομονή και χρόνος για να επανέλθει το σώμα σε πρότερα επίπεδα ισορροπίας ώστε να μη ζητάει (ή ακόμη χειρότερο να μην εθιστεί) σε εναλλακτικούς εύκολους ερεθισμούς ικανοποίησης, όπως το φαγητό, το shopping, κλπ κλπ.

Γιατί νομίζεις ότι οι χαμηλότερες κοινωνικές τάξεις είναι συνήθως καπνιστές, καταναλώνουν περισσότερα junk foods κλπ; Είναι η διέξοδος τους προς την ικανοποίηση, αφού δεν έχουν λεφτά για άλλα πράγματα.

Μην το ψάχνετε στα τσιγάρα φεύγουν πολλά λεφτά.
15 τσιγάρα είναι σχεδόν ένα πακέτα.
Άρα 4 ευρώ το πακέτο, θα βάλω εγώ 3 ευρώ την μέρα (γιατί την επόμενη θα πάρεις ξανά, δεν φτάνει το μισό).
3 x 7= 21 / εβδομάδα, ×4 =84 τον μήνα, ×12=1008....να την η τελεκαστερ στανταρτν used 😜

Καταρχάς, ποιες θεωρούνται ακριβές κιθάρες; Για εμένα πχ όλες όσες πωλούνται πάνω από 900 ευρώ, είναι ακριβές. Για έναν πιανίστα πχ, όλες φθηνές του φαίνονται...

Καταρχάς, ποιες θεωρούνται ακριβές κιθάρες; Για εμένα πχ όλες όσες πωλούνται πάνω από 900 ευρώ, είναι ακριβές. Για έναν πιανίστα πχ, όλες φθηνές του φαίνονται...
Αυθαίρετα θα οριζα ως ακριβή μια κιθάρα, που και καινούργια έχει 2000 +.

Αν κρίνω πάντως από μένα και από αρκετούς φίλους τα σοβαρότερα ψυχικά θέματα ήρθαν όταν λύσαμε τα βασικά μας προβλήματα στη ζωή...
H διάθεση έχει την τάση πρός την ομοιόσταση, είναι βασικό εξελικτικό όπλο για να συνεχίζει το είδος να προοδεύει.

Last edited:
Υπάρχουν όντως άνθρωποι που τη βγάζουν δύσκολα.
Ισχύει.
Αλλά δεν συχνάζουν στα φορά με ηλεκτρικές κιθάρες, οπότε το παρόν νήμα, δεν τους αφορά.

H διάθεση έχει την τάση πρός την ομοιόσταση, είναι βασικό εξελικτικό όπλο για να συνεχίζει το είδος να εξελίσσεται.

Ε ναι. Στην αρχη αρκουσαν οι φθηνες ασιατικες, μετα μονο οι USA ειναι καλες, υστερα θα πρεπει να ειναι custom shop, πιο μετα αυθεντικες vintage και παει λεγοντας.

Η συλλεκτικη εμμονη ανοιγει την πορτα του τρελαδικου :ROFLMAO:

Α, και δεν τολμώ καν να googl-άρω πόσα ξοδεύει ο μέσος Έλληνας σε online betting. Θα ήταν σαν να κλέβω εκκλησία, για να ενισχύσω το point μου. Ντροπή.

Υπάρχουν όντως άνθρωποι που τη βγάζουν δύσκολα.
Ισχύει.
Αλλά δεν συχνάζουν στα φορά με ηλεκτρικές κιθάρες, οπότε το παρόν νήμα, δεν τους αφορά.
Κάποτε σύχναζαν όλοι: κι αυτοί που ρωτούσαν για vintage Gibsons κι αυτοί που ρωτούσαν ποιά είναι η καλύτερη κιθάρα κάτω από 200 ευρώ.

Σήμερα είναι πιο κλειστή η παρέα αλλά ποιός ξέρει τί μπορεί να υποθέσει ο ιστορικός του μέλλοντος αν ανοιξει το νόιζ και διαβάσει ότι οι Έλληνες το 2025 κάπνιζαν και μπεκρόπιναν αντί να αγοράζουν κιθάρες;

Μη γίνουμε η αιτία για λάθος συμπεράσματα 😂 😂 😂

Ψάνχα ένα νημα που πρέπει να άνοιξα το 2011 και τους έλεγα θα παλιώσω την Baja, γιατι θα πάρει αξία.....και με χλέυαζαν.....αλλα δεν το βρίσκω να τους το τρίψω στη μουρη :LOL:

Ψάνχα ένα νημα που πρέπει να άνοιξα το 2011 και τους έλεγα θα παλιώσω την Baja, γιατι θα πάρει αξία.....και με χλέυαζαν.....αλλα δεν το βρίσκω να τους το τρίψω στη μουρη :LOL:
Καμιά μέρα θα ξυπνήσουμε και ο πορτοκαλής θα έχει καταργήσεο τη CITES, θα έχουν γεμίσει ξανά τις αποθήκες τους οι εταιρείες με Βραζιλιάνικους παλίσανδρους και μαόνια Ονδούρας και τότε θα σας δω🥳

......και διαβάσει ότι οι Έλληνες το 2025 κάπνιζαν και μπεκρόπιναν αντί να αγοράζουν κιθάρες;

.😂

Attachments

• 482243423_1199332721760206_8865058793896289110_n.jpg
    482243423_1199332721760206_8865058793896289110_n.jpg
    146.7 KB · Εμφανίσεις: 0
Σήμερα είναι πιο κλειστή η παρέα αλλά ποιός ξέρει τί μπορεί να υποθέσει ο ιστορικός του μέλλοντος αν ανοιξει το νόιζ και διαβάσει ότι οι Έλληνες το 2025 κάπνιζαν και μπεκρόπιναν αντί να αγοράζουν κιθάρες;
😂
Η αλήθεια ειναι οτι εγώ προσωπικά θα προτιμουσα να καπνιζω και να μπεκροπίνω αλλά οι κιθάρες μου στοιχίζουν λιγότερο. Και μένουν κιόλας!

Δε θελώ να προσπαθησω να υπολογισω τι εχω ξοδεψει σε καπνικα και αλκοολ στη ζωή μου γιατι θα βγουν 3-4 Ramirez μια D28 και κανα δυο LP custom

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back