Μα είναι προφανές. Τα πρίμα είναι πιο αέρινα στο πρώτο και τα μεσαία έχουν ένα αέρινο κομπρεσάρισμα. Το δεύτερο δε, εμφανίζει μία συγκρατημένη ξυλίλα οξιάς.HellFire είπε:Και ένα μικρο τεστ για τους αυτιαδες του Νοιζ.
Τι διαφορες ακούτε στα δυο κλιπάκια?
Ο Otto άνοιξε τον χορό, για να ακούσουμε και άλλες απόψεις.otto## είπε:Μα είναι προφανές. Τα πρίμα είναι πιο αέρινα στο πρώτο και τα μεσαία έχουν ένα αέρινο κομπρεσάρισμα. Το δεύτερο δε, εμφανίζει μία συγκρατημένη ξυλίλα οξιάς.
Το τεστ έγινε στο εργοστάσιο μου στην Ταϊλανδή, φτηνά εργατικά και παιδάκια χωρίς ασφάλιση να φτιάχνουν κιθάρες που μετά βάζουν την στάμπα made in USA ;DThanoszin είπε:Ρε συ δεν πιστευω να εχεις βαλει το παιδι σου να κανει το ρελικ ;D(ακουω παιδικες φωνες )
Φτιάχνουν κιθάρες αυτά (παϊδάκια)? ;D ;DHellFire είπε:παιδάκια να φτιάχνουν κιθάρες
Κιθάρες να γλειφεις τα δάχτυλα σου....fusiongtr είπε:Φτιάχνουν κιθάρες αυτά (παϊδάκια)? ;D ;D
Δημήτρη εάν σου πω ότι το τοκ τοκ που ακουγες, ήμουν εγώ που σου βαρουσα την πόρτα, θα με πιστέψεις? ;Dgeodimitri είπε:Άμα σε πω Νίκο ότι στην αρχή νόμιζα πως χάλασαν τα ηχεία του laptop... ;D ;D ;D
Αφού κατάλαβα λοιπόν τι παίζει, στο κλιπ πριν γίνει roasted ο ήχος είναι πολύ πρίμος σε αντίθεση με τον πιο γεμάτο και μπάσο ήχο που άκουσα στο κλιπ που έγινε roasted η ταστιέρα.
Μπορεί να λέω και χαζομάρες αλλά έτσι με ακούστηκε.
Κοντά είσαι. ;DInsectius είπε:το πρώτο βαρύ το δεύτερο ελαφρύ... τι είναι; ξύλινες κουτάλες;θα μαγειρέψεις ???
για μέταλ προτιμώ την κουτάλα νο1 ,βρήκα μόνο ρύζι εδώ ....
Relic-Relic, στην πυρά όλοι, ειναι μάγοι. ;DThanoszin είπε:Νικο σε μια strat ειχα προβλημα με το βερνικι.
Με βαζεις σε σκεψεις. ;D