Loose Rag @ Rockwood 10/3/2013

Tελικά σας πάει το μαγαζί. Εκεί κάνετε τα καλύτερα παιξίματά σας. Διαπίστωσα ότι έχετε κάνει ωραία δουλιά στα backing των σόλο και μερικά είχαν πολύ ενδιαφέρον (π.χ. Βοnamasa).

Επικοδομητική γκρίνια: Οι ήχοι των κιθαρών δεν ήταν super, αλλά δεν ξέρω τι ποσοστό ευθύνης είχε το p.a (Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά όμως). Eπίσης στη συνοδεία με distortion o Distο ήταν πιο δυνατά απ' ότι έπρεπε.

Υ.Γ. Ο Γιώργος τα "είπε" πολύ ωραία. ;)

Εγώ θα διαφωνήσω με τον από πάνω. Οι κιθάρες με άρεσαν- ιδιαίτερα η tele ήταν πολλάν ωραία, αλλά και ο τελεκάστορας τα είπε καλά (και ο Κωστάκης μας βέβαια τα είπε ζούπερ)  8) ;D

Βέβαια τα παιδιά έπαιξαν εξαίρετα, αλλά αυτός ο... τομαροκρούστης τους  ::) ::) ::) ;D

Τα τσάκισε τα τύμπανα... όλο σηκωνόταν και τα βίδωνε  ;D (για να καταλάβετε για τι... ξυλοκόπο λέμε  :-* ;D ;D ;D)

Είχε βάλει και το γνωστό... μανιετόφωνο να γράφει- το οποίο φυσικά έσβηνε κατά την λατρεμένη του συνήθεια  ;D ;D ;D ;D

Σοβαρά τώρα, ο Χάρης μας έπαιξε εξαιρετικά, έχει «δέσει» με τα παιδιά και είχε ωραίο groove, δυναμικές, τα πάντα όλα  8)

Και φυσικά ήταν μεγάλη χαρά που τα είπαμε από κοντά με τον THEOD- βεβαίως... βεβαίως ήμασταν λίγο statler και waldorf   ;D ;D ;D καθώς όλο το βράδυ μιλούσαμε για... μπάσα, ξύλα, λάμπες κλπ  :o :o :o  ;D ;D ;D 8)

Φοβερό παιδί ο Θοδωρής- και να μην πω για μπασίστας  8)- και θα είναι ευτύχημα αν τον έχουμε σε κάποιο νοιζό τζαμ/ τσίρκους.

Μπράβο στα παιδιά

ΥΓ: Χμμμ ο απ' επάνω ενοχλήθηκε από τις δυνατές κιθάρες  :o :o ::)  ;D Μάλιστα... μάλιστα...  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
1)Και φυσικά ήταν μεγάλη χαρά που τα είπαμε από κοντά με τον THEOD- βεβαίως... βεβαίως ήμασταν λίγο statler και waldorf   ;D ;D ;D καθώς όλο το βράδυ μιλούσαμε για... μπάσα, ξύλα, λάμπες κλπ  :o :o :o  ;D ;D ;D 8)

Φοβερό παιδί ο Θοδωρής- και να μην πω για μπασίστας  8)- και θα είναι ευτύχημα αν τον έχουμε σε κάποιο νοιζό τζαμ/ τσίρκους.

2)ΥΓ: Χμμμ ο απ' επάνω ενοχλήθηκε από τις δυνατές κιθάρες  :o :o ::)  ;D Μάλιστα... μάλιστα...  ;D ;D ;D
1) ;)

2) Είπα όταν συνόδευε με διστόρσιον, όχι τις άλλες στιγμές. 8)

Περάσαμε πραγματικά ωραία (είχα φέρει και τη γυναίκα μου 8) ).η μπάντα παίζει δεμένα με πολυ ενέργεια και γκαζια .  ;)

Ηταν η πρώτη μου επαφή με μέλη του νοιζ απο κοντά και το μόνο που έχω να πω ειναι ότι όλοι είστε καταπληκτικά παιδιά .  :D

Λύσαξαμε λίγο με τον Τερρυ στην κουβέντα , αλλά παράλληλα άκουγαμε τι παίζει η μπάντα  8)

Το μόνο που με στεναχώρησε ειναι ότι έπαιζε και η μπάντα του Αργυρη σε άλλο μαγαζί και δεν είχα τη δυνατότητα να το παρακολουθήσω (την επόμενη φορά  ;))

Ο περικλεους κοιμήθηκε νωρίς και δεν πέρασε  :'(

Αυτά  :D

ΥΓ τερρυ οι τσιπουρες κάνουν κακό στην τενοντιτιδα  ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Terry RoscoeBeck5 είπε:
Βέβαια τα παιδιά έπαιξαν εξαίρετα, αλλά αυτός ο... τομαροκρούστης τους  ::) ::) ::) ;D

Τα τσάκισε τα τύμπανα... όλο σηκωνόταν και τα βίδωνε  ;D (για να καταλάβετε για τι... ξυλοκόπο λέμε  :-* ;D ;D ;D)

Άσε, μεγάλη πίκρα... Παρήγγειλα όμως κάτι βάσεις από τιτάνιο... ούτε με χειροβομβίδα δεν κουνιούνται. ;D

Είχε βάλει και το γνωστό... μανιετόφωνο να γράφει- το οποίο φυσικά έσβηνε κατά την λατρεμένη του συνήθεια  ;D ;D ;D ;D

Είναι παράδοση πλέον φίλος!

