Let's build a Stratocaster

Εντωμεταξύ γράφω συνέχεια,¨θα αρχίσω το ρελικ¨ και δεν βλέπω καμία αντίδραση, μάλλον θα πέσει πολυ κράξιμο στο τέλος.

Και ένα μικρο τεστ για τους αυτιαδες του Νοιζ. :D

Τι διαφορες ακούτε στα δυο κλιπάκια?

HellFire είπε:
Και ένα μικρο τεστ για τους αυτιαδες του Νοιζ. :D

Τι διαφορες ακούτε στα δυο κλιπάκια?
Μα είναι προφανές. Τα πρίμα είναι πιο αέρινα στο πρώτο και τα μεσαία έχουν ένα αέρινο κομπρεσάρισμα. Το δεύτερο δε, εμφανίζει μία συγκρατημένη ξυλίλα οξιάς.

Ρε συ δεν πιστευω να εχεις βαλει το παιδι σου να κανει το ρελικ  ;D(ακουω παιδικες φωνες )

otto## είπε:
Μα είναι προφανές. Τα πρίμα είναι πιο αέρινα στο πρώτο και τα μεσαία έχουν ένα αέρινο κομπρεσάρισμα. Το δεύτερο δε, εμφανίζει μία συγκρατημένη ξυλίλα οξιάς.
Ο Otto άνοιξε τον χορό, για να ακούσουμε και άλλες απόψεις.

Thanoszin είπε:
Ρε συ δεν πιστευω να εχεις βαλει το παιδι σου να κανει το ρελικ  ;D(ακουω παιδικες φωνες )
Το τεστ έγινε στο εργοστάσιο μου στην Ταϊλανδή, φτηνά εργατικά και παιδάκια χωρίς ασφάλιση να φτιάχνουν κιθάρες που μετά βάζουν την στάμπα made in USA ;D

Τι να κανω ρε φίλε που με κυνηγούσε η μικρή με ένα κουτάλι για να βαρέσει και αυτή το μπράτσο....

HellFire είπε:
παιδάκια να φτιάχνουν κιθάρες
Φτιάχνουν κιθάρες αυτά (παϊδάκια)? ;D ;D

%CE%A0%CE%91%CE%AA%CE%94%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%91.JPG

Άμα σε πω Νίκο ότι στην αρχή νόμιζα πως χάλασαν τα ηχεία του laptop... ;D ;D ;D

Αφού κατάλαβα λοιπόν τι παίζει, στο κλιπ πριν γίνει roasted ο ήχος είναι πολύ πρίμος σε αντίθεση με τον πιο γεμάτο και μπάσο ήχο που άκουσα στο κλιπ που έγινε roasted η ταστιέρα.

Μπορεί να λέω και χαζομάρες αλλά έτσι με ακούστηκε. :)

geodimitri είπε:
Άμα σε πω Νίκο ότι στην αρχή νόμιζα πως χάλασαν τα ηχεία του laptop... ;D ;D ;D

Αφού κατάλαβα λοιπόν τι παίζει, στο κλιπ πριν γίνει roasted ο ήχος είναι πολύ πρίμος σε αντίθεση με τον πιο γεμάτο και μπάσο ήχο που άκουσα στο κλιπ που έγινε roasted η ταστιέρα.

Μπορεί να λέω και χαζομάρες αλλά έτσι με ακούστηκε. :)
Δημήτρη εάν σου πω ότι το τοκ τοκ που ακουγες, ήμουν εγώ που σου βαρουσα την πόρτα, θα με πιστέψεις? ;D

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτό που ακούμε, την άποψη μας λέμε.

Θεώρησα σωστό να βάλω αυτά τα δυο κλιπακια να τα ακούσετε γιατί δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο στο Ίντερνετ και για να δώσω τροφή (τα παϊδακια του fusiongtr) για σχόλια.

το πρώτο βαρύ το δεύτερο ελαφρύ... τι είναι; ξύλινες κουτάλες;θα μαγειρέψεις ???

για μέταλ προτιμώ την κουτάλα νο1 ,βρήκα μόνο ρύζι εδώ ....

Insectius είπε:
το πρώτο βαρύ το δεύτερο ελαφρύ... τι είναι; ξύλινες κουτάλες;θα μαγειρέψεις ???

για μέταλ προτιμώ την κουτάλα νο1 ,βρήκα μόνο ρύζι εδώ ....
Κοντά είσαι. ;D

Crackalicius. ;D

Και τα πρώτα μικρά χτυπήματα.

Επόμενο βήμα η φθορά στο χρώμα και το stain του ξύλου για να φαίνεται παλιό.

20140927_163937.jpg

20140927_164002.jpg

20140927_164006.jpg

Thanoszin είπε:
Νικο σε μια strat ειχα προβλημα με το βερνικι.

Με βαζεις σε σκεψεις. ;D
Relic-Relic, στην πυρά όλοι, ειναι μάγοι. ;D

Θανο μάλλον έβαλες διαλυτη που στεγνώνει γρήγορα...

Συγχαρητήρια μόλις κατάφερες να κάνεις μια υπέροχη ολοκαίνουρια κιθαράρα να μοιάζει παλιατζούρα και βρόμικη  ;D ;D ;D

Πέρα τη καζούρα το αποτέλεσμα είναι άκρως ρεαλιστικό, μπράβο δείχνει να το έχεις ψάξει σε βάθος την λειψανοποίηση/relicing  :)

Κούκλα γίνεται! Πρότασή μου, να κάνεις και το pickguard ένα relic για να ταιριάζει με το σώμα. ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back