Λυπάμαι...

3 ώρες πριν, Ali Barout είπε

Ρε φίλε γιατί μας καταστρέφεις με τέτοιες περιγραφές; Έχω βάλει μία ώρα τώρα κι ακούω Γιώργο Μάγκα να βρω ακριβώς αυτό το μπάσιμο. Μέχρι και το ζωντανό με την πυργάκη και τον παυσανία στον ήχο ψάχνω, και δεν το βρίσκω το μπάσιμο το δοσμένο, το κάντους ινφίρμους.

Το πιο κοντινό είναι αυτό, αλλά δεν είναι το πλατωνικο, ιδανικό μπάσιμο. 

Στο 0:52.

Πας στο 2.08

Ξεκιναει με την τριτη ταχυτητα που εχεις μεσα στο σασμαν, και λες θα με παρει την ανηφορα, αλλα ειναι αποτομη και κρεμαει το παπι το 50αρι, και στο 2.14 κανεις το κατεβασμα στη δευτερα, αλλα βλεπεις οτι δεν ανεβαζει στροφες οποτε στο 2.18 βαζεις και την πρωτη ΑΛΛΑ ειναι πολυ ψηλες οι στροφες και σκορτσαρει ο κινητηρας, οποτε καπακι στο 2.19 ξαναβαζεις τη δευτερα και τωρα πλεον κρεμαει σταθερα, εχει κοψει και φορα, οποτε το παιρνεις αποφαση και, εδω ειναι το πολυ σημαντικο, στο 2.27 βαζεις πλεον την πρωτη, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, και πατιναρει σταθερα μεχρι το 2.34

Ετσι ειναι οι μεγαλοι παιχτες. Λενε ιστοριες με το παιξιμο τους, ιστοριες με πονο απο τη ζωη βγαλμενες.

Αμα μεγαλωσεις θα σου κανω αναλυση και τρεμολια kerry king, που λεει την ιστορια που εσπασε το καρτερ απο τη φορμουλα ενα τη δεκακυλινδρη με τις 18.000 στροφες, η μηπως ηταν το στουκας του Β παγκοσμιου που εκανε καθετη εφορμηση, αυτο το μπερδευω λιγο, αλλλα dive bomb το λενε, μαλλον αυτο θα ειναι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Καλο. Ακου ομως εδω συνθαρα.

Βεβαια δεν ξερω ο waterfall πως θα το παρει, διοτι με το moog στα εξι χιλιαρικα τσιναει, αλλα και η φορμουλα μονοφωνικη ειναι, και θες κανα 15αρι εκατομμυρια στο νερο να την αγορασεις.

26 λεπτά πριν, manosx είπε

Τώρα αυτο είναι αληθινό ή έπαιξε sampler για πλάκα?? Αν ήταν όντως αληθινό, εύγε στον μηχανικό?/μουσικό?/whatever που το έφτιαξε/έπαιξε.?

Ωραίο! Αληθινό μου φαίνεται. Με φισαρισμένο το μονοθέσιο θα ελέγχουν τα πάντα λογικά.

Αληθινο ειναι.

Το σκεφτομαι, αλλα μαλλον θα περιμενω να βγει το vst, πηρα κατι σουπερτανκερ τελευταια και υπαρχει μια κεφαλαιακη στενοτητα.

Ομως για φανταστειτε να εχεις ενα τετοιο και να παιζεις live σε σταδιο ?. Ουτε ενισχυτη δε θα θελεις, ουτε μικροφωνο στο PA, ουτε τιποτα, πραγματικα δε θα θελεις, οσοι βρεθηκαν στο ΟΑΚΑ με τα WRC καταλαβαινουν ? Θα βαραει η μπαντα απο το PA και εσυ θα τους σκεπαζεις κανονικα ?

Αληθινο ειναι. Το σκεφτομαι, αλλα μαλλον θα περιμενω να βγει το vst...
Οverpriced γι αυτά που προσφέρει. Θα περιμένω την Uli version.? 

Και για να μη ξεχνιόμαστε

20230804_182015.jpg

πριν λίγο τσέκαρα το venue

20230804_182230.jpg

Ειδιλιακό. Οποιος κοντάει, περνάει. Αλλά να κλείσουμε πρωτα τραπέζι noiz.

Εγώ δεν είμαι σίγουρος ρε γάμωτη. Δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω.

Φάγαμε πόρτα στο Κλημέντι.

Είναι κλεισμένα τα πάντα.

Ζημνιά...
Μη στεναχωριεστε κυριοι, θα κανονισθει το ηβεντ Sausageful of Secrets το χειμωνα. 

Παλι αφιερωμα σε Φλουντ, με λουκανικο χωριατικο αυτη τη φορα κ θα βρουμε ενα βουνο να το κανουμε να μη μας ερθουν οι Κορινθιοι κ μας κλεισουν τα ηβεντ

Ρε σεις, μπήκα λίγο στο facebook που έχει το Κλημέντι, και έπαθα πλάκα.

Πριν μερικές μέρες, είχε άλλο event.

"Ducati ψήνεται", πάλι με γουρνοπούλες και τα ρέστα, για μηχανόβιους.

Άσε που σχεδόν κάθε ΣΚ, έχει ντόπιο αρνί και γεμιστά στον πέτρινο φούρνο του.

Έχει και βίντεο, μου τρέξανε τα σάλια.

Αλλά θέλει κράτηση, "όποιος πρόλαβε" είναι.

https://www.facebook.com/KlimentiCafe/?locale=el_GR

Απο την επιτόπια έρευνα που έκανα ο κόσμος που συνάντησα είναι αλλιώς εκεί και θα το τιμήσω δεόντως. 

Πρόκειται για στέκι ροκάδων και μοτοσυκλετιστών.

Trending...

Νέα θέματα

Back