Σοβαρά τώρα, ο Χάρης μας έπαιξε εξαιρετικά, έχει «δέσει» με τα παιδιά και είχε ωραίο groove, δυναμικές, τα πάντα όλα  8)

:-* (και το IBAN σου πλιζ!)

...καθώς όλο το βράδυ μιλούσαμε για... μπάσα, ξύλα, λάμπες κλπ  :o :o :o  ;D ;D ;D 8)

Πώς έγινε αυτό με εσένα; Δεν το πιστεύω... ;D
Θοδωρή, χάρηκα κι εγώ που γνωριστήκαμε, έστω και για λίγο. Την επόμενη φορά ελπίζω να τα πούμε εκτενέστερα (αν σ' αφήσει ο Τέρυ!).

Ευχαριστούμε noizoπαίδες που για άλλη μια φορά μας ανεχτήκατε τιμήσατε!

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, που ήρθαν χθες βράδυ στη παρέα μας.

Δείξατε ότι ακόμα και η Κυριακή βράδυ μπορεί να γίνει ευχάριστη με καλούς φίλους, μπύρα και μουσική.

Και με την έγκαιρη αποχώρηση, ακόμα και η Δευτέρα βολεύεται.  ;D

Na(ma)ste καλά.

ขับรถเล็ก ๆ น้อย ๆ ช่วยกระจายควัน

6c3cf3c03f43b11a95b02905647ed750.jpg

Εγώ σας καταχάρηκα!

Και τον φρόντμαν με ή χωρίς το μπερέ του και το στύλ του στο κούνημα, στο μπάσο και στην φωνή του!

Οι κιθάρες θα μπορούσαν να είχαν πιο μεστό ήχο.Θεωρώ το p.a. αχρείαστο. Σε τέτοιο χώρο ανοίγεις τον ενισχυτή και τον χαίρεσαι σε όλο του τον όγκο.

Ο Παύλος all time classic, σοβαρός ,ρυθμικός με τα δικά του σολιστικά ηχοχρώματα.

Ο ψηλός με το all time classic καουμπόικο καρό πουκάμισο, έχει το σεβασμό μου. Από την πρώτη φορά ανέβασε ψηλά τον πήχη και το επίπεδο της μπάντας.

Ο Χάρης τα έσπασε με την καλή έννοια τα τύμπανα και είχε την γκρούβα την ωραία την όμορφη την ''έτσι''!!

Χάρηκα που είδα τα παιδιά! Gregg,Nestoras,Terry.

Δυστυχώς στο 2ο μέρος αποχώρησα λόγω οικογενειακών και φιλικών υποχρεώσεων.

Ιδιαίτερη μνεία στον Theod που εκτός από τις τηλεφωνικές μας συνομιλίες, ειδωθήκαμε επιτέλους.

Πρόκειται για παιδί καλό,μάλαμα και εμπεριστατωμένο στα μουσικά δρώμενα.

Eύγε Loose Rag!

2013-03-10-236.jpg

2013-03-10-237.jpg

Θενκς Κωστή για τα σχόλια και τις φωτογραφίες. :)

Μούλτιπλ τσόις κουίζ: Γιατί κλαίει ο Longshadow στην 4η κατά σειρά φωτογραφία;

α) Έχει κατασυγκινηθεί με το παίξιμό του.

β) Έχει κατασυγκινηθεί με το παίξιμο της μπάντας.

γ) Διαπιστώνει τι χρώμα είναι η Τέλε του.

δ) Take a wild guess...

Ο νικητής κερδίζει ένα μετρονόμο. ;D   

Haris είπε:

α) Έχει κατασυγκινηθεί με το παίξιμό του.

β) Έχει κατασυγκινηθεί με το παίξιμο της μπάντας.

γ) Διαπιστώνει τι χρώμα είναι η Τέλε του.

δ) Take a wild guess... 
ε) Του είπε ο Παύλος ότι την έχει longer*

*Τη shadow. ;)

Haris είπε:
To ιδιο ακριβως σκεπτομουν οταν εβλεπα τη φωτο.

"Μα γιατι κλαιει το παλληκαρι",τι του εκαμαν?

Για να το κουιζαρεις ;D Χαρη,δεν μπορει,κατι θα ξευρεις!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο παιδιά αν και δε κατάφερα νάρθω ???

Audiokostas τι μπασάκι ειν αυτό tele thin line?

Και παλι μπράβο!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back