Λευκη κιθαρα που κιτρινιζει

Επειδη το εχετε ξεφτιλισει, να σημειωσω εδω πως δεν του ειπατε το πιο βασικο, που θα λυσει το προβλημα απο τη ριζα του..

Να τη δει Λου κ να πει:

"Για μενα η κιθαρα δεν εχει κιτρινισει"...

• Haha
Reactions: fusiongtr
Τι εννοείς φίλος, ότι δεν είμεθα... γοητευτικοί; Πρόσεχε γιατί θα παρέμβει ο @Nestoras ?
Απλά θα πω τα εξής. Παλαιά έχων μαύρο μαλλί είχα κατακτήσεις στο γυναικείο φύλλο. Τώρα με το γκρι ...

Απλά θα πω τα εξής. Παλαιά έχων μαύρο μαλλί είχα κατακτήσεις στο γυναικείο φύλλο. Τώρα με το γκρι ...

Αν θυμάμαι καλά, η Μαντόνα με μαύρα μαλλιά σε είχε γνωρίσει ...

ειναι κ παντα ηταν καραμπ@ζο

Ότι και να ήταν τον είχε ερωτευτεί τρελλά.

Μέχρι και μπλουζάκι I LOVE YOU NESTOR φορούσε, κάπου υπάρχει και φωτό.

Για χάρη του τότε είχε χωρίσει με τον Σον Πεν.

Χαμός είχε γίνει.

Αυτή και μια άλλη με τον Χάρη που τα είχε με την Σακίρα κάποτε (γι' αυτόν χώρισε με τον Πικέ), είναι οι δύο πιο γνωστές ερωτικές ιστορίες στο noiz.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ότι και να ήταν τον είχε ερωτευτεί τρελλά.

Για χάρη του τότε είχε χωρίσει με τον Σον Πεν.

Χαμός είχε γίνει.

Αυτή και μια άλλη με τον Χάρη που τα είχε με την Σακίρα κάποτε (γι' αυτόν χώρισε με τον Πικέ), είναι οι δύο πιο γνωστές ερωτικές ιστορίες στο noiz.
Η Σακιρα δε μ'αρεσει, αλλα δε θα τη χαρακτηριζα οπως τη Μαντονα.

Οπως κ να εχει Φιουζιε, χαιρομαι που εχουμε δυο μελη στο Νοιζ που τα εφτιαξαν με ανερχομενες τραγουδιαρες, για να τις κανουν γνωστες κ να προωθησουν την καριερα τους

Εδώ η πρώτη μου κιθάρα, την οποία έχω ακόμα φυσικά και την χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Σκεφτόμουν να την πάω για rifinish γιατί στα 27 χρόνια έχει φάει πολύ ξύλο (και ράγισμα headstock) και μετράει πολλά λάιβ. Μέχρι που μια μέρα μου λέει η γυναίκα: ''Πήγα σε ένα λάιβ και ο κιθαρίστας έπαιζε με μια ίδια με την δικιά σου αλλά ήταν ΠΟΛΥ άσπρη... σε παρακαλώ ΜΗΝ την ξανακάνεις άσπρη''

(Η φωτό είναι από μουσικό κατάστημα που είχαμε πάει για πρόβα).

image.jpeg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εδώ η πρώτη μου κιθάρα, την οποία έχω ακόμα φυσικά και την χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Σκεφτόμουν να την πάω για rifinish γιατί στα 27 χρόνια έχει φάει πολύ ξύλο (και ράγισμα headstock) και μετράει πολλά λάιβ. Μέχρι που μια μέρα μου λέει η γυναίκα: ''Πήγα σε ένα λάιβ και ο κιθαρίστας έπαιζε με μια ίδια με την δικιά σου αλλά ήταν ΠΟΛΥ άσπρη... σε παρακαλώ ΜΗΝ την ξανακάνεις άσπρη''

Προβολή συνημμένου 40711
είναι κρίμα να βάψεις αυτή την κιθάρα, έχει παλιώσει πολύ ωραία

@Lord_Goumis Ωραίος! Γιατί δεν είχα καταλάβει για τι απόχρωση μιλάμε.

Δεν φαίνεται άσχημα στην κιθάρα. Καθόλου άσχημα. Ίσα ίσα θα έλεγα ότι μου αρέσει τα μάλα.

