Blues Wire & Loose Rag

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 8K

ez

Performance Guru
Πόντοι
1,038
Στην Αθήνα ξανά με γερές συμμαχίες! Χελ γιέα!  ;D

Σαβ. 10 Γενάρη στο Tin Pan Alley

BLUES_WIRE__TIN_PAN_ALLEY__2.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
....τα καλυτερα ! δε το πιστευω οτι ηρθαν Λαμια κ τους εχασα... ποτε θα ξαναρθετε?

Κύριε Ζάϊκο,"οφείλεται" μια studio version στο Motherless Child!Μακράν η καλύτερη εκτέλεση του κομματιού!Εύγε! :)

magna είπε:
Κύριε Ζάϊκο,"οφείλεται" μια studio version στο Motherless Child!Μακράν η καλύτερη εκτέλεση του κομματιού!Εύγε! :)
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, είναι στα "υπο κατασκευήν"  ;D...καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Σαβ. θα είναι μαζί μας και ο Γιάννης Αναστασάκης με τα πηδάλια του  :D να το τζαμάρουμε!

VAGTANPLAN είπε:
....Τωρα για τους αλλους σουπερ σταρς οτι και να πω θα ειναι λιγο...!! χεχεχε
Άσε να τα πω εγώ που τα ξέρω από μέσα...

Οι άλλοι, (κατά κόσμον Loose Rag) είναι ένα συγκρότημα που γνωρίστηκε από παλιά, στον συνωστισμό της Σμύρνης, έκανε τις πρώτες πρόβες στον Εμφύλιο και πρωτοεμφανίστηκε live σε μεσημεριανή εκπομπή της ΥΕΝΕΔ το 67 (και όχι ως main act στην συναυλία των Rolling Stones όπως - λάνθασμένα- νομίζουν οι ιστορικοί) και πολλοί το βλέπουν ως δυσερμηνευόμενο οιωνό την εμφάνισή τους πριν από αυτές τις εκλογές.

Η κολεκτίβα αποτελείται συνεχώς από αιωνίως κουρελοέφηβους, με συνεκτικό κρίκο τον Κώστα Μακλάουντη γνωστό και ως "Χαλιάντερο".

Το αγαπημένο τους χόμπυ είναι οι προσομοιώσεις rock-blues ήχων και αθλούνται με το πέταγμα εις μήκος τάπας βαρελιών Langavulin.

Υπόσχονται ότι θα αφήσουν το στίγμα τους σε αυτή γιορτή της μουσικής και δεν πρόκειται να το καθαρίσουν με vetex ακόμα κι άμα τους φωνάξει η γυναίκα τους καθότι είναι επαναστάτες.

Το άλλο γκρουπ (γνωστό και ως Blues Wire) είναι απλά το μακροβιότερο και καλυτερότερο blues-rock γκρουπ Ελλάδος και περιχώρων. Τι να λέμε τώρα......

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Άσε να τα πω εγώ που τα ξέρω από μέσα...

Οι άλλοι, (κατά κόσμον Loose Rag) είναι ένα συγκρότημα που γνωρίστηκε από παλιά, στον συνωστισμό της Σμύρνης, έκανε τις πρώτες πρόβες στον Εμφύλιο και πρωτοεμφανίστηκε live σε μεσημεριανή εκπομπή της ΥΕΝΕΔ το 67 (και όχι ως main act στην συναυλία των Rolling Stones όπως - λάνθασμένα- νομίζουν οι ιστορικοί) και πολλοί το βλέπουν ως δυσερμηνευόμενο οιωνό την εμφάνισή τους πριν από αυτές τις εκλογές.

Η κολεκτίβα αποτελείται συνεχώς από αιωνίως κουρελοέφηβους, με συνεκτικό κρίκο τον Κώστα Μακλάουντη γνωστό και ως "Χαλιάντερο".

Το αγαπημένο τους χόμπυ είναι οι προσομοιώσεις rock-blues ήχων και αθλούνται με το πέταγμα εις μήκος τάπας βαρελιών Langavulin.

Υπόσχονται ότι θα αφήσουν το στίγμα τους σε αυτή γιορτή της μουσικής και δεν πρόκειται να το καθαρίσουν με vetex ακόμα κι άμα τους φωνάξει η γυναίκα τους καθότι είναι επαναστάτες.

Το άλλο γκρουπ (γνωστό και ως Blues Wire) είναι απλά το μακροβιότερο και καλυτερότερο blues-rock γκρουπ Ελλάδος και περιχώρων. Τι να λέμε τώρα......
ΟΚ, μας έπεισες... θα πάρουμε τους φελούς μας και θάρθουμε... (τραπεζάκι θα βρούμε? είμαι πολύ γέρος, atreu, για ορθοστασία)

Και μην ξεχνάτε.

Εναρξη του gig, αυστηρώς στις 10:00

ipbass είπε:
Χεχ μόλις ανακοινώθηκε. Σε 2 βδομάδες ακριβώς :)
Γιές, θα είναι η τελευταία προεκλογική μας συγκέντρωση στην επαρχία  ;D ;D...

Κατά τα λοιπά, να ενημερώσω -πιθανόν να ενδιαφέρει κάποιους- πως η αγαπημένη μας Νίκη ασθενεί τις τελευταίες ημέρες, εξ ού και θα πραγματοποιήσουμε την αυριανή μας κάθοδο με τον Αλέξανδρο Αποστολάκη! Ω ναί, τον παλιό μας τυμπανοκρούστη για 16 ολόκληρα χρόνια...είναι όμορφο και συγκινητικό να είμαστε πάλι on the road με τον Αλέξη, γιατί μαζί παίζουμε έτσι η αλλιώς κάθε Πέμπτη στο Blue Barrel εδώ στο hometown...

