HellFire είπε:Διάβασα αρκετά, έψαξα, πειραματιστικα και τελικά είμαι έτοιμος να ξεκινήσω το relic στο σώμα.
Το παρακάτω βίντεο με βοήθησε αρκετά...[flash=200,200]
Χαχα, πράγματι πολυ καλό.fidelis είπε:Ακριβώς οι σκέψεις μου για το relicing, τα έσπασε το βίντεο ;D
Ευχαριστώ φίλε Δημήτρη, ελπίζω να τα παω καλα με το relic'ing γιατι στο Αμερικανικό φόρουμ γίνετε debate, βλέπω να με τρώνε ζωντανό... ;Dgeodimitri είπε:Νίκο πολύ ωραίο το χρώμα! Καλή συνέχεια με την παλαίωση!![]()
Οπως βαφονται σημερα οι Fender και σε 20 χρονια ιδια θα ειναι οσο και να παιζεις. Εκτος και αν εισαι επαγγελματιας touring musician και την παιρνεις παντου και παντα.HellFire είπε:κάποιοι θα πουν ¨εάν θες ρέλικ κιθάρα τότε να παίζεις τέσσερις ώρες την μέρα κάθε μέρα για τα επόμενα 20χρονια και θα την έχεις...¨
Ευχαριστώ Αργυρη, καλό κουράγιο με τα δικά σου...argytar είπε:Δεν έχω λόγια!
Σωστά, μόνο στο νιτρο γίνονται αυτά.Οπως βαφονται σημερα οι Fender και σε 20 χρονια ιδια θα ειναι οσο και να παιζεις. Εκτος και αν εισαι επαγγελματιας touring musician και την παιρνεις παντου και παντα.
Υπαρχουν παρα πολλες ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ Fender που βαφονται με νιτρο και που θα παλιωσουν πολυ γρηγοροτερα απο αυτες που ειναι βαμμενες με ουρεθανη,μαλιστα οι σημερινες nitro finished Fender βαφονται με ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ λεπτοτερα φινιρισματα απο τις παλιες και χωρις fullerplast...οποτε....."αεριζονται" ;D ακομα καλυτερα απο τις originalRitchie77 είπε:Οπως βαφονται σημερα οι Fender και σε 20 χρονια ιδια θα ειναι οσο και να παιζεις. Εκτος και αν εισαι επαγγελματιας touring musician και την παιρνεις παντου και παντα.