Κριση - Καπνισμα: 0-1

Superfunk, έκανες απίστευτο ρουά ματ, αλλά το pc μου μόλις έκαψε φλάντζες (δεν έχω το απαραίτητο kanelli plugin)  ;D

Λευτερια στους σκλαβωμενους αγωνιζομενους καπνιστες.Λευτερια στο ελευθερο καρκινιασμα.Καπνιστε κανα τσιγαρο ,μην κανετε πολεμο ,γιατι απο το πολυ ντουμανι ερωτα δεν θα μπορεσετε να κανετε.Free music,free love,FREE SMOKE.XEXEXEXEXEXEXEXE

neeq είπε:
Θα είναι λάθος κίνηση, γιατι στην καπνιλα προσθέτεις και μπατσιλα στην ατμοσφαιρα. Και τα δύο είναι επικίνδυνα για την υγεία, με το δεύτερο να εχει πιο αμεσες συνεπειες συνήθως ;D

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ !!!!

φαντασου τι αποπνυκτικη γινεται η ατμοσφαιρα ....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
misconception.jpg

Το παιχνίδι πάντως χάνεται όταν λες ότι θες βούρδουλα ,πρόστιμα και "νόμους" ,όχι φυσικά για όλους αλλά για μερικούς,και όχι για να "ωριμάσει" η ίδεα του να μη καπνίζουμε σε κλειστούς χώρους ,

ΑΛΛΑ

να ζεις με ένα φόβο !!! Μπράβο ρε παιδιά ....

δηλαδή η μεγαλύτερη μερίδα ελλήνων θέλουμε να ζει ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ φόβο ? Το φόβο του πρόστιμου, του καρφώματος ...

Όσο απαγορεύεις ,ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΕ, κάτι άλλο τόσο το σιγοντάρεις.Το ζήτημα επαφύεται στην κοινωνία και στους πολίτες και όχι στους "νόμους" του κάθε κράτους.Αλλά τώρα θα μου αναφέρετε πάλι "η γερμανία η πολιτισμένη χώρα ,η ελβετία η πολιτισμένη χώρα ".Εκεί βγαίνουν τα κομπλεξ των ανθρώπων αλλού .. τα βλέπουμε.

Και επειδή πήρε το μάτι μου τη φράση "τα παιδιά μας αναπνέουν τους καπνούς σας" ,ή κάπως αλλίως γραμμένο τελοσπάντων αλλά ίδια ουσία... τα μπαρ δεν είναι περιβάλλον για μικρά παιδιά..είτε είναι μέσα τεκές είτε όχι.Έχω δει αρκετές φορές τέτοιους γονείς ...

εγώ πάντως εάν ήμουν σε αυτή τη φάση γονιός ,το τελευταίο μέρος που θα έπαιρνα το παιδί μου είναι ένα μπαρ...

Αυτό που λένε δλδ ... "να αλλάξουμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά να κοιτάξουμε τους άλλους".

θέλουμε να ζει ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ φόβο ?
ΤΙ φοβους  εχεις παιδι μου?Πες μας για να βοηθησουμε...μια παρεα ειμαστε εδω μεσα.... ;D

τα μπαρ δεν είναι περιβάλλον για μικρά παιδιά..είτε είναι μέσα τεκές είτε όχι.
αν διαβαζες και λιγο πιο προσεκτικα θα καταλαβαινες οτι οι περισσοτεροι "αντικαπνιστες" εδω μεσα θα ειμασταν ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ ευχαριστημενοι αν ο "νομος" εφαρμοζονταν ΜΟΝΟ εκει που η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ το επιβαλει...(δηλ. τα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ...οπου φυσικα ΟΛΟΙ καπνιζουν)..καλα ρε παιδι μου ολοκληρο ασΘμα για το ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ εγραψα...τζαμπα πηγε? ;D 

JohnyX είπε:
...

