- Πόντοι
- 36
Ο οποίος τιμωρείται απ' τον νόμο και δεν έχω ακούσει κανένα να λέει ότι είναι ρατσιστές αυτοί που θέλουν την τιμωρία των μεθυσμένων οδηγών.atreu73 είπε:Δεν έχεις πέσει σε μεθυσμένο οδηγό γι' αυτό τα λες αυτά.
Ο οποίος τιμωρείται απ' τον νόμο και δεν έχω ακούσει κανένα να λέει ότι είναι ρατσιστές αυτοί που θέλουν την τιμωρία των μεθυσμένων οδηγών.atreu73 είπε:Δεν έχεις πέσει σε μεθυσμένο οδηγό γι' αυτό τα λες αυτά.
Δεν μου αφηνεις κανενα περιθωριο διαφωνιας εδω φιλε μου.Σιγουρα ειναι ετσι.theoctapus είπε:Μην βγεί αυτό πρός τα έξω ;D
Αν θέλει κάποιος να κάνει κακό στον εαυτό του κανείς δεν μπορεί να τον εμποδίσει, έχει το δικαίωμα. Όμως κάθε σύγχρονη πολιτεία κάνει ότι μπορεί για να προστατέψει τους πολίτες απ' το να τους κάνουν κακό άλλοι, κάτι τέτοιο διώκεται πάντα απ' τον νόμο. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως δικαιολογία.
Οπότε φίλε Johnny.Όσο άσχημα και να νιώθεις να ξέρεις ότι αν θες να ζείς σε μια σύγχρονη και οργανωμένη κοινωνία μέσα στην οποία θα απολαμβάνεις όλα τα οφέλη, τις προστασιες και τα δικαιώματα, αναγκαστικά θα πρέπει να δεχτείς την απαγόρευση αυτή. Είναι τόσο απλό και δεν σηκώνει συζήτηση.
Δεν έχεις πέσει σε μεθυσμένο οδηγό γι' αυτό τα λες αυτά.
Ο μεθυσμένος οδηγός δεν τιμωρείται αυτόματα από το νόμο. Μάλλον την τιμωρία του την βρίσκει συχνά καθοδόν.theoctapus είπε:Ο οποίος τιμωρείται απ' τον νόμο και δεν έχω ακούσει κανένα να λέει ότι είναι ρατσιστές αυτοί που θέλουν την τιμωρία των μεθυσμένων οδηγών.
Δυστυχώς η επιθυμία σου δεν μπορεί να ικανοποιηθεί και δεν θα ικανοποιηθεί. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει "δεν επιτρέπεται να κάνω κακό στον δίπλα μου". Κρίμα.Johnny.T είπε:Το μονο που ζητω πλεον ειναι μια δικαια αντιμετωπιση στην διασκεδαση.Δεν θελω να καπνιζω ουτε σε νοσοκομεια ουτε σε λεωφορεια,αλλα σιγουρα θελω να καπνιζω στο χωρο που διασκεδαζω
Τώρα λες χαζομάρες, συγνώμη κιόλας.γαιτι αν το θελανε και ειχαν κοτσια θα το βγαζαν στην παρανομια το τσιγαρο και τελος.
Τώρα υπερβάλεις και μεροληπτείς. Για να μην νιώθεις εσύ κυνηγημένος πρέπει να νιώθουμε εμείς κυνηγημένοι και σου εξήγησα ότι στο συγκεκριμένο θέμα εμείς θα έχουμε ΠΑΝΤΑ το μέρος του νόμου ενώ εσείς όχι. Όσο και να χτυπιέσαι και να παραπονιέσαι.Τουλαχιστον οταν βγαινουμε να μην αισθανομαστε κυνηγημενοι.
Γιατι?theoctapus είπε:Τώρα λες χαζομάρες, συγνώμη κιόλας.
Ε ναι ,Σιγουρα εχεις καλυτερο τροπο να τα θετεις τα πραγματα Σταυρο αλλα καπου εκει το παω και γω.freerock1974 είπε:Γιατι?
Δε σκοτωνει το τσιγαρο συμφωνα με μελετες?
Για τους φορους?
Εγω παλι,ειμαι φιλοζωος,θελω να απαγορευτει εντελως το κυνηγι.
Τι...εποχιακα και βλακειες....
