50 χρόνια τώρα' date=' κάθε πέντε-δέκα χρόνια έχουμε και ένα νέο ροκ'εν'ρολλ ήρωα ο οποίος θα ήταν πολύ μεγάλος αν είχε ζήσει αλλά δυστυχώς τον φάγανε, αυτοκτόνησε, πνίγηκε στα ναρκωτικά ή το αλκοόλ κλπ κλπ κλπ. Τζίμ Μόρισον, Ίαν Κέρτις, Κομπεϊν - όλοι είδωλα σε βιβλία, αφίσες και (πιο πρόσφατα) βίντεο κλιπ. Όλοι με στίχους που σημαίνουν κάτι σημαντικό, αλλά που πολύ λίγοι το καταλαβαίνουν. Όλοι με μπάντες που δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι αξιόλογο χωρίς τους ίδιους. Όλοι με "ειδικά αφιερώματα" στις τηλεοράσεις όλου του πλανήτη (ακόμη και τις κρατικές). Όλοι με φανατικούς οπαδούς, πρόθυμους να καυγαδίσουν αν αμφισβητηθεί το είδωλό τους.
Εσείς νεαροί μου φίλοι είσαστε τυχεροί πάντως. Δεν προλάβατε την παρανοϊκή περίοδο όπου κάποιος κ. Νταλούκας μετέφραζε στα ελληνικά (μπρρρ) τους στίχους των Doors και έμπαινε και στη φάση να τους αναλύσει. Εκεί να δεις παρεξηγήσεις και παράνοια.
Μία φιλική συμβουλή μόνο (για να μην μετανιώνετε αργότερα). Μην χρησιμοποιείτε φράσεις όπως "η πορεία της μουσικής" όταν μιλάμε για τέτοιους ανθρώπους. Η μουσική είναι πολύ μεγάλη, πολύ μεγαλύτερη από το ροκ'εν'ρολ ή τους ήρωες του MTV ή του Νταλούκα. Υπάρχει δε για ένα και μόνο λόγο (όπως όλα τα υπόλοιπα πράγματα) - για να κάνει τον άνθρωπο περισσότερο ευτυχισμένο και περισσότερο άνθρωπο. Οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρθηκα ΔΕΝ το πιάσανε αυτό το σκέλος σωστά. Μην τους μιμείστε.
Αυτά.[/quote']
EYE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που το θυμήθηκες αυτό το Βιβλίο του Νταλούκα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είσαι απίστευτος (Εγώ με μνήμη ελέφαντα παρακαλώ το έχω θάψει κάπου στη βιβλιοθήκη εδώ και 16 χρόνια περίπου, Αν εννοείς το βιβλίο με το μαύρο εξώφυλλο και το κεφάλι του Τζίμ Μόρισον στο πλάι)
Πω πω τι μου θύμησες! πολύ γέλιο η φυλάδα εκείνη.
Τες πα και επειδή όντως λόγω ταχύτητας παρεκτράπηκα στο προηγούμενο ποστ να πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου 'οπως και με τον fleamail κλπ