πάλι καλά, γιατί ήμουν έτοιμος να προτείνω gauloisestheoctapus είπε:Αχ, ηρέμησα τώρα.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
πάλι καλά, γιατί ήμουν έτοιμος να προτείνω gauloisestheoctapus είπε:Αχ, ηρέμησα τώρα.
You and me also.BillTrantos είπε:Am I missing something?
;D ;Dπάλι καλά, γιατί ήμουν έτοιμος να προτείνω gauloises.
Ζητάς τη βοήθεια του Μπάμπη του Σουγιά, ή του Βάγγου του Εξάσφαιρου. Είναι συντρόφια, της πιάτσας, καταλαβαίνεις.... Ρουφιάνος πάντως δε γίνεσαι.&-theoctapus είπε:Τελικά πως ακριβώς μπορεί κανείς να διεκδικήσει δικαιώματα χωρίς να στιγματιστεί με το ρουφιανιλίκι; Να κατέβει στους δρόμους και να φωνάζει γενικά κι αόριστα;
Μα νομίζω κι εγώ αναφέρθηκα σε αυτούς, τους εργαζόμενους δλδ των συγκεκριμένων καταστημάτων, αλλά το περνάς ντούκου.theoctapus είπε:@samy paraga
Σωστά. Εγώ όμως αναφέρομαι στο ότι φαίνεται να ξεχνάμε αυτούς που επηρεάζονται περισσότερο από τις συνθήκες στα μαγαζιά, σαν να μην υπάρχουν ένα πράμα. Έχουμε αναλωθεί στο αν είναι δίκαιο για τους θαμώνες είτε είναι καπνιστές είτε όχι λες και το θέμα αρχίζει και τελειώνει εκεί.
;D ;D ;D ;Dspy είπε:Τελικά, στη χειρότερη θέση όλων βρίσκονται οι αντικαπνιστές που είναι εθισμένοι στο τζόγο.
Δεν θα έπρεπε (εξ'ου και η "ρουφιανιά").Jazzjoker είπε:Για την ακρίβεια δε θα χρειαζόταν καν να καταγγέλλουμε
Και δεν θα έπρεπε ... (στα υπογραμμισμένα η απάντηση).Δεν είναι δυνατό να επωμίζεται ο πολίτης τον ελεγκτικό ρόλο του κράτους επειδή εκείνο είναι ανεπαρκές και διεφθαρμένο.
Η συμβολή σου στην συζήτηση είναι ανεκτίμητη.ndnikola είπε:*** *** ****** ** *******
trolley είπε:Υ.Γ. Τα "αστεράκια" τα έβαλα εγώ. Πραγματικά δεν υπήρχε κατάλληλη λέξη.
mhn to pas sta oikonomika filow. einai p einai flegon to thema (pun intended).trolley είπε:Get a Mac, asshole.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!trolley είπε:Ο όρος "ρουφιανιά" αφορά πράξεις με πολιτικό περιεχόμενο, όχι αστικές διαμάχες.
ψινεσαι να το κανουμε ρεμπετικο,τα χω κατι τετοια λεμε.Superfunk είπε:Τον σουβλατζη ρουφιανεψα
δεν ητανε κομμουνι
μοναχα Rothmans καπνιζε
και εκλανε σα μπαρμπουνι
Και ετσι στεγνα τον εδωσα
τον βαλαν κι ολας μεσα
αχ κενωνια ατιμη
κυβερνηση μπαμπεσα
που τα καλυτερα παιδια
μεσ'τη μπουζου τα βανεις
λες κι ειναι ο δολιος σουβλατζης
ο Βαγγος ο Ρωχαμης
ενα τσιγαρο εκανε
δεν εβαλε και μπομπα
γι' αυτο και ξενιτευτηκα
πηγα στη Μανιτομπα
Στη Μανιτομπα ρε παιδια
ομως ολο χιονιζει
και να καπνισω δε μπορω
γιατι ο χιονιας θεριζει
Ουτε εκει επιτρεπουνε
το ωραιο τσιγαρακι
σκοτεινιασε πια η ζωη
ειναι πικρο φαρμακι
μη του λες τετοια,ειναι δημοκρατης,προοδεΦτικος και αντιρουφιανος και θα κλειδωσει το Thread... ;D ;D ;Dtrolley είπε:Get a Mac, asshole.