κότες, Coehlo κλπ

evris

..not elvis
Πόντοι
38
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΟΡΙΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

fenderiarhs είπε:
Oποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες. ;) ;) ;)
Οι κοτες ειναι απογονοι των δεινο-σαυρων. Οι ανθρωποι απογονοι των ποντ-ικων, οι αλλων παρομοιων περιττων οντων, και προγονοι των γκριζων (ναι, ειναι χρονοταξιδιωτες).

Κοτες-ανθρωποι 1-0.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Οι κοτες ειναι απογονοι των δεινο-σαυρων. Οι ανθρωποι απογονοι των ποντ-ικων, οι αλλων παρομοιων περιττων οντων
Eσύ, πιανού απόγονος είσαι?

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Εξελικτικα σταθερες στρατηγικες (ΕΣΣ)
Εκπαιδευτική Σειρά Στρατεύσιμων Οπλιτών (ΕΣΣΟ)

Superfunk είπε:
Φυσικα και ΕΧΩ προσβαλλει αλλα ΜΟΝΟ αφου με προσεβαλλαν πρωτοι καποιοι αλλοι... ;D ;) ,δεν ειμαι και ο Ιησους...... :)

Απο εκει και περα στο συγκεκριμενο θεμα νομιζω οτι ολοι εδω μεσα κατι παιρνουμε και κατι δινουμε & βεβαια πανω απο ολα ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ (αλλοιως δεν θα τριγυρνουσαμε καθημερινα εδω μεσα).
http://www.youtube.com/watch?v=hcj1_87YleE

;D ;D ;D

ΠΑΜΕ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

darshan είπε:
παιδιά, ήμαρτον, όλοι σας... Αντί να πείτε μιά καλή κουβέντα όλοι σας, έξυπνοι άνθρωποι, με το πάθος της μουσικής να δίνει άλλη διάσταση στις προσωπικότητές σας, είστε συνέχεια στο "παράθεση"-σχόλιο-αντι"παράθεση"-προσβολή για χαζομάρες. Αγαπάτε τα κολλήματα σας, αφήστε τους άλλους να αγαπάνε τα δικά τους. Αν δεν ήμασταν όλοι κολλημένοι, δεν θα ήμασταν εδώ.
+1.

b67295.jpg

kwstas79 είπε:
TO ΠΟΣΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛ ΝΙΩΘΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΙΑ BACH EXPLORER, ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΣΠΑΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΡΒΥΛΕΣ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ

Child of story, εχεις πολυ γρηγορα δαχτυλα, shredαρεις καθολου?

bihlas87 είπε:
TO ΠΟΣΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛ ΝΙΩΘΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΙΑ BACH EXPLORER, ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΣΠΑΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΡΒΥΛΕΣ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ

Child of story, εχεις πολυ γρηγορα δαχτυλα, shredαρεις καθολου?
Γιατι ρε φιλος? Τι κακο εχουν οι Bach Xplorer?  ;D ;D ;D

Εγω δηλαδη που εχω την κιθαρα πρεπει να παραγγειλω και τα υπολοιπα (μποτες, σπηρουνια, καρφια, ταβανοπροκες)? κι ας μην μ αρεσουν? Πανε μαζι?  :o :o :o

Αυτω υνε?

playloud είπε:
Γιατι ρε φιλος? Τι κακο εχουν οι Bach Xplorer?  ;D ;D ;D
H δικια σου ειναι πιο western μοντελο, καουμπόικες μποτες και καπελο, ασπρο

φανελακι με ανοιχτο κοκκινο καρο πουκαμισο και σταχυ στο στομα ;D

bihlas87 είπε:
H δικια σου ειναι πιο western μοντελο, καουμπόικες μποτες και καπελο, ασπρο

φανελακι με ανοιχτο κοκκινο καρο πουκαμισο και σταχυ στο στομα ;D
Α, την σωστη πηρα δηλαδη..

Ετσι μπραβο γιατι μου κοψες τη χολη :)

Ταιλοικά αφτώ που μου άιμοιναι αιμαίνα απώ τω ώλω θαίμα ήνε τω ώτει οίσται ώλει ανωρθώγραφει...

Σιχαίνομαι τον Μπουσκάλια τόσο πολύ που η αδυναμία έκφρασης του απέραντου μίσους προς αυτόν με κάνει να θέλω να αποχωρήσω.

Βέβαια τα βιβλία του έχουν και καλές στιγμές................. ανάφλεξης στο τζάκι.

στασου, μην φευγεις....

θα χαρεις να μαθεις πως αυτοκτονησε... η τουλαχιστον ετσι ειχα διαβασει καπου. τωρα βαριεμαι να το τσεκαρω...!!!

Καρδιά.

Δεν ήξερα ότι αν πεταγόμουν μπροστά του βραδιάτικα στο κατασκότεινο σπίτι του ντυμένος καλλικάντζαρος θα τον πείραζε.

Λάθος μου.

Θεός σχωρές τον.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back