- Πόντοι
- 4,208
βλέπω ότι ο καφές σε έστρωσε
Όχι ρε συ, αλλά ο Νέστορας τα εξηγάει όμορφα, τα εξηγάει καλά ασούμε και καταλαβαίνω.
Να, κάπως έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
βλέπω ότι ο καφές σε έστρωσε
θες να πεις ότι δεν ξηγιέμαι σωστά δηλαδή?
Κάντα πενηνταράκια ρε παιδί μου, να τα πιάνουμε κι εμείς οι χαζοί που δεν είμαστε σπουδαγμένοι ασούμε.
αφήνοντας τη μπαρούφα να επιπλέει
Μη ξεχάσουμε και τις επιπτώσεις της ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ η οποία τα τελευταία μόλις 5 χρόνια:
1. Έβγαλε πλανηταρχη τον καροτοκεφαλο που πίνει χλωρίνη
2.Εβγαλε την Μ.Βρετανία από την ΕΕ (καταδικάζοντας την σε καταστροφή)
3.Παραλιγο να βγάλει και την χώρα μας από την ΕΕ και της φόρτωσε αλλά 100 δις χρέος και διέλυσε εντελώς την οικονομία.
4.Εβγαλε έναν θίασο αποτελούμενο από κλόουν στην κυβέρνηση της Ιταλίας καταστρέφοντας τη χώρα
5. ΒΓΑΖΕΙ τώρα που μιλάμε χιλιάδες ανθρώπους ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ επειδή "ο covid19 δεν υπάρχει"..
Αν το ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ αυτής της μπουρδολογιας είναι "λογοκρισία" τότε ΝΑΙ να γίνεται ΣΥΝΕΧΏΣ.
ακριβώς αυτά είπα πιό πρίν αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τα κατάλαβε ο φούζιος.
Ευχαριστώ για την μετάφραση
Ε εσύ το παίζεις σε 9/13 με ακκορδο Ε#7maj8sus και κλειστό το tone control.
Εγώ 4/4 ανοιχτό ΛΑ μινόρε στη μεσαία θέση .. και με vol/tone τσίτα.
Γίνε λίγο πιο pop ρε παιδί μου ?
ακριβώς αυτά είπα πιό πρίν αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τα κατάλαβε ο φούζιος.
Ευχαριστώ για την μετάφραση
Το τελευταίο αντιφάσκει με το υπόλοιπο κείμενο σου καθώς όλες οι ''πλατφόρμες'' ξέρω γω είναι ιδιωτικές και αν κάνουν ότι θέλουν όπως προτείνεις πολλά πράγματα θα περιθωριοποιηθούν (ότι θέλουν κάνουν έτσι και αλλιώς αλλά τουλάχιστον τα προσχήματα, αυτο λεω)Όσον αφορά το youtube είναι ιδιωτική πλατφόρμα ας κάνει ότι θέλει και σε όποιον δεν αρέσει ας φύγει.
Προσπαθώ να δω ποια θα ήταν η εναλλακτική.Το τελευταίο αντιφάσκει με το υπόλοιπο κείμενο σου καθώς όλες οι ''πλατφόρμες'' ξέρω γω είναι ιδιωτικές και αν κάνουν ότι θέλουν όπως προτείνεις πολλά πράγματα θα περιθωριοποιηθούν (ότι θέλουν κάνουν έτσι και αλλιώς αλλά τουλάχιστον τα προσχήματα, αυτο λεω)
Όπως λεει και ο Yameth σε όποιον δεν αρέσει να πάει αλλού, εντάξει,
ξέρω ότι έχω ένα καλό λόγο που διαμαρτύρομαι και δεν προσπερνάω απλα, αλλά δεν μπορώ να τον διατυπώσω ακόμα,
γιατί έγραψα τη λέξη μονοπώλιο αλλά έχει γίνει τόσο τετριμμένη και τόσο συγκεκριμένης ιδεολογικής χροιάς που έγινα γραφικός
Σε επίπεδο Ελλάδας δεν νομίζω, για την Ευρώπη που λες θα είχε ενδιαφέρον, θα μπορούσε ασπουμε να υπάρχει ένα ευρωπαϊκό ψαχτήρι και ένα youtube χωρίς έσοδα από διαφημίσεις, για ανθρώπους που πάνε πχ μόνο για τα views, και για να πουλήσουν μόνο σε όποιον θέλει να αγοράσει πχ μουσική κτλ, ένα τέτοιο μέρος θα ήταν επίσης κατάλληλο για όσους δεν θέλουν να μιλάνε ή να παίζουν μουσική ανάμεσα σε σερβιέτες, κάτι που υπάρχει σαν επιλογή στο youtube αλλά στην ουσία δεν υπάρχει... το κακό με την Ευρώπη είναι ότι δεν είναι χώρα και περιέχει 30 λογιών λαούς, αν και διαθέτει την κουλτούρα για κάτι τέτοιο. Eλπίζω το youtube να κατασταλάξει με συγκεκριμένους συνεργάτες και να γίνει παντελώς αβίωτο για νέα κανάλιαΕσένα ποια είναι η γνώμη σου; Πως θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα το σύστημα; Με περισσότερη ή λιγότερη παρέμβαση;
Σε κρατικό ή ευρωπαϊκό επίπεδο;
Δεν ξέρω πως το χόντρυνες έτσι στο τέλος, τη μόνη συνέπεια που δέχομαι από τη ''λανθασμένη''Δε θυμάμαι ποιος το είπε, αλλά κάπου άκουσα ότι, ελευθερία λόγου σημαίνει ότι μπορείς να πεις ότι θες, όχι το ότι ό,τι λες σε καθιστά άτρωτο. Υπάρχει και πρέπει να υπάρχει, αλλά μαζί αυτή θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις εκάστοτε συνέπειες που αυτή μπορεί να φέρει.
"Δεν ξέρω πως το χόντρυνες έτσι στο τέλος ... - ... όταν δείχνεις σέβας από φόβο είσαι δουλοπάροικος και όχι πολίτης"
θα το βάλω στο επόμενο κομμάτι που φτιάχνω αλλά δεν ξέρω πότε θα το τελειώσω γιατί βαριέμαι,. το είχα αφήσει μέρες και ούτε θυμάμαι τι είχα κάνει. Πρέπει να το ξαναακούσω να θυμηθώ και μετά να σκεφτώ τι να κάνω για να το προχωρήσω και να το τελειώσω, μετά θα το ποστάρω να το ακούσετε, να μου πείτε μπράβο και τι καλός που είμαι και μετά θα φτιάξω ένα άλλο και πάλι ο ίδιος ανούσιος κύκλος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΦοβερό εξώφυλλο album.
Rebirth of punk.
Ελευθερία του λόγου, ελευθερία της έκφρασης, ελευθερία της άποψης, ελευθερία του αυτοπροσδιορισμού!!!
Με ΔΗΜΟΣΙΟ χαρακτήρα και ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ!