- Πόντοι
- 48
Απο τη στιγμη που ο καθενας μας ως καπνιστης δεν παιρνει αποφαση πως το μονο που του προσφερει ειναι πιο πολυ κοστος και μεγαλυτερες πιθανοτητες για σοβαρα νοσηματα,
τοτε το κρατος παει βολτα
Πχ, οσο και να βαλουν το προστιμο για ζωνη στο αυτοκινητο, απο τη στιγμη που εμεις ολιγορουμε και θετουμε τον εαυτο μας σε διαρκη κινδυνο, και περιμενουμε απ την κακη στιγμη να μην γινει, τοτε πραγματικα στρουθοκαμιλιζουμε...
Επισης, σας παραθετω κουβεντα απο 1ο μου ξαδερφο που ζει πια στη Στοκχολμη, που μου λεει πως ακομα και στο σπιτι τους μεσα ΔΕΝ καπνιζουν.
Αν σε δουν να καπνιζεις στο σπιτι σου μεσα το λιγοτερο να πουν
- Ε το βρωμιαρη που βρωμιζει τον χωρο του και δεν αφηνει υγιεινο περιβαλλον για αυτον και την οικογενεια του
Τωρα, αν ειναι αυτοι πολυ... πισω σαν νοοτροπια απο εμας...δεν ξερω...
τοτε το κρατος παει βολτα
Πχ, οσο και να βαλουν το προστιμο για ζωνη στο αυτοκινητο, απο τη στιγμη που εμεις ολιγορουμε και θετουμε τον εαυτο μας σε διαρκη κινδυνο, και περιμενουμε απ την κακη στιγμη να μην γινει, τοτε πραγματικα στρουθοκαμιλιζουμε...
Επισης, σας παραθετω κουβεντα απο 1ο μου ξαδερφο που ζει πια στη Στοκχολμη, που μου λεει πως ακομα και στο σπιτι τους μεσα ΔΕΝ καπνιζουν.
Αν σε δουν να καπνιζεις στο σπιτι σου μεσα το λιγοτερο να πουν
- Ε το βρωμιαρη που βρωμιζει τον χωρο του και δεν αφηνει υγιεινο περιβαλλον για αυτον και την οικογενεια του
Τωρα, αν ειναι αυτοι πολυ... πισω σαν νοοτροπια απο εμας...δεν ξερω...