- Πόντοι
- 2,368
Καταρχην η κριση δεν..φυτευτηκε στον "κοσμο",ο "κοσμος" την ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ στον εαυτο του..(αλλα αυτο ειναι θεμα για την espresso).Η κρίση που φυτέψανε στον κόσμο προκαλεί στρες και άγχος.
Kατα δευτερον αν δεν εχεις να ...φας και εισαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φτωχος απλα δεν καπνιζεις.
Κατα τριτον και πριν την...κριση ολοι σα φουγαρα καπνιζανε και ας κοιμοτανε τον μακαριο υπνο της ευημεριας των δανεικων...δεν ειδα κανεναν να το κοβει επειδη περνουσε ζαχαρη (οπως περνουσε η πλειοψηφια των Ελληνων)
Δεν υπαρχει θεραπεια για τους καπνιστες που αρρωσταινουν,ΟΛΟΙ πανε στον ΤΑΦΟ (πριν την ωρα τους).Αυτο δε σημαινει βεβαια οτι θα πρεπει να τους αρνηθουμε την περιθαλψη ειδικα αν πληρωνουν ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ εισφορες αλλα και ΦΟΡΟΥΣ αλλα και για λογους ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ (αν δε δει καποιος καρκινοπαθη να σφαδαζει απο τους πονους δεν μπορει να το καταλαβει ποσο πολυ υποφερουν τα θυματα του τσιγαρου και ποσο αναγκη εχουν εστω και την ανακουφιση απο τον πονο που μια ,ματαια κατα τα αλλα,περιθαλψη μπορει να τους προσφερει )Όσοι αντιτάσσονται σε φοροδοτικές συμμετοχές τους στην θεραπεία καπνιστών θα πρέπει να ξέρουν ότι η φορολόγηση του καπνού ή/και των οινοπνευματωδών υπερκαλύπτει με το παραπάνω το κόστος της θεραπείας τους.
Σας μιλαει ενας πρωην καπνιστης (καπνιζα απο τα 15 εως και τα 39 μου) ελευθερος απο αυτη τη λαλακια εδω και 10 χρονια (η ΔΙΑΦΟΡΑ στην φυσικη μου κατασταση και στην ΥΓΕΙΑ μου ειναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ,εχω να αρρωστησω ακομα και απο κοινο κρυολογημα 7 χρονια) αλλα και καποιος που εχει ΧΑΣΕΙ αρκετα αγαπημενα του προσωπα απο αυτη τη ΒΛΑΚΕΙΑ που λεγεται τσιγαρο.
Οποτε ας αφησουμε τις ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ και ας ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ επιτελους....
Τελευταία επεξεργασία από moderator: