- Πόντοι
- 36
Τον τελευταίο καιρό έχω καταπιαστεί με μια εισαγωγική έκδοση αυτού του "εναλλακτικού" λογισμικού και τολμώ να παραδεχτώ ότι μέρα με την μέρα αρχίζω και "χάνομαι" με τον πιγκουινούλη! Και όχι μόνο αυτό! Έχω παρατηρήσει ότι ασχολούνται και μερικά ακόμη άτομα από αυτό το site με το linux.
Έτσι σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα (εντάξει βασικά από τον tuxdrum μου δόθηκε το έναυσμα
), στο οποίο όσοι ασχολούνται, θα μπορούν να προτείνουν διάφορες διανομές του, κυρίως για μουσική παραγωγή (αλλά και όχι μόνο), διάφορα προγράμματα (sequencers, virtual όργανα κ.α.), συμβατά hardware (είναι γνωστό ότι η m-audio υποστηρίζει το linux, ενώ αντιθέτως η emu.... πέρα βρέχει) και οτιδήποτε άλλο σχετικό με αυτό το λειτουργικό και την ικανότητά του όσον αφορά την μουσική παραγωγή.
Με αυτόν τον τρόπο άτομα τα οποία έχουν ασχοληθεί και γνωρίζουν ορισμένα πράγματα παραπάνω, θα μπορούν να βοηθήσουν άλλους, είτε αρχάριους (σαν εμένα), είτε άλλους που λόγω έλλειψης πληροφοριών δεν κάνουν το άλμα από τα παραθυράκια στον πιγκουίνο (και συνεχώς παραπονούνται για την αστάθεια των windows και άλλα τόσα ωραία). Λοιπόν τι λέτε αρχίζουμε;
Έτσι σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα (εντάξει βασικά από τον tuxdrum μου δόθηκε το έναυσμα

Με αυτόν τον τρόπο άτομα τα οποία έχουν ασχοληθεί και γνωρίζουν ορισμένα πράγματα παραπάνω, θα μπορούν να βοηθήσουν άλλους, είτε αρχάριους (σαν εμένα), είτε άλλους που λόγω έλλειψης πληροφοριών δεν κάνουν το άλμα από τα παραθυράκια στον πιγκουίνο (και συνεχώς παραπονούνται για την αστάθεια των windows και άλλα τόσα ωραία). Λοιπόν τι λέτε αρχίζουμε;