Αν καταφερω και βρω λιγο χρονο μπορει να ανεβασω κανα κλιπακι προσεχως 8)studio54GR είπε:Κι εμένα μου εξιτάρισε τις αισθήσεις..... Θα ήθελα πολύ να τον ακούσω.
Αν καταφερω και βρω λιγο χρονο μπορει να ανεβασω κανα κλιπακι προσεχως 8)studio54GR είπε:Κι εμένα μου εξιτάρισε τις αισθήσεις..... Θα ήθελα πολύ να τον ακούσω.
toooσα και εσυ βρε παιδι μου για εναν τοσο μικρο ενισχυτη..!!zoo είπε:Επειδη πηγε η κουβεντα στα 5W.
Εχω αυτον , η τιμη του ειναι φαρμακι γυρω στα 1150 ευρω
αλλα δεν παιζεται λεμε!!!
Εχω παθει πλακα ;D ;D ;D
![]()
Κοιτα εδω μουρη ;Dpanka είπε:toooσα και εσυ βρε παιδι μου για εναν τοσο μικρο ενισχυτη..!!
επρεπε να παρεις κανα bad cat η swart h carr...ua poylεγες πιο πολυ μουρη!!![]()
site under construction...ουτε αυτο δεν εχουν καταφερει να φτειαξουν...σιγα τα αυουα...χαχαχαzoo είπε:
με ένα search θα βρεις ότι χρειάζεσαι και αν δεν βρεις τότε άνοιξε ένα νέο θέμαspy12 είπε:για εναν λαμπατο 10-15w με οικονομικη τιμη τι μου προτεινετε ???
spy12 είπε:για εναν λαμπατο 10-15w με οικονομικη τιμη τι μου προτεινετε ???
Αντε παρε κανα Harley Benton απο του Θωμα.spy12 είπε:για εναν λαμπατο 10-15w με οικονομικη τιμη τι μου προτεινετε ???
σιγα μην εγινε και η εκρηξη της..Χιροσιμα :audiokostas είπε:Σου έχει εσένα σκάσει ποτέ λάμπα;
Εχεις δει ποτέ σε άλλον λάμπα να σκάει;
Οχι να καίγεται. Να σκάει.
Από περιέργεια ρωτάω.
Η συγκεκριμενη ειναι thyratron, τριοδος αεριου για παλμικες...studio54GR είπε:Αυτή που κρατάς πάντως μάλλον δίοδος ανόρθωσης είναι, οπότε τσάμπα καίει η λάμπα...
Καταρχην δεν υπαρχει λογος για ειρωνειες.Superfunk είπε:σιγα μην εγινε και η εκρηξη της..Χιροσιμα ::
....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να..... σκασει λαμπα στους ενισχυτες για τους οποιους μιλαμε (και με τους οποιους παιζει το...99% του ..απλου ;Dκοσμου) μια και ολοι απο το εργοστασιο στην.... ψυχρα εχουν (& παντοτε ειχαν) το bias... μη τρελλαθουμε κι ολας :
,τωρα αν ο αλλος παρει τον ενισχυτη που ειχαν στο..Ποτεμκιν για να βγαζει λογο ο Λενιν μπορει και να..σκασει..... ;D ;D
+1000 ;D ;D ;DAndyC είπε:Επισης ο Λενιν ποτε δεν εβγαλε λογο στο Ποτεμκιν λογω της γνωστης ανταρσιας... ;D
oxi μονο μικρο club...εδω εχουμε βγαλει με τετοια ενισχυτακια ενω σωρο συναυλιες μεσα σε καταληψεις εκει στον ημητο σε αρκετα μεγαλες αλλανες...και πιστεψτε με εκει ακουστηκαν απο τις πιο ομορφες μουσικες και παιξιματα που συναντα κανεις σε clubakia και παρεμφερεις χωρουςAndyC είπε:Eνω η πολυκατοικια θα μαζευει υπογραφες για την εξωση σου, εσυ θα εχεις βρει τη λυση για το επομενο gig σε μικρο club...
(Eντάξει, δεν σημαίνει ότι παίζει καλά μόνο στο τέρμα, και στα χαμηλά του ανέκαθεν... έλαμπε)bloody_sunday είπε:Πολύ βαρύς, ορισμένοι τον αγαπούν για τα πετάλια τους και άλλοι όχι, και κυρίως χρήσιμος σε όποιον δεν κυνηγάει μετά μανίας τα απόλυτα καθαρά χωρίς "σπάσιμο" σε απάνθρωπες εντάσεις.
ελα ρε...και δεν...το...ηξερα... :zoo είπε:+1000 ;D ;D ;D
θα μπορουσες να μου εξηγησεις ΠΟΙΟ ακριβως λαθος ενος μεσου ''χρηστη" (οχι... κατσαβιδακιαΚατα δευτερον δεν υπονοησα οτι μπορει να σκασει απο το πουθενα, ΑΛΛΑ, απο λαθος χρηστη, οχι εργοστασιακο.