- Πόντοι
- 16
Η νεαρά ήταν γαλλόφωνη με καταγωγή από την Τουλούζ..
ξέρει ο Παύλος γιατι του έδωσα το γυφτολούλουδο μετά το gig.distortion είπε:Η νεαρά ήταν γαλλόφωνη με καταγωγή από την Τουλούζ..
Τόσα χρόνια παίζω, τέτοια επίθεση από το αντίθετο φύλλο ούτε έχω δεί, ούτε αισθανθεί. Αν ποτέ χρειασθείτε έξτρα κιθαρίστα ή έστω γκρούπι να σας πατάει τα πετάλια ενώ παίζετε, είμαι διαθέσιμος.shelter είπε:Πληροφορίες αναφέρουν ότι με την εμφάνιση του φαλακρού τραγουδιστή το διεθνές κοινό ξεκίνησε να λικνίζεται στο ρυθμό των blues προεξάρχουσας μιας νεαράς αγγλόφωνης που είχε σταθεί μπροστά μπροστά και έκανε παραγγελιές... ;D
Μετά το τέλος του προγράμματος ακολούθησε χoρευτικό show απο groopie επι της σκηνής, δίπλα στο οικονομικό-medium scale μπάσο του audiocosta, με άσεμνες χορευτικές φιγούρες που αποθανατισε ο φακός του big Alejandro.
http://www.youtube.com/watch?v=MPhwggDy7qo&feature=relateddistortion είπε:Η νεαρά ήταν γαλλόφωνη με καταγωγή από την Τουλούζ..
Δε λες τίποτα. Απογοητέυτηκα όταν τον είδα αντιμετωπίζοντάς τον με φουλ σνομπισμό. Δεν είναι η πεμπτουσία του ήχου αλλά αποδείχθηκε αξιοπρεπέστατος (το λιγότερο που μπορείς να πεις) συνεπικουρούμενου και του BDI21 (που μέσα στο κοτσαπήδημα το πατούσα/έσβηνα κατά λάθος :-[).funky_bassman είπε:Επίσης διαπίστωσα για άλλη μία φορά ότι οι μπασοενισχυτές behringer τα σπάνε (βρε λες?)....
Η εξ αρχής γενόμενη από μένα ανοιχτή πρόσκληση, ισχύει ακόμα.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να φέρω τα δικά μου ρεμάλια να ρίχναμε δυο πενιές και στους αφανείς, αλλά σύντομα ελπίζω να υπάρξει εμφάνιση Loose Rag με Ατίθασα Πιάτα στο σιγόντο...
Να έρθουμε και εμείς?audiokostas είπε:Η εξ αρχής γενόμενη από μένα ανοιχτή πρόσκληση, ισχύει ακόμα.
Δεν τραγουδάει... Σκίζει τα μικρόφωνα!!! Βασικά τα ρίχνει κάτω... Όσων αφορά την προφορά είναι από τους πολύ λίγους που τραγουδάνε με σωστή προφορά που καταντάει cult!!!!!!!!!qesh είπε:αν τραγουδαει