• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag στου MissiPsirri .... 19/2

Όπως καταλαβαίνετε οι φήμες ότι το Γυφτολούλουδο φτιάχτηκε από τσιγγάνους στης Ρουμανίας τα δάση με μάγια, ξόρκια και μαγικά υλικά, δεν είναι ανυπόστατες.

Η έλξη που ασκει στο θηλυκό φύλο είναι παράξενη και πολλαπλώς αποδεδειγμένη.

Να σας πω κι κάτι άλλο, περίεργο, μαγικό.

Μ' άλλο μπάσο ξεκίνησα από το σπίτι. Στη σκηνή όταν ανέβηκα όμως με περίμενε το Γυφτολούλουδο  :o

Η κοπέλλα δεν ήταν χορευτικό show. Χορός ξορκίσματος ήταν.

Η άλλη,

distortion είπε:
Η νεαρά ήταν γαλλόφωνη με καταγωγή από την Τουλούζ..
ξέρει ο Παύλος  ;) γιατι του έδωσα το γυφτολούλουδο μετά το gig.

Πέρα από τα πραγματικά παραπάνω γεγονότα, να ευχαριστήσω την βροντερή παρουσία του Noiz. Χάρηκα που γνώρισα καινούρια πρόσωπα (πέρα από τα παλιά που πλέον δεν είναι συμφορουμίτες απλώς αλλά φίλοι) που ήθελα να γνωρίσω και που πλέον δεν είναι στο μυαλό μου απλώς ένα avatar. Θα ευχαριστούσα έναν έναν σας αλλά κάποιον θα ξεχάσω στο τέλος. Και είμασταν αρκετοί. Χώρια που είμαι σίγουρος ότι με κάποιους δεν πρόλαβα να μιλήσω και θα τους αδικήσω.

Αλλά βρε παιδιά μην με κάνετε να μαντεύω. Ελάτε να μου μιλήσετε να τα π(ι)ούμε. Εμένα τον κλόουν ήταν εύκολο να με βρείτε.  ;)

Και πάλι ευχαριστούμε. Ελπίζω να σας δώσαμε έστω και ένα μικρό ποσοστό από την ευχαρίστηση που μας δώσατε.

Είπα τα συγχαρητήριά μου για το Live και κατ’ ιδίαν στον Κώστα, να τα πω και δημόσια. Για να πω τη μαύρη μου αλήθεια μου δεν περίμενα να είστε τόσο καλοί (με το δεδομένο μπάντας με τόσες λίγες εμφανίσεις στο ενεργητικό της). Βοήθησε και ο ωραίος και λειτουργικός χώρος, και ο πολύ αξιοπρεπής ήχος. Περάσαμε ΠΟΛΥ καλά!

(Ακούω Mofro τώρα, δεν τους ήξερα… πολύ καλοί...)

shelter είπε:
Πληροφορίες αναφέρουν ότι με την εμφάνιση του φαλακρού τραγουδιστή το διεθνές κοινό ξεκίνησε να λικνίζεται στο ρυθμό των blues προεξάρχουσας μιας νεαράς αγγλόφωνης που είχε σταθεί μπροστά μπροστά και έκανε παραγγελιές... ;D

Μετά το τέλος του προγράμματος ακολούθησε χoρευτικό show απο groopie επι της σκηνής, δίπλα στο οικονομικό-medium scale μπάσο του audiocosta, με άσεμνες χορευτικές φιγούρες που  αποθανατισε ο φακός του big Alejandro.  :D
Τόσα χρόνια παίζω, τέτοια επίθεση από το αντίθετο φύλλο ούτε έχω δεί, ούτε αισθανθεί. Αν ποτέ χρειασθείτε έξτρα κιθαρίστα ή έστω γκρούπι να σας πατάει τα πετάλια ενώ παίζετε, είμαι διαθέσιμος. :D

Ε τώρα είπαμε... άμα έχεις ποταμίσιο MOJO, ούτε τεχνική θες, ούτε γνώσεις, ούτε groove ούτε τίποτα... ::)

τίγκα στους νοιζάδες ο Μισιψυρρής!

