• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag στου MissiPsirri .... 19/2

BigAlejandro είπε:
μιας και αναφερθηκε το θεμα της ωρας!

(προσπαθω να)βλεπω οσα πιο πολλα λαιβ μπορω!

εχει αρχισει να μου την δινει αυτη η κατασταση που για να δεις ενα λαιβ θα πρεπει να πας σπιτι σου στις 3 την νυχτα μιας και κανενα δεν ξεκιναει πριν τις εντεκα!

και ακομα πιο πολυ μου την δινει αυτη η ελληνικη νοοτροπια του ''ελα μωρε, λενε 9μιση αλλα σιγα μην ξεκινησουν τοσο νωρις, εμεις θα παμε κατα τις εντεκα'' που εχει ως αποτελεσμα να μην γινεται να ξεκινησει το λαιβ την ωρα που πρεπει μιας και το μαγαζι(γηπεδο-συναυλιακος χωρος,what ever) ειναι αδειο ως τις εντεκα και ως τις δωδεκα πολλες φορες!
Μαζί σου με τα 1000 σε αυτό, αν και θα μου επιτρέψεις μια μικρή εξαίρεση αύριο να προλάβω :P

Και πολλά άλλα μου τη δίνουν με τα λαιβ ή τα μαγαζιά ή τον Ελληνικό τρόπο διασκέδασης, αλλά έχουν συζητηθεί πολλάκις, και θα καταντήσω κουραστική έστω κ να τα αναφέρω ;s

Από τις μεγάλες συναυλίες που έχω πάει πάντως πολύ λίγες δεν άρχισαν στην ώρα τους. Στις μικρές δε, σε μαγαζία ε τη μια ώρα στο νερό τη συζητάς -.-

funky_bassman είπε:
επειδή άργησε μία φίλη της να βάλει το 12ποντο...
η μπορει απλα με το ενα 12ποντο να μην μπορουσε να περπατησει και να αργησαν για αυτο..........! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

BigAlejandro είπε:
τελος, θελω να πω ποσο θετικη εντυπωση μου εχει κανει που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ιβεντς του παλας ξεκινανε ΑΚΡΙΒΩΣ την ωρα που λενε στην αφισα!
Με στεναχωρεί που δεν θα σου κάνουμε την θετικότερη των εντυπώσεων.

Το ξέρεις ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Εχει κάποιο δίκιο η Evi όμως...

Από τότε που έχω πει 9:30 όλοι το ίδιο μου λένε (αυτομάτως). "Δηλαδή κατά τις 10-10:30 να υπολογίζουμε".

Οχι πως να υποτιμήσω το γκρουπάκι μου αλλά, να, είμαστε λίγο λιγότερο διάσημοι από τους Floyd οι οποίοι είχαν προπληρωθεί το event και ως διάσημοι επαγγελματίες που δεν κινδυνεύει η φήμη τους αν δεν προλάβει να τους δει ο Μπάμπης με τη Σούλα, σου λέει 9 κύριοι και αμα θέτε. Οπως κάνουν όλοι οι επαγγελματίες. ΑΛΛΑ και οι ερασιτέχνες στο εξωτερικό. Οχι εδώ που καθημερινές βγαίνει ο Αγάς 11:00 - 11:30 για να μου παίξει δυο ώρες βάλε και διάλλειμα. Και όχι ότι φταίει μόνο ο ίδιος. Ο μαγαζάτορας τα ίδια του λέει.

Τεσπά γιατί και φόρτωσα και τα ίδια λέω πάλι.  8)

BigAlejandro είπε:
η μπορει απλα με το ενα 12ποντο να μην μπορουσε να περπατησει και να αργησαν για αυτο..........! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Δεν θα επεκταθώ σε αυτό γιατί βλέπω την Εύη να ορμάει και ποιος μας σώζει μετά... (δεν είναι τπτ περνάω φάση σεξισμού) Πάντως γενικά μία καθυστέρηση μισής ώρας είναι λογική σε συναυλία... Αλλά παραπάνω καταντάει σπαστικό ΚΑΙ κουραστικό... Φαντάζεσαι να πήγαινες σινεμά και να αργούσε η ταινία να παίξει 1 ώρα? Η θέατρο?

audiokostas είπε:
Αμα δεις το μπράτσο της Partcaster του dkall ........ φτάνει.