A! Και να μη ξεχάσω...για μιά ακόμη φορά θα είναι χαρά και τιμή μας να κλείσουμε για τους μύθους Loose Rag!! :D Κι αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και η ώρα, να τζαμάρουμε και λίγο... ;)

longshadow είπε:
Υπέροχη βραδιά χθές!  :)

Πάντα τέτοια... 8)
Αν το σύνολο του πραγματικού πλούτου στη ζωή μας είναι το άθροισμα των μικρών όμορφων εμπειριών που αποκτούμε στην πορεία της, από χθές είμαι κατά πολύ πλουσιότερος άνθρωπος.  ;D

(πσσσσσσσσσσσ μεγάλη κουβέντα φίλως)

Οι Rag (με απόλυτη συνέπεια) πολύ καλοί, οι Wire ανταποκρίθηκαν (και τα κουτσοκατάφεραν ;D να μην πω ψέματα) της προκλήσεως και τέλος τα jam ήρθαν σαν κερασάκι σε μια υπέροχη τούρτα.

Highlight της βραδιάς το jam από μέλη τεσσάρων γκρουπ (Wire, Rag, Daddy's Work, Driver's Hit)

Ευχαριστούμε όλα τα (λαμπερά  ;)) παιδιά που ήρθαν.

Θα λεγα κι εγώ πάντα τέτοια αλλά ας είναι και λίγα αν είναι να ναι τόσο τόσο καλά όσο χθες.

longshadow είπε:
Υπέροχη βραδιά χθές!  :)
Και από τους 2.

Οι Rag είχαν τη καλύτερη βραδιά που τουλάχιστον εγώ τους έχω δει. Λίγο παραπάνω τις κιθάρες ήθελα, μην τις φοβάστε, ας λένε οι ηχολήπτες.  ;) Εξαιρετικός ο νέος ντράμερ!

Το ίδιο και ο παλιός των Wire, οι οποίοι ήταν γι' άλλη μια φορά εξαιρετικοί.

Ευχαριστώ τον Ηλία που μ' εμπιστεύεται και με καλεί για Jam, τον προειδοποιώ όμως πως την επόμενη θ' αρχίσω το Whippin' post, οπότε δεν θα την "γλυτώσει".  :D

Νάστε καλά λεβέντες!  ;D

Ευχαριστούμε κι εμείς τους Rag και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Όλους τους εξαιρετικούς κυρίους που μοιράστηκαν το πάλκο μαζί μας.

Προσωπικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο και τον Κώστα που με κατανόηση και συντροφικότητα μου έλυσαν προβλήματα, ανέχτηκαν τις παραξενιές μου και μου έκαναν τη ζωή πιό εύκολη αυτή τη βραδιά που νομίζω τη χαρήκαμε άπαντες!

Brothers on the road indeed...

Nestoras είπε:
Ευχαριστώ τον Ηλία που μ' εμπιστεύεται και με καλεί για Jam, τον προειδοποιώ όμως πως την επόμενη θ' αρχίσω το Whippin' post. οπότε δεν θα την "γλυτώσει".  :D
...χαχα! μόλις το είδα! Ζω για προκλήσεις  ;)!

Πραγματικά ειμαι πολυ συγκινημένος που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω αυτη την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ  live βραδιά.

Ηταν ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ το performance που στο διάλειμμα των Loose Rag και με παραλληλη παρότρυνση της γυναίκας μου, λάδωσα τον μετρ για να μας βαλει μπροστα στη σκηνη, γιατι ήμασταν πλαγια και δεν το φχαριστιόμασταν. χαχαχααχ

Και δεν εκανα λαθος γιατι ειχα την ευκαιρια να δω "πρώτο τραπέζι" και απο κοντά μιας και ηξερα μονο εκ φήμης εναν μεγάλο έλληνα Blues Performer, τον Ηλία Ζάικο (aka EZ) και την επισης εξαιρετικη μπάντα του και ..............να αλλαξουμε  μετα και δυο κουβεντες ρε αδερφέ μου in person ;D .

Η ερμηνεία του ειναι καθηλωτική και συνιστω στους λατρεις των blues (εγω δεν ειμαι φανατικος, απλα  μου αρέσουν τα blues) αν δεν τους εχουν δει ποτε, να πανε οπωσδήποτε.

Οι Loose Rag, ηταν επίσης ΑΠΙΘΑΝΟΙ. Πραγματικά.

Ωραια και που ανεβηκαν προς το τελος πανω και οι  αλλοι φιλοι και κλεισαν την βραδια τοσο όμορφα. Συγχαρητήρια σε ολους.

Μου αρεσε η βραδια τοσο πολυ και με ενθουσίασε που αν ειχε πληκτρα........... θα παρακαλαγα να ανεβω κι εγω χαχαχαχα  ;D ;D ;D ;D

Παρτε κι στιγμιοτυπα να έχετε ;D (ανοχη στην ποιοτητα ηχου λογω κινητου παρακαλώ και στην ποιοτητα εικονας λογω συμπιεσης για να ανεβουν στο youtube και να μην περιμενω 3 ωρες ;D ;D)

Ωραία πράγματα. Κρίμα που δεν κατάφερα να έρθω, 'μω το φελέκι μου!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back