- Πόντοι
- 1,788
Γι' αυτό είπα ¨μέρος του δίσκου" τον κύκλο του C.N.S. εννοούσα.Ο κύκλος του CNS ηχογραφήθηκε στο σπίτι του, αν και μειώνει στο παραμικρό την αξία του
Γι' αυτό είπα ¨μέρος του δίσκου" τον κύκλο του C.N.S. εννοούσα.Ο κύκλος του CNS ηχογραφήθηκε στο σπίτι του, αν και μειώνει στο παραμικρό την αξία του
όχι δεν το θυμάμαι καθόλου. Θυμάμαι ότι είχε πει ότι επηρεάστηκε από τον Satie και γενικά ήθελε να συνδυάσει μονούς ρυθμούς με χασάπικα.Δεν ξέρω αν γνωρίζει κανείς ή το έχει αναφέρει o MX σε κάποια συνέντευξη, αλλά την ιδέα την πήρε από το Time Out του Dave Brubeck ή σύμπτωση;
Ενώ τα ορχηστικά του είναι κομψοτεχνήματα, τα τραγούδια, με όλη αυτή την ποιητική εντεχνίλα, είναι ακριβώς το αντίθετο απ' ότι εκτιμώ στην έννοια "τραγούδι", στην οποία εντρύφησα ένεκα της επαφής μου με το ξένο ρεπερτόριο βέβαια.
Προκομμένη ! Κάνει τον πάγκο με σφουγγάρι και υγρό πιάτων.
Αυτή είναι πιο χαζή από αυτήν που χω.
σε αυτο ο ΠΛΕΣΣΑΣ του ριχνει στα αΦτια...(και οχι μονο αυτος).
ο Θοδωρακης ειναι καλυτερος στην τραγουδοποιια αλλα και παλι καμμια σχεση με Πλεσσα .
Ο Πλεσσας ειναι ο μονος "σπουδαγμενος" συνθετης που γραφει τραγουδια ισαξια με αυτα των τεραστιων λαϊκων μας συνθετων.
για τον Πλέσσα θα συμφωνήσω
νομίζω δικαίωςΟ παππους δεν υπαρχει λΑιμε, μια κατηγορια μονος του...μου ειχαν μεταφερει οτι..απλως του αρεσε ενα τραγουδι που ειχα γραψει (ειμαι πολυ φιλος με εναν εδω και χρονια συνεργατη του) και πανηγυριζα 40 ημερες ,ουτε Οσκαρ να ειχα παρει ?
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Ο παππους δεν υπαρχει λΑιμε, μια κατηγορια μονος του...
Φίλος, έχεις να κάνεις τόσο καιρό που ξέχασες πως γράφεται; Ήμαρτον......