- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,213
O ύπνος είναι μια βασική λειτουργία που δίνει ζωή.
Δίνει ανάπτυξη στους μύες.
Ύπνος και ξεκούραση το μυστικό της μακροζωϊας.
Χωρίς άγχος.
Δείτε την ζωή σαν μια πλάκα, ένα όνειρο.
Οι ανάγκες σε ύπνο σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά δεδομένα * το είχε πει και ο καθηγητής Κλάους Χαϊνς Μιλλερ του Πανεπιστημίου της Κορνοουγλάνης, διαφέρουν ανάλογα με τον άνθρωπο.
Άκουσε το σώμα σου.
Φάε μούρα.
Κοιτάνε το κορμί μου και φωνάζουν μαμά.
Οχι δεν είναι μαμά, παίρνω αναβολικά.
χαχαχαχαχαχαχαχα
Ούτε το βράδυ, ούτε το πρωί, τσακίστε το κολύμπι σε κάθε παραλί.
Δεν μπορώ "τα μπάνια". Η θάλασσα μου αρέσει μόνο ως ντεκόρ, αλλιώς πλήττω αφάνταστα μέσα κι έξω απ' το νερό. Βουνό και πάλι βουνό.
Γενικά η φιλοσοφία του "περίμενε" με απωθεί. 2-3 ώρες στο δρόμο για να πλατσουρίσεις αυθημερόν στη Χαλκιδική είναι no-go, όπως και το να περιμένω σε εστιατόριο να αδειάσει τραπέζι ή να στηθώ στην ουρά για να παραγγείλω ...φαστ φουντ ή καφέ, ή να περιμένω αστική συγκοινωνία 15 λεπτά ενώ σε 25-30 μπορώ να είμαι περπατητός εκεί που θέλω.
Μόνο τότε θα κάνω μπάνια
Κρίμας και έχω μια κορμάρα φέτος...............................χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μουριαση.Τι να έγινε αραγεΣ και αυτή η πΣυχη...
ΦιλικάΕμεις με τη φαμελια ξυπνάμε όπως κάθε μέρα στις 6.30,άρα στις 7.30 είμαστε στο δρόμο,8.30 με 11.00 ρίχνουμε τις ωραίες μας βουτιές όπου γουστάρουμε ολομόναχοι σε καθαρά νερά και στην ΣΩΣΤΗ ώρα (έκθεση στον ήλιο μετά τις 11.00 είναι απλά αυτοκτονικη συνήθεια)και μετά φεύγουμε.