Επισης και η βολτα με αλυτο σκυλο.
Μελετες επισης μιλησαν για ακτινοβολια του κινητου τηλεφωνου.
Επισης να γινουν τα παρκα ασφαλη για τα παιδια.
Το αλκοολ...Ποσοι wife beaters κυκλοφορουν ανενοχλητοι?
Και η μπαλα.Γιατι δεν πιανουν οσους σπανε την περιουσια του κοσμακη?
Συν τοις αλλοις...
Ατελειωτη η λιστα...
Ειμαι υπερ του περιορισμου του καπνισματος.Αυτο ομως δεν ειναι πανακεια για τη δημοσια υγεια και προοδο.
Καποιοι φανατικοι αντικαπνιστες,θεωρουν οτι ετσι λυθηκε το προβλημα μας σκεπτομενοι και παλι εγωκεντρικα.
Αυτοκριτικη θελουμε και αν δε μπορουμε,επιβολη επιτελους των νομων.
Ρε Τζωννυ..μηπως τελικα ειμαστε?Johnny.T είπε:Εκτος και αν ολοι οι καπνιστες ειμαστε ανωριμοι-εθισμενοι πιτσιρικαδες που απλα θελουμε να τις δινουμε και να μην μας νοιαζει τπτ αλλο.
Φυσικά και λέει χαζομάρες αφού προσπαθεί να δικαιολογήσει την θέση ότι η απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιο χώρο είναι λάθος επειδή αν το τσιγάρο ήταν το πρόβλημα θα το απαγόρευαν εξ ολοκλήρου. Όμως το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο.freerock1974 είπε:Γιατι?
Φυσικά και δεν είναι. Είναι ένα βήμα όμως πρός την σωστή κατεύθυνση. Εκτός αν δεν μας αρέσουν τα βήματα πρός την σωστή κατεύθυνση.Ειμαι υπερ του περιορισμου του καπνισματος.Αυτο ομως δεν ειναι πανακεια για τη δημοσια υγεια και προοδο.
Φυσικά και δεν λύθηκε το πρόβλημα. Είναι ένα βήμα όμως πρός την λύση.Καποιοι φανατικοι αντικαπνιστες,θεωρουν οτι ετσι λυθηκε το προβλημα μας σκεπτομενοι και παλι εγωκεντρικα.
Φυσικά και έχει....Τι σχεση εχει ποσο χρονω ειμαι κτλ.
Γιατί πολύ απλά δεν μας αρέσει ο πολιτισμός, προτιμούμε τις επιλογές και την ευελιξία που μας χαρίζει η καφρίλα.Μου κάνει εντύπωση πάντως το γεγονός ότι ενώ το συγκεκριμένο στοιχειώδες πρόβλήμα έχει λυθεί στο σύνολο του πολιτισμένου κόσμου, στην Ελλάδα το συζητάμε ακόμη, χρησιμοποιώντας διαφόρων ειδών δικαιολογίες.
Ξερω γω ρε Σταυρο παντως λιγοτεροι ειμαστε σιγουρα.Μας πηραν φαλαγγι. Μας βλεπω στο μελον σε καταγωγια με χαμηλα φωτα να μοιραζουμε το τσιγαρακι στα 4.freerock1974 είπε:Ρε Τζωννυ..μηπως τελικα ειμαστε?![]()
![]()
εξορία θα μας στείλουν σε καμιά βραχονησίδα !!! ;DJohnny.T είπε:Ξερω γω ρε Σταυρο παντως λιγοτεροι ειμαστε σιγουρα.Μας πηραν φαλαγγι.
Μας βλεπω στο μελον σε καταγωγια με χαμηλα φωτα να μοιραζουμε το τσιγαρακι στα 4.
Τελοςπαντων καποιος επρεπε να κανει και το δικηγορο του διαβολου.
Φορουμ αποψεων ειναι και καλα ειναι να μην παει το θεμα σε ποσο χρονω εισαι ή οτιδηποτε.
Βλεπω να γεμιζουν οι βραχονησιδες κοσμο φιλε μου.JohnyX είπε:εξορία θα μας στείλουν σε καμιά βραχονησίδα !!! ;D
Λύση υπάρχει απλά δεν σ' αρεσει.Johnny.T είπε:Ας υπαρξει μια λυση σε αυτο.