• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

M. Dotson Power Trio + Loose Rag + Βιβλιοπαρουσίαση @ Rockwood

Όντως, όλοι και όλα ήταν εξαιρετικοί/εξαιρετικά. Ατμόσφαιρα παρέας και πολύ καλή μουσική και μουσικοί. Προσωπικά, χάρηκα που γνώρισα και από κοντά τον Γιώργη (longshadow) και τον Χάρη που πέρα από εξαιρετικοί μουσικοί είναι και εξαιρετικά παιδιά. Να ευχαριστήσω επίσης τους πολύ καλούς φίλους που προσήλθαν και βοήθησαν με τα τζαμαρίσματά τους ώστε η βραδιά να πάρει ένα άλλο χρώμα. Ευχαριστώ λοιπόν το Γρηγόρη, τον Ανδρέα τον Καστανάκη, το Σπύρο (Jazzjoker), το Δημήτρη (d-call) και το Νέστορα που πάντα τιμά με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις.

Γεροί να είμαστε, να επιβιώσουμε τα νέα "Ιουλιανά" που έρχονται με τους φόρους και τα χαράτσια και να συνεχίσουμε να οργανώνουμε τέτοιες όμορφες βραδιές από το φθινόπωρο.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και με πολύ υγεία που αναμφίβολα όλοι μας χρειαζόμαστε.

ΥΓ: Εξαιρετικοί οι Loose Rag, αν δεν ήταν και γκρινιάρης ο μπασοτραγουδιστής τους (εκτός πάλκου γκρινιάρης).

Jazzjoker είπε:
Εξαιρετικά και τα τζαμαρίσματα που ακολούθησαν.
Όχι όλα, υπήρξε και απογοητευτικό και μάλιστα από "επαγγελματίες".

Ο Dotson είναι αυτό που λέμε "η διαφορά" του πως παίζει τα μπλουζ ένας μαύρος σε σχέση με έναν λευκό, κι ας ήταν αλλού ξεκούρδιστος, αλλού φάλτσος, δεν με ενδιαφέρει. Ήταν όμως αυτό που έχει συνηθίσει το αυτί μου από τους δίσκους που γουστάρω. Θαυμάσιος ήχος, και out of face mod σε Tele. Eπίσης είδα πολλές επιρροές από Hendrix στον τρόπο που τραγουδάει και ερμηνεύει. Rhythm section υπόδειγμα (ειδική μνεία στον Δ.Ι. που έχει την πιο "καθαρή" νότα που έχω ακούσει εν Ελλάδι στο μπάσσο).

Οι Rag τώρα ήταν η καλύτερη φορά που τους έχω δει. Πάντα κάτι έλειπε, μια η κιθάρα, μια-δυο τα τύμπανα κλπ,κλπ. Θεωρώ ότι η είσοδος το Χάρη είναι αυτό που τους αναβίβασε, όχι ένα αλλά πολλά σκαλιά. Και οι κιθάρες μου άρεσαν πιο πολύ τώρα. Αν καταφέρει ο Κώστας να "καθαρίσει" λίγο τον ήχο του στο μπάσσο τότε δεν θα απέχουν πολύ απ' το 10άρι.  ;)

Nestoras είπε:
Οι Rag τώρα ήταν η καλύτερη φορά που τους έχω δει.
Τί είναι αυτά τώρα... ::)

Πού είναι τα φτυάρια??  ;D

Τώρα θυμήθηκα ότι η βραδιά για μένα δεν άρχισε και τόσο καλά.

Ακριβώς πριν απο το soundcheck το onespot σταμάτησε να δουλεύει..(Έδινε ρεύμα διακεκομμένα, σε όποια πρίζα κι αν το έβαζα και όλα τα πετάλια στο pedaltrain αναβόσβηναν σαν alarm αυτοκινήτου!.. :-\)

Έτρεχα τελευταία στιγμή στα περίπτερα για μπαταρίες και τελικά έπαιξα μόνο με ένα OCD και ένα Digidelay.

Πάλι καλά...(που βρήκα 2 9βολτες μπαταρίες στο 2ο περίπτερο..)  :)

epikouris είπε:
Προσωπικά, χάρηκα που γνώρισα και από κοντά τον Γιώργη (longshadow) και τον Χάρη που πέρα από εξαιρετικοί μουσικοί είναι και εξαιρετικά παιδιά.
Δική μας η χαρά Δημήτρη. Και ντοντ γουόρι για τα επερχόμενα Ιουλιανά. We shall overcome, ως συνήθως (ελπίζω...).

Όσο τον μπασοτραγουδιστή μας έχεις δίκιο, είναι γκρινιάρης και ιδιότροπος αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά τον κάνουν και καλό frontman, οπότε τον ανεχόμαστε! ;D   

Ο Dotson είναι αυτό που λέμε "η διαφορά" του πως παίζει τα μπλουζ ένας μαύρος σε σχέση με έναν λευκό, κι ας ήταν αλλού ξεκούρδιστος, αλλού φάλτσος, δεν με ενδιαφέρει.
Έτσι ακριβώς.

Οι Rag τώρα ήταν η καλύτερη φορά που τους έχω δει......Θεωρώ ότι η είσοδος το Χάρη είναι αυτό που τους αναβίβασε, όχι ένα αλλά πολλά σκαλιά.
Νέστορα, θενκς και εκ μέρους του γκρουπ και από εμένα προσωπικά (μόνο στείλε μου πάλι τον αριθμό του τραπεζικού σου λογαριασμού γιατί κάπου έχει παραπέσει και δεν τον βρίσκω. ;D).

Τώρα θυμήθηκα ότι η βραδιά για μένα δεν άρχισε και τόσο καλά.

Ακριβώς πριν απο το soundcheck το onespot σταμάτησε να δουλεύει..(Έδινε ρεύμα διακεκομμένα, σε όποια πρίζα κι αν το έβαζα και όλα τα πετάλια στο pedaltrain αναβόσβηναν σαν alarm αυτοκινήτου!.. :-\)

Έτρεχα τελευταία στιγμή στα περίπτερα για μπαταρίες και τελικά έπαιξα μόνο με ένα OCD και ένα Digidelay.

Πάλι καλά...(που βρήκα 2 9βολτες μπαταρίες στο 2ο περίπτερο..)  :)
Όπως σου είπα και εκείνη την ώρα, για όλα φταίει ο γ**ώ-Μέρφι και ο νόμος του...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back