Superfunk είπε:Γιατι νομιζεις οτι η Fender ρυθμιζε ποτε της (η ρυθμιζει και σημερα) το bias?
Αν δε ρυθμιζανε και τοτε, προφανως δε θα εβαζαν ουτε το trimmer.Το bias πλέον το ρυθμίζω με το αυτί τεντωμένο στον ήχο και με το μάτι (στις λυχνίες).
AndyC είπε:Αν δε ρυθμιζανε και τοτε, προφανως δε θα εβαζαν ουτε το trimmer.
Επισης δε θα υπηρχε λογος να κατασκευαστουν ποτε matched pairs, quads κλπ...
Με το ματι??
Τετοιες συμβουλες να δινουμε, να πειραματιστει κανας πιτσιρικας και να ξεκολλαει γυαλια απο τη μαπα του μετα...
Επι του θεματος, μαλλον ο Kustom θα ηταν και δικη μου επιλογη.
Σε αυτα τα λεφτα ειναι σαφως καλυτερος απο καποιο fender.
Σου έχει εσένα σκάσει ποτέ λάμπα;AndyC είπε:Τετοιες συμβουλες να δινουμε, να πειραματιστει κανας πιτσιρικας και να ξεκολλαει γυαλια απο τη μαπα του μετα...
Να παινέψω το σπίτι μου; ;DKostasP είπε:Η προσωπικη μου επιλογη μεχρι 1000 ευρω ειναι αυτος http://www.dv247.com/invt/60998/ Εχει καλη κατασκευη και εμφανιση, 2 καναλια με γλυκο voicing, βαθος και ενα μεγαφωνο που ταιριαζει πολυ στο ηχοχρωμα του ενισχυτη. Το βασικοτερο, μπορεις να τον ανοιξεις στο σπιτι αρκετα.
Ποσο πληρωνεις τον μηνα ΔΕΗ ???Πολυ φανταζομαι :studio54GR είπε:ΠΟΤΕ δεν μου έχει σκάσει λυχνία, αν κι έχω κάψει εκατοντάδες (κυριολεκτικά) πειραματιζόμενος σε διάφορες τάξεις λειτουργίας. Η μεγαλύτερη λυχνία που έχω κάψει είναι η 4CX15.000 και μην μου πεί κανείς τι δουλειά έχω με 25.000+ Watt ΛΥΧNΙΑ.... είπαμε η τρέλλα μας - τα χόμπυ μας.
Το έγραψα παραπάνω ΝΑ ΜΗΝ κανει κανείς τα ίδια με μένα, εγώ έχω καμμιά 40 λάμπες καβάντζα άλλους 4-5 Fender επίσης αλλά και μερικές δεκαετίες πάνω σε κατασκευές - επισκευές.
Α κάποτε ανάβαμε τσιγάρο από το πλέγμα της λυχνίας (σαν βλαμμένα ρουφούσαμε όλη την ακτινοβολία) αν δεν είχαμε αναπτήρα....... αλλά μάγουλο φλαμπέ δεν έτυχε...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Τριφασικό (αγροτικό) έχω εκεί που έχω τα μηχανήματα οπότε τσαμπέ μου έρχεται η δουλειά, απλά μου τα χώνουν οι ΔΕΗτζήδες που βλέπουν διαφορές σε καταναλώσεις από φάση σε φάση...... ;Dspy12 είπε:Ποσο πληρωνεις τον μηνα ΔΕΗ ???Πολυ φανταζομαι :![]()
Χαλάλι! Είναι πανέμορφος.zoo είπε:Επειδη πηγε η κουβεντα στα 5W.
Εχω αυτον , η τιμη του ειναι φαρμακι γυρω στα 1150 ευρω
αλλα δεν παιζεται λεμε!!!
Εχω παθει πλακα ;D ;D ;D
μα είναι δυνατόν να ρωτάς κάτι τέτοιο? hard rock-metal μόνο με υβριδικούς και τρανζίστορ ;Dspy12 είπε:και μια ερωτηση.Μπορω να παιξω με λαμπατο hard rock-metal κλπ ???
Περα απο το γεγονος οτι ειναι σκετη κ@υλα να ακους ενα Hiwatt με ΤΣΙΤΑ τα γκαζια σε επιπεδο ψιθυρου!!!studio54GR είπε:Πολλά τα λεφτά.....
Δεν θα τα εδινα με τίποτα για 5W ενισχυτή (μόνο για μελέτη φτάνουν?).... Και όλα τα υλικά του χρυσά να ήταν, δεν θα έκανε τόσο....
Από την άλλη όμως αφού εσύ είσαι ικανοποιημένος????