new product KORG KRONOS 3

Νέα προϊόντα
Τωρα που πλεον κυκλοφορει και ειναι in stock το πηρε καποιος να μας πει εντυπωσεις?.... καλα ιδιο με το προηγουμενο ειναι αλλα λεμε τωρα....

Τι εντυπωσεις, καρμπον με τα προηγουμενα ειναι, μονο κανας πληκτρας ταγμενος στο αγιο ορος προ εικοσαετιας δεν εχει παιξει με καποιο Kronos :ROFLMAO:

Ειναι ομως ντροπη για τις κατασκευαστριες εταιριες, να ειναι αυτη τη στιγμη το Kronos το καλυτερο workstation. Mε εναν επεξεργαστη σαλιγκαρι, δεκαδες φορες πιο αργο και απο το πλεον budget PC, με interface που ηταν ανεπαρκες και πριν απο 15 χρονια, και sound engines που εχουν ξεπεραστει ακομα και απο τα προσιτα synths της ιδιας εταιριας.

Και παρολα αυτα να παραμενει το κορυφαιο workstation, διοτι οι υπολοιπες εταιριες πολυ απλα εχουν εγκαταλειψει τις workstation λειτουργιες στο PC που υποχρεωτικα πλεον θα πρεπει να εχεις.

Αν ομως εχεις PC, τα τρως για πρωινο ολα αυτα τα ολα- σε- ενα. Οποτε μονο για την περιπτωση των live μετρανε, και δεν ξερω, το ελαφρυ και προσιτο modx-m μου φαινεται πολυ καλυτερη λυση. Τεσπα, οσοι ψαχνονται για live θα την βρουν την ακρη.

Ωραιο! Ενας... Σταθμος, στο κομματι των keyboards και η μαρκα και τα πληκτρα της.
Εχει μεγαλο και φανατικο κοινο που θα το στηριξει. Εγω απο Korg,,, ειχα παιξει λιιιγο παλοιοτερα το M3 73, ακομα θυμαμαι το ποσο εκπληκτρικα πληκτρα ειχε!
φανταζομαι, το ιδιο ποιοτικα ειναι και σημερα, αν οχι περισσοτερο καλυτερα!
Βρε Μανο, Βρε Μανο!!!!!!!!!!
Γιατι να παιζει ρολο, "εχεις" "δεν εχεις" pc! και 15 pc , το ενα διπλα στο αλλο να'χεις!!!!
ειναι ενα οργανο. Που πανω απο ολα παιζει μουσικη και μπορεις να παραξεις τελεια καλουδια σ'αυτο!
Δηλαδη, και ανθρωποι που παιζουν εγχορδα. Μπορει να εχουν ή να μην εχουν υπολογιστη, αλλά ξοδευουν ενα καρο λεφτα, + μπλιμπλικια + ενισχητες πως τους λενε αυτους, ψηφιακους / αναλογικους, ταστιερες, μαγνυτες και κοντρα ταστα, λεμους, μανικια πως τα λενε,,,,,,,!!!!!!!!!! αυτοι δηλαδη δεν ενδιαφερονται για τα daw / vst / aue klp klp? ενδιαφερονται.
Ειναι κατι αλλο εδω πιστευω! και γνωμη μου ειχε δικιο ο Χαλκι_δΕος σ'αυτο το κομματι οταν τα'λεγε, και μαλιστα Βουνο!

ειναι κατι ανεξαρτητο που γεμιζει τη ψυχουλα, οταν θα ερθει η στιγμη, γιατι θα εεεερθει, που θα θελουμε να νιωσουμε το κρυο κουτι ενος,,,, Actual keyboard... Αφης!!!!!!!!!!!!!!! που να το ακουμπαμε δηλαδη!!!!!
Και ετσι θα πρεπει να το αντιμετοπιζουμε!!!!!
τι θα'παιρνα εγω;;;;;;;;;;;; ΣΗΜΕΡΑ;;;;;;;;;!!!!!

Δεν ειναι απλα ενα οργανο. Ειναι ενα workstation. Και ως workstation, η μηδενικη του εξελιξη, σημαινει οτι εχει γινει νανος σε σχεση με τα PC based workstations, αφου και οταν πρωτοκυκλοφορησε υπολειποταν αισθητα.

Περα απο αυτο, εχει γινει νανος και σε σχεση με τις μηχανες συνθεσης που εχει η ιδια η Korg σε αλλα της οργανα. Και το μονο που το σωζει, για να μη βαλουν τα γελια οι καταναλωτες, ειναι οτι και οι υπολοιπες εταιριες εχουν μηδενικη εξελιξη. Η μαλλον, εχουν αρνητικη εξελιξη στον καθαρα workstation τομεα, οργανα 15ετιας τοσο απο την Yamaha οσο και απο τη Roland εχουν π.χ. καλυτερα sequencer, sampling δυνατοτητες κλπ.

Στο ιδιο ζουμι βραζει και η Kurzweil, μηδενικη εξελιξη, τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου.

1988 - 2005 Korg M1 με Korg OASYS, εξελιξη over 9000. 2005- 2026, μαλλον βηματα προς τα πισω, διοτι σα hardware το OASYS ηταν κλασεις ανωτερο.

Εχει τελματωσει η φαση των workstations. Αυτο λεω.

Δεν ειναι απλα ενα οργανο. Ειναι ενα workstation. Και ως workstation, η μηδενικη του εξελιξη, σημαινει οτι εχει γινει νανος σε σχεση με τα PC based workstations, αφου και οταν πρωτοκυκλοφορησε υπολειποταν αισθητα.
οι session μουσικοι που παιζουν live βασιζονται πολυ ακομη στα workstation και νομιζω εκει απευθυνεται πιο πολυ το Kronos οπως και τα montage,nordstage,k200o series, fantom0 κτλ οκ υπαρχουν και τα vst για loops,backing tracks, κτλ αλλα εγω μιλαω για live παιξιματα

αυτος που θα κανει home παραγωγη δεν πολυσκοτιζεται για το sequencer του kronos θα εχει τα vst και τα plugins του να την κανει παιρνει και ενα midi keyboard

οποτε εγω απεθυνομαι πιο πολυ στους μουσικους που παιζουν live να μας πουν εντυπωσεις, μαλλον δεν υπαρχουν πολλοι εδω μεσα.... ειναι no1 αυτη τη στιγμη το Kronos μαζι με τα Montage τα βλεπω παντου σε live πιστες.

@stavros_d80, ειναι πολλοι οι μουσικοι που παιζουν live, και ειναι πολλοι και οι μουσικοι που παιζουν πληκτρα!!!!!
απλα δε συμετεχουν σε φορουμς κλπ! οκ! δικαιωμα τους! απλα χανουμε κι εμεις πολυ απο αυτο!
γιατι κατι θα μαθαιναμε σιγουρα!
Ειναι ενα οργανο, που μεσα του μπορεις να τα γραψεις... Ολα!!!
μεχρι και καθαροτατη εξωτερικη πηγη!!!
οκ!!! θα σου τη βγαλει τη πιστη,,, ναι, ομωωωωως. το pc? ποση πιστη/ψυχη θα σου βγαλει;;;;; θα μου πεις,,,, οσο ζητας το "τελειο", ή το "καλυτερο" απο καθε μηχανημα, τοσο πιθανο ειναι να σε κουρασει / να το βαρεθεις κλπ!
αυτο, το παραπανω, μπορει να σου συμβει και με Casio toy 93 μαζι με τετρακανναλο δεν υπαρχει θεμα!!!!!
Στο κομματι οτι, αντι να παμε, να πανε, αυτοι που εχουν τις τυχες των εταιριων που τα κατασκεβαζουν, ενα βημα, ή και περισσοτερα βηματα μπροστα, στη καλυτερη μενουν στασιμοι,,,!!!!! στη χειροτερη μας περιμενει κανάς Σελερον του 2000, (και οσοι θυμουνται, θυμουνται)!!!!! στην επομενη εκδοση! εχεις δικιο βουνο εδω!!!
δε μπορουμε ομως να ξεχναμε οτι, ειναι ενα προϊον που απευθυνεται σε λιγους!
οι οποιοι μπορει και να εχουν... Βολευτει; να καλυπτονται ηδη απο τα υπαρχοντα!
Εγω θα ηθελα αν με ρωτας ενα Νικο του 2026!!!!! να τους τερλανει ολους και να ψαχνονται!!!!!
το σηκωνει η εποχη; και στο οικονομικο, και στο καλητεχνικο σημιο που ημαστε και, φυσικα στο τεχνολογικο κομματι.
θα πουλησει σε αυτον που... Την εχει ακουσει με το AI? μεχρι καποια χρονια πριν, θα πουλουσε. Και αυτος, θα "αναγκαζοταν" να πεδευτει για να κανει μια παραγωγη πανω σε ενα οργανο. Τωρα; με τα stems separations, τις online μιξεις, τα δικα μας φωνητικα, τις απειρες λουπες και τα sound εφε που μπορουμε να βρουμε σε δευτερολεπτα, ,,,, και δε σε παω καν στο κομματι της "αυτοσυνθεσης" ε;;;;; και παλι για οποιον τον ακουμπανε τα παραπανω. Μπορει να ειναι λιγοτεροι (ακομα) αυτοι που θα τα προσπερασουν. Ομως, κομματι απο τη πιτα, θα... Εδιναν κι αυτοι που τωρα ασχολουνται με ολα τα... καινουρια!
οποτε;;; ημαστε σε ενα μεταβατικο σταδιο,,, το οποιο μπορει να κρατησει... Και για παντα!
Δε μας νοιαζει καθολου!!!!! αν ξερουμε τι θελουμε να κανουμε και τα ταιριαζουμε ολα οπως πρεπει! αλλα το βασικοτερο , οπως μας βολευουν κατα περιπτωση!!!

Σταυρο δεν βασιζονται στα workstation, η μαλλον δε βασιζονται στις workstation ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. Δεν αφορα κανεναν μουσικο πιστας οτι το Kronos π.χ. κανει sampling ή μπορει να ηχογραφησει 16 audio tracks.

Αυτο που τους αφορα ειναι οτι το Kronos, αλλα και το nordstage π.χ. που αναφερεις και ΔΕΝ ειναι workstation, περιεχει ηχους απο καθε οργανο, πιανα, strings, κλαρινα :ROFLMAO: και σε ενα προγραμμα mix grill :ROFLMAO: αυτο ειναι απαραιτητο.

Τα workstation οναμαστηκαν ετσι, γιατι ως σταθμοι εργασιας μπορουσαν να φερουν εις περας μια ενορχηστρωση. Τη σημερον που το ρολο αυτο ανελαβαν τα PC, ειτε αφαιρεσαν εντελως αυτη τη δυνατοτητα, ειτε παρεμειναν στο ιδιο σημειο ψωρις να την εξελισσουν. Το οτι μπορουν να παιξουν και αλλους ρολους, οπως να καλυψουν εναν πληκτρα στο live, η να χρησιμοποιηθουν ως controller και πηγες ηχου στο στουντιο, αυτο δεν αναιρει οτι ο αρχικος τους ρολος ως σταθμοι εργασιας οδευει προς τη ληξη του.

Και οταν κατι απο επικεντρο γινεται περιφεριακο, ειναι μια υποβαθμιση, αν και προσωπικα ειμαι PCακιας θεωρω πως πρεπει να υπαρχουν εναλλακτικες, δεν γουσταρουν ολοι τον PC τροπο εργασιας.

7girl0.jpg

Δεν πιάνει μία μπροστά στο K2700 της Kurzweil. Και δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά.
Είναι ότι το Κ2700 με το που το πιάσει ένας έμπειρος και όχι rompler player γράφει αριστουργήματα.
Και ρέστα για ένα δυνατο Mac.

Δεν πιάνει μία μπροστά στο K2700 της Kurzweil...
Ελα ρε Κωστα πες τα!!!!!!!!!!
τωρα θα διαβασω το αποκατω!~!!!!!!!!!!!!!!
Βαλε μπιπ στο ελα!!!!!!!!!!!!!!!
ενδιτ!!!!! ΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!! στο τελος με το Mac μου τα χαλασες!!!!!!!!!!! δε πειραζει ομως,,, σε παω ετσι κι αλιως!!!!!
με εναν ανθρωπο με ωραιες ιδεες & αισθητικη, και σε ενα να μη συμφωνησεις δε πειραζει!!!!!

Ελα ρε Κωστα πες τα!!!!!!!!!!
τωρα θα διαβασω το αποκατω!~!!!!!!!!!!!!!!
Βαλε μπιπ στο ελα!!!!!!!!!!!!!!!
ενδιτ!!!!! ΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!! στο τελος με το Mac μου τα χαλασες!!!!!!!!!!! δε πειραζει ομως,,, σε παω ετσι κι αλιως!!!!!
με εναν ανθρωπο με ωραιες ιδεες & αισθητικη, και σε ενα να μη συμφωνησεις δε πειραζει!!!!!
mac και ξερό ψωμί. Επέστρεψα εκεί. Με τα Win έχασα τα νιάτα μου.
Logic Pro

...δεν βασιζονται στα workstation, η μαλλον δε βασιζονται στις workstation ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...

Προβολή συνημμένου 53095
να προσθεσω εδω, οτι θα παιξει ρολο και το Πρεστιζ ετσι;
αλλο ειναι να σε βλεπουνε με ενα Κρονος, Ενα Μοντ_Μ, ε και αλλο με Ματελ!!!!!!!!!!!!!!!

mac και ξερό ψωμί. Επέστρεψα εκεί. Με τα Win έχασα τα νιάτα μου.
Logic Pro
Σεβασμος στις επιλογες που βολευουν! το γραφω και απο πανω!
Παντως,, το 99,9 % που χρησιμοποιουν Mac για τη παραγωγη μουσικης, Λοτζικ εχουν!

Το νεο ανανεωμενο KORG KRONOS 3 ερχεται πιο δυνατο απο ποτε!

ετοιμαστε τις πιστωτικες...γκουχ γκουχ

Ψαχνω γιατρο για αφαιρεση νεφρου, εχει κανενας να μου προτεινει καποιον;

Παντως σχεδον στα μισα λεφτα υπαρχει ακομα αυτο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back