δηλαδή η μεγαλύτερη μερίδα ελλήνων θέλουμε να ζει ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ φόβο ? Το φόβο του πρόστιμου, του καρφώματος ...

....
Ειλικρινά, αν θεωρείς σημαντικό τον φόβο μην φας πρόστιμο επειδή καπνίζεις σε εστιατόριο είσαι ένας τυχερός άνθρωπος.  :)

Βρε παιδια συγνωμη αλλα δεν μπορω να καταλαβω...

Οταν πας να παρεις ενα τροφιμο, και ξερεις και σου λενε

"- Μην το παρεις αυτο, γιατι εχει καρκινογονες ουσιες, πολλα χημικα Ε, και στο απωτερο μελλον μπορει να παθεις καρκινο"

Και λεει ο αλλος:

"-Αα, δεν πειραζει, εχει ωραια γευση!!! Και αφου δεν πειραζει και τα παιδια, θα το παρω σπιτι να το φαμε ολοι μαζι!

Α, και θα κανω και τραπεζι να καλεσω φιλους να το φαμε μαζι!!"

Δηλ, εσεις, θα το κανατε, ή θα πηγαινατε να φατε;

Πως στον "λουτσο" (sorry για τα αρχαια ελληνικα...) μπορει ενας καπνιστης να το κανει, και οχι μονο, αλλα να βγαζει και τη σημαια οτι "αυτην ξερεις, αυτην εμπιστευεσαι;;;;;!!!!"

Αυτα πρεπει να μοιραζουνε:

dudy4u4y.jpg

JohnyX είπε:
Για τη "μερίδα Ελλήνων" που λέγεται "ασύδοτοι καπνιστές", αν ΜΟΝΟ έτσι πρόκειται να βάλουν μυαλό, αν  ΜΟΝΟ αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν, so be it.

harilatron είπε:
Ειλικρινά, αν θεωρείς σημαντικό τον φόβο μην φας πρόστιμο επειδή καπνίζεις σε εστιατόριο είσαι ένας τυχερός άνθρωπος.  :)
Φιλως ισε πιονι τις αιξουσιας.

Λεφταιρια στων Μπαμπι το Σουγια τον χαρμανι φιλως...

Ολι στι πλατια για να διαδιλοσουμαι εναντεια στι καταπιεσι τις μπατσιλας...

ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΑΙ ΤΙ ΖΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

JohnyX είπε:
Το παιχνίδι πάντως χάνεται όταν λες ότι θες βούρδουλα ,πρόστιμα και "νόμους" ,όχι φυσικά για όλους αλλά για μερικούς,και όχι για να "ωριμάσει" η ίδεα του να μη καπνίζουμε σε κλειστούς χώρους ,

ΑΛΛΑ

Όσο απαγορεύεις ,ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΕ, κάτι άλλο τόσο το σιγοντάρεις.Το ζήτημα επαφύεται στην κοινωνία και στους πολίτες και όχι στους "νόμους" του κάθε κράτους.Αλλά τώρα θα μου αναφέρετε πάλι "η γερμανία η πολιτισμένη χώρα ,η ελβετία η πολιτισμένη χώρα ".Εκεί βγαίνουν τα κομπλεξ των ανθρώπων αλλού .. τα βλέπουμε.
Στην θεωρία μπορεί και να ΄χεις ένα δίκιο, ΟΜΩΣ δεν μπορεί η κοινωνία να περιμένει μέχρι να αυτοεκπαιδευτεί, να κατανοήσει αλλά κυρίως να παραδεχτεί τα λάθη της. Άσε που όσο "μπροστά" και να πάμε ένα κομμάτι της κοινωνίας ΠΑΝΤΑ θα αντιστέκεται. Άρα τι κάνουμε; Ότι κάνουμε πάντα και παντού, βάζουμε νόμους και όποιοι δεν τους τηρούν τιμωρούνται. Το αν αυτό είναι φόβος δεν έχει καμία σημασία. Και στην τελική αυτοί που προστατεύονται απ' τον νόμο, εν προκειμένω οι μη καπνιστές, γλυτώνουν από έναν σημαντικότερο φόβο, τις βλάβες στην υγεία τους.

harilatron είπε:
sorry ..

