Γνήσιους θιασώτες του Φιλελευθερισμού. ;Dhot_sauce είπε:δηλαδή αυτούς που συστηματικά βρίσκουν όργανα που πωλούνται κοψοχρονιά και μετά τα πουλάνε σε υψηλότερη τιμή απ'ότι τα πήρανε αλλά χαμηλότερη απ'του καινούριου πως θα τους χαρακτηρίζατε?
Δε θα χρειαζόταν καν. Το Κόμμα θα είχε φροντίσει ο κάθε μουσικός που δικαιούται εξοπλισμό να τον έχει. Το τμήμα αγγελιών θα είχε χορταριάσει. 8)Miltos23 είπε:δηλαδη αν ειχαμε σοσιαλισμο/κουμουνισμο ο γενικος γραμματεας θα επεβαλε κατωτατες τιμες στην αγοραπωλησια μεταξυ των πολιτων??? ;D ;D ;D ;D
Αφού θες να μιλήσουμε για μας,τότε γιατί δέχεσαι να παίρνεις έστω 1000ευρώ το μήνα τη στιγμή που ένας κινέζος παίρνει 50 για την ίδια εργασία;(υποθέτω,δε σε ξέρω προσωπικάhot_sauce είπε:κατ'αρχάς...κάθε παράδειγμα που ανέφερες αφορά άλλους....
εκτός αν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαριστής που παίρνεις 1000Ε/λεπτό, επαγγελματίας παίκτης πόκερ κτλ....
εγώ, όπως κι εσύ πιστεύω, μπορώ να μιλήσω για το τι κάνω και το τι μπορώ να κάνω εγώ....
ουσιαστικά,με αυτό που μου λες διαβάζω, "αφού το κάνουν οι άλλοι, γιατί όχι κι εγώ?"
Τρανο παραδειγμα το προσφατο Oberheim OB12 στα 2500€audiokostas είπε:ανήθικες τιμές δεν υπάρχουν. Ανόητες ίσως.
εμποραhot_sauce είπε:δηλαδή αυτούς που συστηματικά βρίσκουν όργανα που πωλούνται κοψοχρονιά και μετά τα πουλάνε σε υψηλότερη τιμή απ'ότι τα πήρανε αλλά χαμηλότερη απ'του καινούριου πως θα τους χαρακτηρίζατε?
Το μόνο θέμα που υπάρχει με αυτούς είναι οτι αφου το κάνουν συστηματικά θα έπρεπε να φορολογούντε για τα κέρδη που έχουν,δηλαδή να κόβουν απόδειξη,κάτι που δεν κάνουν άρα παρανομούν.Sakis_Gallo είπε:εμπορα
για μενα καλα κανουν!
;D ;D ;Dneeq είπε:Τρανο παραδειγμα το προσφατο Oberheim OB12 στα 2500€
Αν ειχα δια ζώσης επαφή με ατομα που ξερουν απο συνθς, θα γελουσαμε πολυ με αυτη την ιστορια![]()
μόνο που 1ον, απαγορεύονται οι έμποροι στις αγγελίες,Sakis_Gallo είπε:εμπορα![]()
Για αρπαχτή πρόκειται... Με το μεροκάματο κουράζεσαι τουλάχιστον....hot_sauce είπε:(μιλώντας πάντα γι'αυτόν που μπαίνει στις αγγελίες με μόνο σκοπό να βγάλει μεροκάματο απ'τις αγοραπωλησίες...)
Πχ:oselifer είπε:Πάντως επι της ουσίας αυτό που μπορει να κανει ο πωλητής για να είναι και 100% ηθικά καλλυμένος είναι να γράψει στην αγγελία του οτι αγόρασε την κιθάρα πριν 10 χρόνια στην τάδε τιμή.
Αυτο μου θυμισε το κλασσικο "Οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο".... 8)Αυτό που μας διαχωρίζει το σωστό απο το λάθος είναι οι νόμοι.