Οι κοτες ειναι απογονοι των δεινο-σαυρων. Οι ανθρωποι απογονοι των ποντ-ικων, οι αλλων παρομοιων περιττων οντων, και προγονοι των γκριζων (ναι, ειναι χρονοταξιδιωτες).fenderiarhs είπε:Oποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες.![]()
![]()
![]()
Eσύ, πιανού απόγονος είσαι?Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Οι κοτες ειναι απογονοι των δεινο-σαυρων. Οι ανθρωποι απογονοι των ποντ-ικων, οι αλλων παρομοιων περιττων οντων
Εκπαιδευτική Σειρά Στρατεύσιμων Οπλιτών (ΕΣΣΟ)Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Εξελικτικα σταθερες στρατηγικες (ΕΣΣ)
Σε παρακαλώ μην ξεκινάς οικογενειακά δράματα.marathon είπε:Eσύ, πιανού απόγονος είσαι?
http://www.youtube.com/watch?v=hcj1_87YleESuperfunk είπε:Φυσικα και ΕΧΩ προσβαλλει αλλα ΜΟΝΟ αφου με προσεβαλλαν πρωτοι καποιοι αλλοι... ;D,δεν ειμαι και ο Ιησους......
Απο εκει και περα στο συγκεκριμενο θεμα νομιζω οτι ολοι εδω μεσα κατι παιρνουμε και κατι δινουμε & βεβαια πανω απο ολα ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ (αλλοιως δεν θα τριγυρνουσαμε καθημερινα εδω μεσα).
+1.darshan είπε:παιδιά, ήμαρτον, όλοι σας... Αντί να πείτε μιά καλή κουβέντα όλοι σας, έξυπνοι άνθρωποι, με το πάθος της μουσικής να δίνει άλλη διάσταση στις προσωπικότητές σας, είστε συνέχεια στο "παράθεση"-σχόλιο-αντι"παράθεση"-προσβολή για χαζομάρες. Αγαπάτε τα κολλήματα σας, αφήστε τους άλλους να αγαπάνε τα δικά τους. Αν δεν ήμασταν όλοι κολλημένοι, δεν θα ήμασταν εδώ.
TO ΠΟΣΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛ ΝΙΩΘΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΙΑ BACH EXPLORER, ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΣΠΑΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΡΒΥΛΕΣ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑkwstas79 είπε:
Γιατι ρε φιλος? Τι κακο εχουν οι Bach Xplorer? ;D ;D ;Dbihlas87 είπε:TO ΠΟΣΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛ ΝΙΩΘΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΙΑ BACH EXPLORER, ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΣΠΑΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΡΒΥΛΕΣ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ
Child of story, εχεις πολυ γρηγορα δαχτυλα, shredαρεις καθολου?
H δικια σου ειναι πιο western μοντελο, καουμπόικες μποτες και καπελο, ασπροplayloud είπε:Γιατι ρε φιλος? Τι κακο εχουν οι Bach Xplorer? ;D ;D ;D
Α, την σωστη πηρα δηλαδη..bihlas87 είπε:H δικια σου ειναι πιο western μοντελο, καουμπόικες μποτες και καπελο, ασπρο
φανελακι με ανοιχτο κοκκινο καρο πουκαμισο και σταχυ στο στομα ;D