η μπορει απλα με το ενα 12ποντο να μην μπορουσε να περπατησει και να αργησαν για αυτο..........! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfunky_bassman είπε:επειδή άργησε μία φίλη της να βάλει το 12ποντο...
η μπορει απλα με το ενα 12ποντο να μην μπορουσε να περπατησει και να αργησαν για αυτο..........! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfunky_bassman είπε:επειδή άργησε μία φίλη της να βάλει το 12ποντο...
Με στεναχωρεί που δεν θα σου κάνουμε την θετικότερη των εντυπώσεων.BigAlejandro είπε:τελος, θελω να πω ποσο θετικη εντυπωση μου εχει κανει που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ιβεντς του παλας ξεκινανε ΑΚΡΙΒΩΣ την ωρα που λενε στην αφισα!
Δεν θα επεκταθώ σε αυτό γιατί βλέπω την Εύη να ορμάει και ποιος μας σώζει μετά... (δεν είναι τπτ περνάω φάση σεξισμού) Πάντως γενικά μία καθυστέρηση μισής ώρας είναι λογική σε συναυλία... Αλλά παραπάνω καταντάει σπαστικό ΚΑΙ κουραστικό... Φαντάζεσαι να πήγαινες σινεμά και να αργούσε η ταινία να παίξει 1 ώρα? Η θέατρο?BigAlejandro είπε:η μπορει απλα με το ενα 12ποντο να μην μπορουσε να περπατησει και να αργησαν για αυτο..........! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Δεν έχεις δει ακόμα το δικό μου... :audiokostas είπε:Αμα δεις το μπράτσο της Partcaster του dkall ........ φτάνει.
Μπορεί να κάνει δύο Superfunk ευτυχισμένους.
Μόνο το τόξο του Ρομπέν μπαίνει για καποτάστο.
Το λεπτό σημείο της κιθάρας είναι το σώμα.
Οταν δεν παίζει με την κιθάρα, έχει το μπράτσο για έλκηθρο το χειμώνα και canoe το καλοκαίρι. Αν το κάνει scalloped γίνεται και (Βίκυ) καγιάκ.
Ασε σου λέω ..........
Με χαλάει... Αλλά τι να γίνει που με γυναίκα χώρισα όχι με το Μανιφέστο τι να γίνει... (αν και με ένα πρόχειρο γκάλοπ που έχω κάνει τα τελευταία 3-4 χρόνια είμαι πιο πολύ φεμινιστής από τις περισσότερες γυναίκες...λεπτομέρειες αύριο στο λαιβ με την μπύρα και την κοκα κόλα!!!)Evilnye είπε:Αλλά να σου πω να ξέρεις ότι δε σου την έπεσα στο άλλο θέμα που μου την είδες κ ουμανιστής κ αντιρατσιστής, αλλά σεξιστής δε σε χαλάει... Άντε μην αρχισω... κ δεν είμαι στις καλές μου![]()
χαχα!Evilnye είπε:Αλλά να σου πω να ξέρεις ότι δε σου την έπεσα στο άλλο θέμα που μου την είδες κ ουμανιστής κ αντιρατσιστής, αλλά σεξιστής δε σε χαλάει... Άντε μην αρχισω... κ δεν είμαι στις καλές μου![]()
Σε συμπαθώ εσένα το ξέρεις?BigAlejandro είπε:χαχα!
μα ουτε σεξιστης ειμαι!
αλλα οταν ειμαι με φιλους λεω ρατσιστικα αστεια!
εχω εναν στενο φιλο γκει που ολη την ωρα τον τσιγγλαω!
σε ολες τις γυναικες φιλες μου λεω σεξιστικες παπαριτσες!
δεν παει να πει πως ειναι και συμφωνες με την σταση ζωης μου!
και σιγουρα θα γελασω αν ακουσω καποιον αλλον να τα λεει!
αλλα 1000000% δεν θα γελασω αν τα λεει καποιος με νευρα στον μεταναστη στο λεωφορειο η αν προσβαλει μια γυναικα στην ουρα της τραπεζας, η αν κραξει εναν γκει σε μια καφετερια!
και οχι μονο δεν θα γελασω, θα με βρει και απεναντι του!
(τελικα ειμαι πολυ καλος ανθρωπος.....![]()
![]()
)
Evilnye είπε:oops μπέρδεψα Αλέξανδρο με funky bassman :s
Μόλις είδα σεξιστής πήγε αυτόματα... αλλά τέσπα ακούστε τα κ οι 2 να έχετε!
Αυτό δεν είναι πρόβλημα, μην σκοντάψεις και σε βρεί επάνω του...αυτό είναι πρόβλημα!BigAlejandro είπε:θα με βρει και απεναντι του!![]()
Όχι κάνε refresh... Θα φύγει...Evilnye είπε:Βρήκα μυγάκι στο φόρουμ που γράφω, θα βγάλω λεφτά;
??? ???
ΝΑ ΜΙΑ ΜΥΓΑ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!χαχα!!!!
οπως βλεπεις, αυτος που εχει την μυγα, απαντησε κανονικα!![]()
Θα πω του Μήτσου να φέρει το δικό του να τα βγάλετε έξω να τα μετρήσετε.shelter είπε:Δεν έχεις δει ακόμα το δικό μου... :![]()
χαχαχα! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Αυτό δεν είναι πρόβλημα, μην σκοντάψεις και σε βρεί επάνω του...αυτό είναι πρόβλημα!
κατσε,μην λες για μυγακια και ερθει απο δω ο θανασης μπι......!Βρήκα μυγάκι στο φόρουμ που γράφω, θα βγάλω λεφτά;
??? ???
τι να κανουμε!Σε συμπαθώ εσένα το ξέρεις?
Λείπει ο Μάρτης απ'τη σαρακοστή? (ξέχασες το "που συμμετέχει και ο audiokostas")BigAlejandro είπε:λεω και εγω...
θεμα που γινεται ασταματητος χαβαλες και δεν θα εμφανιστει ο μαραθον? ;D ;D
Εγώ φταίω που ψήνω κ ομάδα να σου έρθει αύριο... Ε ρε θα μείνω στα πιάτα κ θα σας πω εγώaudiokostas είπε:Και όποιο είναι πιο χοντρό το κρατάμε για την γκρίνια της Εύης η όποιου άλλου. ;D