Holystone είπε:
Ναι αλλα δεν μου απαντησατε ΤΙ ειναι οι Σουηδοι που δεν τολμουν να καπνισουν ουτε στο σπιτι τους;
(Και φυσικα δεν εχουν φασισμο ή δικτατορια. Ή αυτοι κατι κανουν λαθος ή εμεις!
Αν και εμεις εχουμε το λεγομενο "Μεσογειακο Ταπεραμεντο", το "εδω ειναι Ελλαδα" κτλ, γιατι "Ετσι μας αρεσει" που λεει και η διαφημιση
Ρώτα λοιπόν το ξάδελφό σου την επόμενη φορά, τι ουρές υπάρχουν κάθε Παρασκευή απόγευμα-την ώρα που σχολάνε απ τις δουλειές τους- έξω απ' τα κρατικά μαγαζιά πώλησης αλκοόλ και με τι ''πολεμοφόδια'' βγαίνουν οι πολιτισμένοι αλκοολικοί Σουηδοί για να βγάλουν το ΣΚ.
Στη Σουηδία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η πώληση αλκοολούχων ποτών άνω του 3% περιεκτικότητα από οποιοδήποτε άλλο μαγαζί, πλην του κρατικού ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟΥ, εξαιρούνται τα νυχτερινά μαγαζιά, που πουλάνε τη μεζούρα το ποτό σε τιμή ουγγιάς χρυσού.
Στη Σουηδία, επίσης, εδώ και χρόνια απαγορεύεται η πορνεία.
Στη Βόρεια Σουηδία, στα βενζινάδικα πουλάνε, αντί παραφλού, καθαρή αλκοόλη και επειδή πολλοί την αγόραζαν και την έπιναν,προσθέτουν εμετικό ;D ;D ;D
Στο Άμστερνταμ πριν χρόνια που είχα πάει, υπήρχαν μαγαζιά που πούλαγαν μπαφους, αλλά τα μπαρ απαγορευόταν να πουλάνε αλκοολούχα με άνω του 3% αλκοόλ, τη στιγμή που δίπλα μας γινόταν χαμός από βαρέα ;D ναρκωτικά
Στη Κολομβία λόγο υψομέτρου οι ιθαγενείς μασάνε φίλα κόκας.
Στην Αμερική επιτρέπεται η οπλοφορία.............κλπ κλπ κλπ.
Μόνο εμείς όμως είμαστε απολίτιστοι, ακόμη και οι Τούρκοι, είναι ΕυρωπΕοι ;D ;D ;D
Το μέτρο της απαγόρευσης είναι ένα μέτρο για καλό και το λέω εγώ που είμαι καπνιστής και το βιώνω από τα 09 που ισχύει αυστηρώς και δια ροπάλου στα καράβια που ταξιδεύω συνέχεια. Αρκεί ο νόμος να μην αφήνει παραθύρια του στυλ, επιτρέπεται στα καζίνο και τις λαικές πίστες........προσφάτως δε, αν δεν το πήρατε χαμπάρι, με το μεσοπρόθεσμο, πέρασαν και μια διαταξούλα στα ψηλά, που ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ το κάπνισμα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Πράγματι αισθάνομαι απολίτιστος, με τους νομοθέτες που έχουμε ;D ;D ;D