- Πόντοι
- 38
+1Evilnye είπε:Βασικά κάντε τα κουμάντα σας να προλάβουμε κ τις 2 ^^
Βιαστείτε μισή, να αργήσουμε μισή .....
Εγώ είπα να παίξετε κι εσείς, αλλά ........λάθος προτεραιότητες βάζεις φίλτατε ;D
+1Evilnye είπε:Βασικά κάντε τα κουμάντα σας να προλάβουμε κ τις 2 ^^
Δε μου λες σε σένα θα υπάρχουν hot women γιατί απ' ότι κατάλαβα στους Loose θα ' μαστε lose(rs).kultura είπε:Κοίτα να δεις!
Την ίδια μέρα παίζει κι η δική μου μπαντούλα λάιβ στου ψυρρή... (κι εμάς τι μας το λες ρε φίλε?)
Να πω που ή θα θεωρηθεί αθέμιτος ανταγωνισμός; ;D
Μα κ εσείς νωρίς το βάλατε. Κάντε το 10:30audiokostas είπε:+1
Βιαστείτε μισή, να αργήσουμε μισή .....
Πέρα από το χάβαλο, αν μου υποσχεθείς ότι θα κανει τα κουμάντα του να τελειώνετε πιο νωρίς, υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να το τρενάρουμε (ελαφρά, έτσι κι εμείς.Evilnye είπε:Μα κ εσείς νωρίς το βάλατε. Κάντε το 10:30
Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ είμαι και στις δυο περιπτώσεις θεατής, οπότε τα κουμάντα τα κάνουν άλλοι.audiokostas είπε:Πέρα από το χάβαλο, αν μου υποσχεθείς ότι θα κανει τα κουμάντα του να τελειώνετε πιο νωρίς, υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να το τρενάρουμε (ελαφρά, έτσι κι εμείς.
Ωωω!! Ναι άψογο κάντο!audiokostas είπε:Evi, θα βάλω τον Κυναίγειρο να χτυπήσει με λέιζερ τη ρήση του Eco στο γυφτολούλουδο. ;D Δεν το θυμόμουν. Καλό
δώσε λεπτομέριες ώστε να προσπαθήσουμε να κάνουμε το κόμπο!kultura είπε:Την ίδια μέρα παίζει κι η δική μου μπαντούλα λάιβ στου ψυρρή...
Γιατί ρε παιδιά? Μια χαρά είναι το 9.30!!!! Να προλάβουμε να πιούμε και καμιά ρακί μετά στα Εξάρχεια που θα έχουμε στήσει τους άλλους!!!!!Evilnye είπε:Μα κ εσείς νωρίς το βάλατε. Κάντε το 10:30
Light ελπίζω γιατί η κανονική δεν μου αρέσει...κοκακολα...........!
light έτσι;BigAlejandro είπε:κοκακολα...........!
Να μην στήσεις κανέναν.funky_bassman είπε:Γιατί ρε παιδιά? Μια χαρά είναι το 9.30!!!! Να προλάβουμε να πιούμε και καμιά ρακί μετά στα Εξάρχεια που θα έχουμε στήσει τους άλλους!!!!!
Ε όλο και κάποιον θα φέρω... Αυτόν με την μηχανή σίγουρα για να έχω να γυρίσω στα Εξάρχεια...audiokostas είπε:Να μην στήσεις κανέναν.
Να πεις στα παιδιά να ρθουν κι αυτά.
Κερνάει ο Αλέξανδρος ............... κοκακόλες
Blind Guardian στο FUZZ... Το εισιτήριο έλεγε 9 έναρξη... 9.05 είχαν βγει στη σκηνή...BigAlejandro είπε:μιας και αναφερθηκε το θεμα της ωρας!
(προσπαθω να)βλεπω οσα πιο πολλα λαιβ μπορω!
εχει αρχισει να μου την δινει αυτη η κατασταση που για να δεις ενα λαιβ θα πρεπει να πας σπιτι σου στις 3 την νυχτα μιας και κανενα δεν ξεκιναει πριν τις εντεκα!
και ακομα πιο πολυ μου την δινει αυτη η ελληνικη νοοτροπια του ''ελα μωρε, λενε 9μιση αλλα σιγα μην ξεκινησουν τοσο νωρις, εμεις θα παμε κατα τις εντεκα'' που εχει ως αποτελεσμα να μην γινεται να ξεκινησει το λαιβ την ωρα που πρεπει μιας και το μαγαζι(γηπεδο-συναυλιακος χωρος,what ever) ειναι αδειο ως τις εντεκα και ως τις δωδεκα πολλες φορες!
και ναι μεν στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει μεγαλο θεμα μιας και η επομενη μερα ειναι σαββατο, αλλα και παλι!
τελος, θελω να πω ποσο θετικη εντυπωση μου εχει κανει που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ιβεντς του παλας ξεκινανε ΑΚΡΙΒΩΣ την ωρα που λενε στην αφισα!
καπου ειχα ακουσει ( το ειχα διαβασει σε ενα κειμενο του α.ζηλου)πως οι φλουντ οταν επαιξαν στο καλλιμαρμαρο ξεκινησαν 9 τζαστ με αποτελεσμα να ερχεται κοσμος μεχρι τις δεκα και!