• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag στου MissiPsirri .... 19/2

Evilnye είπε:
Βασικά κάντε τα κουμάντα σας να προλάβουμε κ τις 2 ^^
+1

Βιαστείτε μισή, να αργήσουμε μισή .....  ;)

Εγώ είπα να παίξετε κι εσείς, αλλά ........λάθος προτεραιότητες βάζεις φίλτατε  ;D :P

kultura είπε:
Κοίτα να δεις!

Την ίδια μέρα παίζει κι η δική μου μπαντούλα λάιβ στου ψυρρή... (κι εμάς τι μας το λες ρε φίλε?)

Να πω που ή θα θεωρηθεί αθέμιτος ανταγωνισμός; ;D
Δε μου λες σε σένα θα υπάρχουν hot women γιατί απ' ότι κατάλαβα στους Loose θα ' μαστε lose(rs).

Evilnye είπε:
Μα κ εσείς νωρίς το βάλατε. Κάντε το 10:30 :P
Πέρα από το χάβαλο, αν μου υποσχεθείς ότι θα κανει τα κουμάντα του να τελειώνετε πιο νωρίς, υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να το τρενάρουμε (ελαφρά, έτσι;) κι εμείς.

Παππού Νέστορα, να πας από κει. Πάντα η νεολαία έχει ανάγκη το γέλιο.

audiokostas είπε:
Πέρα από το χάβαλο, αν μου υποσχεθείς ότι θα κανει τα κουμάντα του να τελειώνετε πιο νωρίς, υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να το τρενάρουμε (ελαφρά, έτσι;) κι εμείς.
Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ είμαι και στις δυο περιπτώσεις θεατής, οπότε τα κουμάντα τα κάνουν άλλοι.

Χμμμ... Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι και πολύ στο χέρι μας το κουμάντο, γιατί το λάιβ δεν είναι της μπάντας μου μόνο, αλλά θα είναι δυο τρεις μπάντες ακόμα...

Πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε τελειώσει πριν αρχίσει ο Λούζης Ράγκης (ειδικά αν το αργήσετε μισή ::))...

Πάντως από hot women άλλο τίποτα... Αλλά φοβάμαι ότι θα είναι αφοσιωμένες στους πιτσιρικάδες... ;D

"Στα διάλα κωλόπαιδο που βγάζεις και γλώσσα!"

Καλά, εμείς θα είμαστε εκεί.

Και ότι θα χαρούμε να σας δούμε είναι δεδομένο.

Evi, θα βάλω τον Κυναίγειρο να χτυπήσει με λέιζερ τη ρήση του Eco στο γυφτολούλουδο.  ;D Δεν το θυμόμουν. Καλό

audiokostas είπε:
Evi, θα βάλω τον Κυναίγειρο να χτυπήσει με λέιζερ τη ρήση του Eco στο γυφτολούλουδο.  ;D Δεν το θυμόμουν. Καλό
Ωωω!! Ναι άψογο κάντο! :D

kultura είπε:
Την ίδια μέρα παίζει κι η δική μου μπαντούλα λάιβ στου ψυρρή...
δώσε λεπτομέριες ώστε να προσπαθήσουμε να κάνουμε το κόμπο!

Σε αυτό το θρεντ; Τέλος πάντων... Το μαγαζί λέγεται Θύρα Τέχνης, και είναι στη Σαρρή 14, στου Ψυρρή... (δεν έχω πάει δεν το ξέρω) Η μπάντα λέγεται Ατίθασα Πιάτα, και φημολογείται ότι είναι μακράν η καλύτερη ελληνική μπάντα αυτή τη στιγμή... :P

Απροκάλυπτη διαφήμιση και εγωκεντρική προώθηση του event σε άλλο θρεντ ίσως, γιατί εδώ δεν είναι σωστό... :D

"Θα μαζευτούμε όλοι οι την blues παρεπιδημούντες και θα κάνουμε μπλόκα στου Ψυρρή κλείνοντας με μαυρίλα και μιζέρια τους δρόμους, εγκαθιδρύοντας έτσι το πρώτο Μπλε Ελεύθερο Προτεκτοράτο."

Θα φροντίσω καλού-κακού να πάρω τα μέτρα μου..

948849_f520.jpg

mmmm...

το ψυρρη ειναι πλακοστρωτο!

με αυτα τα παπουτσια δεν θα μπορεις να περπατησεις! :P

επειδη ειμαι στις καλες μου και απο πλουσια οικογενεια οπως ειπα και στο αλλο θρεντ θα κερασω οποιο μελος του νοιζ ερθει στο λαιβ απο ενα σφινακι κοκακολα...........! :P

Evilnye είπε:
Μα κ εσείς νωρίς το βάλατε. Κάντε το 10:30 :P
Γιατί ρε παιδιά? Μια χαρά είναι το 9.30!!!! Να προλάβουμε να πιούμε και καμιά ρακί μετά στα Εξάρχεια που θα έχουμε στήσει τους άλλους!!!!!

κοκακολα...........! :P
Light ελπίζω γιατί η κανονική δεν μου αρέσει...

Θα κάνω καθυστερημένη δραματική εμφάνιση. Καλό είναι και το 10:30 που θα γίνει ουσιαστικά, να προλάβουμε και τα Ατίθασα Πιάτα :D

BigAlejandro είπε:
κοκακολα...........! :P
light έτσι;:P

funky_bassman είπε:
Γιατί ρε παιδιά? Μια χαρά είναι το 9.30!!!! Να προλάβουμε να πιούμε και καμιά ρακί μετά στα Εξάρχεια που θα έχουμε στήσει τους άλλους!!!!!
Να μην στήσεις κανέναν.

Να πεις στα παιδιά να ρθουν κι αυτά.

Κερνάει ο Αλέξανδρος ............... κοκακόλες

audiokostas είπε:
Να μην στήσεις κανέναν.

Να πεις στα παιδιά να ρθουν κι αυτά.

Κερνάει ο Αλέξανδρος ............... κοκακόλες
Ε όλο και κάποιον θα φέρω... Αυτόν με την μηχανή σίγουρα για να έχω να γυρίσω στα Εξάρχεια... :P

μιας και αναφερθηκε το θεμα της ωρας!

(προσπαθω να)βλεπω οσα πιο πολλα λαιβ μπορω!

εχει αρχισει να μου την δινει αυτη η κατασταση που για να δεις ενα λαιβ θα πρεπει να πας σπιτι σου στις 3 την νυχτα μιας και κανενα δεν ξεκιναει πριν τις εντεκα!

και ακομα πιο πολυ μου την δινει αυτη η ελληνικη νοοτροπια του ''ελα μωρε, λενε 9μιση αλλα σιγα μην ξεκινησουν τοσο νωρις, εμεις θα παμε κατα τις εντεκα'' που εχει ως αποτελεσμα να μην γινεται να ξεκινησει το λαιβ την ωρα που πρεπει μιας και το μαγαζι(γηπεδο-συναυλιακος χωρος,what ever) ειναι αδειο ως τις εντεκα και ως τις δωδεκα πολλες φορες!

και ναι μεν στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει μεγαλο θεμα μιας και η επομενη μερα ειναι σαββατο, αλλα και παλι!

τελος, θελω να πω ποσο θετικη εντυπωση μου εχει κανει που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ιβεντς του παλας ξεκινανε ΑΚΡΙΒΩΣ την ωρα που λενε στην αφισα!

καπου ειχα ακουσει ( το ειχα διαβασει σε ενα κειμενο του α.ζηλου)πως οι φλουντ οταν επαιξαν στο καλλιμαρμαρο ξεκινησαν 9 τζαστ με αποτελεσμα να ερχεται κοσμος μεχρι τις δεκα και! :P

τωρα θυμηθηκα και την φετινη συναυλια των φειθ νο μορ!

ξεραμε πως ηταν υπερσολνταουτ και ως τις 9 το βραδυ ζητημα ηταν να ειχε 1000 ατομα μεσα στο θεατρο του βυρωνα!

και ξαφνικα 9μιση ωρα ηρθαν οι αλλες 5000 μαζεμενες και εγινε στην πορτα ο κακος χαμος, με σπρωξιματα, φωνες και αλλα τετοια ωραια ελληνικα! :)

BigAlejandro είπε:
μιας και αναφερθηκε το θεμα της ωρας!

(προσπαθω να)βλεπω οσα πιο πολλα λαιβ μπορω!

εχει αρχισει να μου την δινει αυτη η κατασταση που για να δεις ενα λαιβ θα πρεπει να πας σπιτι σου στις 3 την νυχτα μιας και κανενα δεν ξεκιναει πριν τις εντεκα!

και ακομα πιο πολυ μου την δινει αυτη η ελληνικη νοοτροπια του ''ελα μωρε, λενε 9μιση αλλα σιγα μην ξεκινησουν τοσο νωρις, εμεις θα παμε κατα τις εντεκα'' που εχει ως αποτελεσμα να μην γινεται να ξεκινησει το λαιβ την ωρα που πρεπει μιας και το μαγαζι(γηπεδο-συναυλιακος χωρος,what ever) ειναι αδειο ως τις εντεκα και ως τις δωδεκα πολλες φορες!

και ναι μεν στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει μεγαλο θεμα μιας και η επομενη μερα ειναι σαββατο, αλλα και παλι!

τελος, θελω να πω ποσο θετικη εντυπωση μου εχει κανει που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ιβεντς του παλας ξεκινανε ΑΚΡΙΒΩΣ την ωρα που λενε στην αφισα!

καπου ειχα ακουσει ( το ειχα διαβασει σε ενα κειμενο του α.ζηλου)πως οι φλουντ οταν επαιξαν στο καλλιμαρμαρο ξεκινησαν 9 τζαστ με αποτελεσμα να ερχεται κοσμος μεχρι τις δεκα και! :P
Blind Guardian στο FUZZ... Το εισιτήριο έλεγε 9 έναρξη... 9.05 είχαν βγει στη σκηνή...

Guns n Roses στο Terra Vibe... Το εισιτήριο έλεγε 9 έναρξη... 11.00 είχαμε λιώσει στις μπύρες και ο AXL πουθενά...

Αλλά γενικά θεωρώ ότι είναι χαζό (ακόμα και σαν μουσικός όταν κάνω εγώ Live) να λέω 9 και να ξεκινάω 10... Η μ@λακί@ είναι ότι στο μαγαζί πολλές φορές το τρενάρει ο ηχολήπτης που βαριέται ή ο τραγουδιστής που περιμένει την γκόμενά του που καθυστέρησε επειδή άργησε μία φίλη της να βαφτεί ή να βάλει το 12ποντο...

Trending...

Νέα θέματα

Back