Μπορεί να κάνει δύο Superfunk ευτυχισμένους.

Μόνο το τόξο του Ρομπέν μπαίνει για καποτάστο.

Το λεπτό σημείο της κιθάρας είναι το σώμα.

Οταν δεν παίζει με την κιθάρα, έχει το μπράτσο για έλκηθρο το χειμώνα και canoe το καλοκαίρι. Αν το κάνει scalloped γίνεται και (Βίκυ) καγιάκ.

Ασε σου λέω ..........
Δεν έχεις δει ακόμα το δικό μου... ::)

xontro.jpg

;D ;D ;D ;D

+1000 στον Κώστα...

Παρεπιπτόντως το 12ποντο πολλοί εμίσησαν (να φοράνε, περπατάνε, να περιμένουν να φορεθεί) ουδείς εμίσησε να το βλέπει. Άπονη ζωή :P

Ρε Αλέξανδρε στο τσακ με πρόλαβες :P

Αλλά να σου πω να ξέρεις ότι δε σου την έπεσα στο άλλο θέμα που μου την είδες κ ουμανιστής κ αντιρατσιστής, αλλά σεξιστής δε σε χαλάει... Άντε μην αρχισω... κ δεν είμαι στις καλές μου :P

ναι ρε παιδι μου!

για μιση ωρα δεν λεω τιποτα!

απλα εθιξα δυο ζητηματα!

πως ΟΛΑ τα ιβεντς, ακομα και αυτα που γινονται μεσοβδομαδα ξεκινουν πολυ αργα, αλλα ακομα και αν καποιος θελει να ξεκινησει πιο νωρις, παλι δεν θα τα καταφερει γιατι και το κοινο ερχεται αργα!

:)

τι στην ευχη?

δεν ξυπναει κανεις πρωι σε αυτη την κωλοχωρα? :) :) :)

oops μπέρδεψα Αλέξανδρο με funky bassman :s

Μόλις είδα σεξιστής πήγε αυτόματα... αλλά τέσπα ακούστε τα κ οι 2 να έχετε!

Evilnye είπε:
Αλλά να σου πω να ξέρεις ότι δε σου την έπεσα στο άλλο θέμα που μου την είδες κ ουμανιστής κ αντιρατσιστής, αλλά σεξιστής δε σε χαλάει... Άντε μην αρχισω... κ δεν είμαι στις καλές μου :P
Με χαλάει... Αλλά τι να γίνει που με γυναίκα χώρισα όχι με το Μανιφέστο τι να γίνει... (αν και με ένα πρόχειρο γκάλοπ που έχω κάνει τα τελευταία 3-4 χρόνια είμαι πιο πολύ φεμινιστής από τις περισσότερες γυναίκες...λεπτομέρειες αύριο στο λαιβ με την μπύρα και την κοκα κόλα!!!)

Evilnye είπε:
χαχα!

μα ουτε σεξιστης ειμαι!

αλλα οταν ειμαι με φιλους λεω ρατσιστικα αστεια!

εχω εναν στενο φιλο γκει που ολη την ωρα τον τσιγγλαω!

σε ολες τις γυναικες φιλες μου λεω σεξιστικες παπαριτσες!

δεν παει να πει πως ειναι και συμφωνες με την σταση ζωης μου!

και σιγουρα θα γελασω αν ακουσω καποιον αλλον να τα λεει!

αλλα 1000000% δεν θα γελασω αν τα λεει καποιος με νευρα στον μεταναστη στο λεωφορειο η αν προσβαλει μια γυναικα στην ουρα της τραπεζας, η αν κραξει εναν γκει σε μια καφετερια!

