Λυπάμαι...

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
2
Πόντοι
1,003
365203479_784494563680852_7240352303142243648_n.jpg

Tοση ωρα ετοιμαζα παραδειγματα για το αλλο θεμα, τοπ 80ies παραγωγες ελληνικες και ξενες, ειδα ομως αυτο το thread, εδωσα μια τα εκλεισα ολα. ΝΠΝΓ. Τελος.

Γουρνοπουλα βεβαια. Και floyd. Θελω ομως το σολο του numb με κλαρινο, αλλιως να το χεσω, ,κλαρινο, IIII have become comfortably numb, και καπακι ΚΛΑΡΙΝΟ, με τον ηχο απο το παπακι το 50ρι το εξαβολτο με την τρυπια εξατμιση, που ειναι τρικαβαλο στην ανηφορα και πατιναρει η πρωτη. Τετοιο μπασιμο να κανει το κλαρινο.

Και καθομαστε και συζηταμε για τα μικροφωνα των τυμπανων στην Ελλαδα; Τρελοι ειμαστε; Μα και το ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ, που βρηκαμε σε ποια τρυπα μπαινει θαυμα ειναι.

Θα είμαι εκεί!

Και δεν κάνω πλάκα. ?

Ευχαριστώ για το τιπ @trolley

Εγώ το 10% μου για την κίτρινη διαφήμιση θα το πάρω... κατά τα άλλα να προσέχετε την ποιότητα του οίνου σε τέτοιες περιστάσεις.

Υ.Γ. Ελπίζουμε σε φωτογραφικό υλικό.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να εχεις πιει 3-4 μισοκιλα, να εχεις φαει στο οριο του τετραπλου bypass, να καθεσαι σα βουδας στην καρεκλα και να σκασει αυτο

Ρε τι μικροφωνα και αηδιες, γραψτα με το κινητο τα ντραμς να τελειωνουμε

Δηλώσεις από Ρότζερ Γουότερς: "Φορ πολλά κρόνια, πίστευες ότι το Ναρκ Σαϊντ Οβ Δη Μουν δεν επιδέχεται βελτίωσις, μέχρι που δοκίμασας γουρνοπούλος σε τάπερ και την άκουσες".

17 λεπτά πριν, Superfunk είπε

@trolley

Για ρώτα ρε συ. ΚιμΒορντΖ θα παίζει αΦτος; ΑκουΓω ότι τον πήρε ο ΓουοτερΣ γιατί είναι λέει κομμουνιΖνΤισ

Για τόσο μεγάλους πληκτράδες (τον ήξερα ήδη) αφήνω να μιλήσει μόνο ο Καταράκτης, εγώ είμαι πολυ΄λίγος.

με τον ηχο απο το παπακι το 50ρι το εξαβολτο με την τρυπια εξατμιση, που ειναι τρικαβαλο στην ανηφορα και πατιναρει η πρωτη. Τετοιο μπασιμο να κανει το κλαρινο.
Ρε φίλε γιατί μας καταστρέφεις με τέτοιες περιγραφές; Έχω βάλει μία ώρα τώρα κι ακούω Γιώργο Μάγκα να βρω ακριβώς αυτό το μπάσιμο. Μέχρι και το ζωντανό με την πυργάκη και τον παυσανία στον ήχο ψάχνω, και δεν το βρίσκω το μπάσιμο το δοσμένο, το κάντους ινφίρμους.

Το πιο κοντινό είναι αυτό, αλλά δεν είναι το πλατωνικο, ιδανικό μπάσιμο. 

Στο 0:52.

Αν δεν το βρω θα σκάσω μιλάμε!

Για τόσο μεγάλους πληκτράδες (τον ήξερα ήδη) αφήνω να μιλήσει μόνο ο Καταράκτης, εγώ είμαι πολυ΄λίγος.
Δεν χρειάζεται, η σκηνική παρουσία του τα λέει όλα. Όσο για την μπάντα, ήδη από την εποχή του Kawai K4 (τέλη '80s) έπαιζε unplugged με σύνδεση Bluetooth, τεχνολογία δηλαδή που την εποχή εκείνη ήταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο.
Πολύ μπροστά...

Bluetooth, τεχνολογία δηλαδή που την εποχή εκείνη ήταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο
Και είναι όντως η ακτινοβολιά Bluetooth που του έχει κάμει τη ζημιά.

Και είναι όντως η ακτινοβολιά Bluetooth που του έχει κάμει τη ζημιά.
Σίγουρα. Τότε χρησιμοποιούσαν εκατονταπλάσια ισχύ στα διάφορα πειράματα, δεν είχαν κατασταλάξει ακόμα.

Trending...

Νέα θέματα

Back