αλλά για έναν 20άρι με 400 ευρώ μισθο ...

το πρόστιμο των 500ευρω,όπως αν θυμάμαι ήταν παλαιότερα ...

εεε είναι κάτι "σημαντικο" .  :P

JohnyX είπε:
sorry ..

εεε είναι κάτι "σημαντικο" .  :P
αν ο 20αρης παιρνει 400 ευρω μισθο και  ξοδευει 1200 ευρω το χρονο για να καπνιζει μαλλον το προβλημα του δεν ειναι το προστιμο.....

ολα τα αλλα που γραφεις περι...φοβων και...επιβολης κτλ,κτλ..μπορει να ειναι ενδιαφερουσες  φιλοσοφικες σκεψεις με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ αντικρυσμα ομως...σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ...οι ΝΟΜΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΝ μεχρι να γινουν κοινη συνειδηση ...αλλωστε ενα απο τα ΚΥΡΙΑ προβληματα της ΕΛΛΑΔΑΣ ειναι οτι ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σχεδον κανενας νομος......για αυτο και εχουμε τα μαυρα χαλια που εχουμε.... 

Superfunk είπε:
...σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ...οι ΝΟΜΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΝ μεχρι να γινουν κοινη συνειδηση ...
....ή μέχρι να καταρριφθούν / αποσυρθούν.  ;)

Και δεν μιλάω για το τσιγάρο (βαριέμαι να κάνω την ίδια κουβέντα) αλλά γενικώς...

Superfunk είπε:
αν ο 20αρης παιρνει 400 ευρω μισθο και  ξοδευει 1200 ευρω το χρονο για να καπνιζει μαλλον το προβλημα του δεν ειναι το προστιμο.....

ολα τα αλλα που γραφεις περι...φοβων και...επιβολης κτλ,κτλ..μπορει να ειναι ενδιαφερουσες  φιλοσοφικες σκεψεις με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ αντικρυσμα ομως...σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ...οι ΝΟΜΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΝ μεχρι να γινουν κοινη συνειδηση ...αλλωστε ενα απο τα ΚΥΡΙΑ προβληματα της ΕΛΛΑΔΑΣ ειναι οτι ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σχεδον κανενας νομος......για αυτο και εχουμε τα μαυρα χαλια που εχουμε.... 
είναι λιγότερα απο 1200 τα έχω μετρήσει !  :P

Και 400 να ειναι ,ειναι υπερβολη να δινει καποιος 400 ευρω το χρονο για να...χρηματοδοτησει τον ΘΑΝΑΤΟ του...

think about it  ;)

JohnyX είπε:
sorry ..

εεε είναι κάτι "σημαντικο" .  :P
Αφού παίρνει 400 και φοβάται τα 500 πρόστιμο μπορεί πολύ απλά να υπακούσει τον νόμο. Δεν μας περνάει καθόλου αυτό απ' το μυαλό;

Με ακριβώς την ίδια λογική μπορούμε να δικαιολογήσουμε κάθε παρανομία. Π.χ. να καταργήσουμε το παράνομο παρκάρισμα αφού κάποιος που παίρνει Χ φοβάται το πρόστιμο που είναι μεγαλύτερο του Χ. Ή το να οδηγείς μηχανή χωρίς κράνος. Και μπορούμε να το τραβήξουμε όσο πάει αφού το κριτήριο είναι ο φόβος. Π.χ. ο κλέφτης φοβάται την φυλακή, ας μην τον στέλνουμε, ας κάνει την ποινή του κάπου που δεν θα φοβάται, σε ένα σπά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back