>> για το λαηβ δε γράφω τίποτα {ξέρει ο audioKostas γιατι}

Πάντως εγώ γούσταρα πάρα πολύ... Καταρχάς θαυμάζω απεριόριστα όσους μπορούν να παίζουν και να τραγουδάνε ταυτόχρονα... Είναι μαγικό!! Γούσταρα και το παίξιμο τον παιδιών, παρ'όλο που μπαινόβγαινα λόγω διαστάσεων μαγαζιού και της τραγικής μου κλειστοφοβίας!!!! Επίσης διαπίστωσα για άλλη μία φορά ότι οι μπασοενισχυτές behringer τα σπάνε (βρε λες?).... Και χάρηκα που γνώρισα και προσωπικότητες!!!Άντε λοιπόν και εις άλλα με υγεία!!!!!

Ας κάνω κ εγώ το "ήμουν κι εγώ εκεί" ποστ, να επαναλάβω στα παιδιά ότι παίζουν μια χαρά και ότι περάσαμε καλά, ότι επίσης χάρηκα που γνώρισα μερικούς νέους και ξαναείδα μερικούς πλέον κλασσικούς.

Αν μου επιτρέπετε να πω και κάποια καλά λόγια για τα Ατίθασα Πιάτα, που είχα τη χαρά να δω. Τα παιδιά παίζουν λες και έχουν πολλά χρόνια στην πλάτη τους σαν γκρουπ και μουσικοί. Θα παραπάνε μπροστά πιστεύω.

Μεγάλο αρνητικό εκεί ο χώρος, μεγαλύτερη σαπίλα σαν εργοστασιακή αποθήκη μες τη βρώμα , και είχε κ πιο ακριβή είσοδο, χωρίς ποτό, απ' ότι οι Αφανείς που είναι και κυριλέ μαγαζί, περιποιημένο κτλ... 'Ελεος, παιδιά και φοιτητές ήταν το κοινό εκεί. Απ αυτούς πάνε να τα αρπάξουν;

Ααα, κοκκινίζω... :P Ευχαριστούμε πολύ, Έυη...

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να φέρω τα δικά μου ρεμάλια να ρίχναμε δυο πενιές και στους αφανείς, αλλά σύντομα ελπίζω να υπάρξει εμφάνιση Loose Rag με Ατίθασα Πιάτα στο σιγόντο...

funky_bassman είπε:
Επίσης διαπίστωσα για άλλη μία φορά ότι οι μπασοενισχυτές behringer τα σπάνε (βρε λες?)....
Δε λες τίποτα. Απογοητέυτηκα όταν τον είδα αντιμετωπίζοντάς τον με φουλ σνομπισμό. Δεν είναι η πεμπτουσία του ήχου αλλά αποδείχθηκε αξιοπρεπέστατος (το λιγότερο που μπορείς να πεις) συνεπικουρούμενου και του BDI21 (που μέσα στο κοτσαπήδημα το πατούσα/έσβηνα κατά λάθος  :-[).

'Εκπληξη μεγάλη ο πιτσιρίκος.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να φέρω τα δικά μου ρεμάλια να ρίχναμε δυο πενιές και στους αφανείς, αλλά σύντομα ελπίζω να υπάρξει εμφάνιση Loose Rag με Ατίθασα Πιάτα στο σιγόντο...
Η εξ αρχής γενόμενη από μένα ανοιχτή πρόσκληση, ισχύει ακόμα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο κι απο μένα στα παιδιά, περάσαμε υπέροχα, πολυ ωραία ολα τα covers.Ιδιαίτερη μνεια στα φωνητικά του audio, κάποτε που τον ρωτησα αν τραγουδαει μου είπε κατι σαν "το παλεύω" ή "στην ανάγκη...." αλλά νομίζω οτι στο συγκεκριμένο είδος τουλάχιστον τα φωνητικά του είναι more than enough (και με σωστη προφορά)

Και εις άλλα με υγείαν.

qesh είπε:
αν τραγουδαει
Δεν τραγουδάει... Σκίζει τα μικρόφωνα!!! Βασικά τα ρίχνει κάτω... Όσων αφορά την προφορά είναι από τους πολύ λίγους που τραγουδάνε με σωστή προφορά που καταντάει cult!!!!!!!!!

To τέλος ήταν λίγο Who ...........

Μ' άρεσε  ;D

Δεν έγινε επίτηδες. Λίγο η ένταση της στιγμής, λίγο η ένταση του crescendo του ντράμερ (animal) από την οποία προσπάθησα να κρυφτώ (τα αυτιά μου βούιζαν για μιά μέρα - blues σου λέει ο άλλος), δημιούργησαν αυτόν τον χαμό.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια παιδιά.

Trending...

Νέα θέματα

Back