και οχι μονο δεν θα γελασω, θα με βρει και απεναντι του! :)

(τελικα ειμαι πολυ καλος ανθρωπος..... :P :P :P)

BigAlejandro είπε:
χαχα!

μα ουτε σεξιστης ειμαι!

αλλα οταν ειμαι με φιλους λεω ρατσιστικα αστεια!

εχω εναν στενο φιλο γκει που ολη την ωρα τον τσιγγλαω!

σε ολες τις γυναικες φιλες μου λεω σεξιστικες παπαριτσες!

δεν παει να πει πως ειναι και συμφωνες με την σταση ζωης μου!

και σιγουρα θα γελασω αν ακουσω καποιον αλλον να τα λεει!

αλλα 1000000% δεν θα γελασω αν τα λεει καποιος με νευρα στον μεταναστη στο λεωφορειο η αν προσβαλει μια γυναικα στην ουρα της τραπεζας, η αν κραξει εναν γκει σε μια καφετερια!

και οχι μονο δεν θα γελασω, θα με βρει και απεναντι του! :)

(τελικα ειμαι πολυ καλος ανθρωπος..... :P :P :P)
Σε συμπαθώ εσένα το ξέρεις?

Evilnye είπε:
oops μπέρδεψα Αλέξανδρο με funky bassman :s

Μόλις είδα σεξιστής πήγε αυτόματα... αλλά τέσπα ακούστε τα κ οι 2 να έχετε!

χαχα!!!!

οπως βλεπεις, αυτος που εχει την μυγα, απαντησε κανονικα! :)

BigAlejandro είπε:
θα με βρει και απεναντι του! :)
Αυτό δεν είναι πρόβλημα, μην σκοντάψεις και σε βρεί επάνω του...αυτό είναι πρόβλημα!

Evilnye είπε:
Βρήκα μυγάκι στο φόρουμ που γράφω, θα βγάλω λεφτά;

??? ???
Όχι κάνε refresh... Θα φύγει...

χαχα!!!!

οπως βλεπεις, αυτος που εχει την μυγα, απαντησε κανονικα! :)
ΝΑ ΜΙΑ ΜΥΓΑ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!

shelter είπε:
Δεν έχεις δει ακόμα το δικό μου... ::)
Θα πω του Μήτσου να φέρει το δικό του να τα βγάλετε έξω να τα μετρήσετε.  :o

Και όποιο είναι πιο χοντρό το κρατάμε για την γκρίνια της Εύης η όποιου άλλου.   ;D

Κάτι σαν αρχαίο θέατρο βρε παιδί μου...

marathon είπε:
Αυτό δεν είναι πρόβλημα, μην σκοντάψεις και σε βρεί επάνω του...αυτό είναι πρόβλημα!
χαχαχα! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

λεω και εγω...

θεμα που γινεται ασταματητος χαβαλες και δεν θα εμφανιστει ο μαραθον? ;D ;D

Βρήκα μυγάκι στο φόρουμ που γράφω, θα βγάλω λεφτά;

??? ???
κατσε,μην λες για μυγακια και ερθει απο δω ο θανασης μπι......!

καλα τα λεμε και μονοι μας! :)

Σε συμπαθώ εσένα το ξέρεις?
τι να κανουμε!

σε κανεναν δεν φερνει μονο θετικα η ζωη......! :)

BigAlejandro είπε:
λεω και εγω...

θεμα που γινεται ασταματητος χαβαλες και δεν θα εμφανιστει ο μαραθον? ;D ;D
Λείπει ο Μάρτης απ'τη σαρακοστή? (ξέχασες το "που συμμετέχει και ο audiokostas")

audiokostas είπε:
Και όποιο είναι πιο χοντρό το κρατάμε για την γκρίνια της Εύης η όποιου άλλου.   ;D
Εγώ φταίω που ψήνω κ ομάδα να σου έρθει αύριο... Ε ρε θα μείνω στα πιάτα κ θα σας πω εγώ :P

Trending...

Νέα θέματα

Back