(Στα πλήκτρα από την άλλη... Που είναι σαν χρώμα κρακελέ νικοτινί μακιάτο με τόνους σκουλαμέντρας, σαν πύργος από 386 που έμεινε στην ταράτσα...?)

• Haha

Προβολή συνημμένου 40711
Ειναι κ αυτη μια αποψη!! ? Αλλα θα προτιμουσα ασπρη!!! 

Ε ναι ρε παιδια, αλλο το κιτρινισμα του λευκου πλαστικου που ειδικα αν ειναι κανα φτηνο υλικο καταληγει να μοιαζει σαν μπιχλα και αλλο το κιτρινισμα στο φινιρισμα της κιθαρας. Που δεν ειναι οτι το ασπρο εγινε μπεζ - το διαφανο clearcoat ειναι που σκουραινει, απλα σε αλλα χρωματα ειναι πολυ λιγοτερο εμφανες απο ο,τι στις λευκες για προφανεις λογους. Η μπεζ LP δειχνει ωραιοτατη, ουτε να το σκεφτεσαι το refin...

• Συμφωνώ
Στα πλήκτρα από την άλλη... Που είναι σαν χρώμα κρακελέ νικοτινί μακιάτο με τόνους σκουλαμέντρας, σαν πύργος από 386 που έμεινε στην ταράτσα
Φαντάζομαι στη φωτό που ανέβασα αναφέρεσαι. Στην πραγματικότητα φαίνονται πιο άσπρα απ'ότι φαίνονται στην συγκεκριμένη φωτό, παίζει και ο φωτισμός ρόλο. 9 στις 10 φορές κανείς δεν καταλαβαίνει ότι δεν είναι άσπρα όπως στα περισσότερα πληκτροφόρα, πρέπει να τα δουν πλάι πλάι με κάποιο synth πχ για να καταλάβουν τη διαφορά. 

image.png

Φαντάζομαι στη φωτό που ανέβασα αναφέρεσαι.
Όχι. Δεν με χάλασε η φωτό, γιατί φαίνεται... ομοιόμορφο, δεν μπορώ να το πω αλλιώς. Και στη δεύτερη τώρα, μια χαρά φαίνεται με άλλον φωτισμό. Άλλα πλήκτρα είχα στο μυαλό μου, πλαστικούρες φθηνές. Δεν ξερω, μάλλον είναι και ανάλογα με το υλικό το ίδιο. Και πιάνο έχω δει κιτρινισμένα, που ήταν αηδία. Άλλα πάλι δεν ήταν αηδία. Δεν ξέρω. Είναι πώς θα κάτσει, και αν υπάρχει ομοιομορφία ή αν αντιθέτως φαίνεται σαν λέκιασμα.

Όχι. Δεν με χάλασε η φωτό, γιατί φαίνεται... ομοιόμορφο, δεν μπορώ να το πω αλλιώς.
Φαίνεται ομοιόμορφο γιατί...είναι ομοιόμορφο.? Όπως έγραψα προηγουμένως, επίτηδες είναι έτσι φτιαγμένα για να φέρνουν στο look κάπως στο πολυκαιρισμένο-κιτρινισμένο χρώμα που αποκτούσαν τα vintage Hammonds. Στα vintage Hammonds βέβαια τα πλήκτρα δεν ήταν και ό,τι το καλύτερο από θέμα κατασκευής, μάλιστα η απόφαση τα πλήκτρα να είναι waterfall στα μεγάλα μοντέλα πάρθηκε γιατί κόστιζαν πιο φτηνά από τα πλήκτρα τύπου πιάνου.

Στα σύγχρονα Hammond μοντέλα όπως το παραπάνω κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, τα περισσότερα μοντέλα χρησιμοποιούν keybed από την Fatar, και συγκεκριμένα το Fatar TP 8o, το οποίο χρησιμοποιείται και από άλλες εταιρείες που κατασκευάζουν Hammond clones (Clavia, Viscount, Studiologic, Crumar κ.α.) και το παίξιμο του είναι πραγματικά απόλαυση. Το έχω ξαναπεί, μακάρι όλα μου τα synths να είχαν αυτό το keybed.?

image.jpeg

Προβολή συνημμένου 40711
Και τι ωραία που ματσάρει το κρεμ με το hardware και τα knobs.

• Συμφωνώ
Reactions: Jet72

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα