- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Υπαρχουν. Αγορασα τον 55αρη πριν 20 μερες
Μου φανηκε τερμα στα πριμα. Κ ειδικα στο gain φιζαρει. Κ το συγκεκριμενο ειχε στρωσει να φανταστεις.Γιατί το λες; Κι εγώ έτσι πίστευα, δοκίμασα άλλο μεγάφωνο στον combo μου στα διπλάσια λεφτά (Εminence Tonker, 160E) και το Seventy 80 μου φάνηκε πιο ισορροπημένο, πιο γεμάτο και πιο σπιρτόζικο. Οπότε το ξαναέβαλα στη θέση του.
Aυτη τη στιγμη ειναι διαθεσιμος στο τομαν. Καμια φορα ειναι οτι να ναι κ το τομανΣυγνώμη, βγαίνει ακόμη ο Bugera V22 και 55? Νόμιζα ότι το είχαν σταματήσει... Στο Thomann μια φορά δεν τους βρίσκω .
Mάλλον θέμα ενισχυτή και όχι μεγαφώνου τότε; Γιατί στον δικό μου (Blackstar Artisan 10 Anniversary) τιγκαρισμένο τέρμα με προ και τελικούς τσιτωμένους, boost κανάλι και ενίοτε κι ένα Τοnebender fuzz και είναι ακούνητα τα τζιτζίκια. Και καταλήγω ότι κάποιοι μηχνικοί σχεδίασαν ένα ολόκληρο μηχάνημα για να δουλεύει όπως του πρέπει. Μάλλον αυτοί ξέρουν καλύτερα ποιο μεγάφωνο του πάει.Μου φανηκε τερμα στα πριμα. Κ ειδικα στο gain φιζαρει. Κ το συγκεκριμενο ειχε στρωσει να φανταστεις.
Και επειδη το σχεδιασαν μηχανικοι πρεπει να μου αρεσει ο ηχος του combo dsl20 ? ?Mάλλον θέμα ενισχυτή και όχι μεγαφώνου τότε; Γιατί στον δικό μου (Blackstar Artisan 10 Anniversary) τιγκαρισμένο τέρμα με προ και τελικούς τσιτωμένους, boost κανάλι και ενίοτε κι ένα Τοnebender fuzz και είναι ακούνητα τα τζιτζίκια. Και καταλήγω ότι κάποιοι μηχνικοί σχεδίασαν ένα ολόκληρο μηχάνημα για να δουλεύει όπως του πρέπει. Μάλλον αυτοί ξέρουν καλύτερα ποιο μεγάφωνο του πάει.
Πολλές φορές θεωρώ είναι και θέμα κόστους, δίνουν την δυνατότητα στον μηχανικό να επιλέξει ανάμεσα σε 2-3 μεγάφωνα που έχουν πάρει μαζικά και τελειώνει εκεί το θέμα. Για αυτό βλέπουμε και μικρές καμπίνες mdf υλικά και άλλες περικοπές. Τις περισσότερες φορές απλά δεν βγαίνει το κέρδος που έχουν θέσει σαν στόχο και ρίχνουν λίγο την ποιότητα.Mάλλον ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός με σπουδές και εμπειρία χρόνων πάνω στο σχεδιασμό κυκλωμάτων που αφορούν ενισχυτές ξέρει πέντε πράγματα καλύτερα από εμένα, στο τι μεγάφωνο θα επιλέξει να είναι εξοπλισμένο το μηχάνημα στο οποίο ξόδεψε εργατοώρες R&D για να βγάλει στην αγορά ώστε να πουλήσει και να επιβιώσει έτσι η εταιρεία του κόντρα στον σπουδαίο ανταγωνισμό.
Η ιστορία της CBS στην Fender με τους μηχανικούς να περνούν επιτέλους τις αλλαγές που δεν ήθελε ο Leo !