- Πόντοι
- 398
Τωρα που πλεον κυκλοφορει και ειναι in stock το πηρε καποιος να μας πει εντυπωσεις?.... καλα ιδιο με το προηγουμενο ειναι αλλα λεμε τωρα....
οι session μουσικοι που παιζουν live βασιζονται πολυ ακομη στα workstation και νομιζω εκει απευθυνεται πιο πολυ το Kronos οπως και τα montage,nordstage,k200o series, fantom0 κτλ οκ υπαρχουν και τα vst για loops,backing tracks, κτλ αλλα εγω μιλαω για live παιξιματαΔεν ειναι απλα ενα οργανο. Ειναι ενα workstation. Και ως workstation, η μηδενικη του εξελιξη, σημαινει οτι εχει γινει νανος σε σχεση με τα PC based workstations, αφου και οταν πρωτοκυκλοφορησε υπολειποταν αισθητα.
Ελα ρε Κωστα πες τα!!!!!!!!!!Δεν πιάνει μία μπροστά στο K2700 της Kurzweil...
mac και ξερό ψωμί. Επέστρεψα εκεί. Με τα Win έχασα τα νιάτα μου.Ελα ρε Κωστα πες τα!!!!!!!!!!
τωρα θα διαβασω το αποκατω!~!!!!!!!!!!!!!!
Βαλε μπιπ στο ελα!!!!!!!!!!!!!!!
ενδιτ!!!!! ΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!! στο τελος με το Mac μου τα χαλασες!!!!!!!!!!! δε πειραζει ομως,,, σε παω ετσι κι αλιως!!!!!
με εναν ανθρωπο με ωραιες ιδεες & αισθητικη, και σε ενα να μη συμφωνησεις δε πειραζει!!!!!
να προσθεσω εδω, οτι θα παιξει ρολο και το Πρεστιζ ετσι;...δεν βασιζονται στα workstation, η μαλλον δε βασιζονται στις workstation ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...
Προβολή συνημμένου 53095
Σεβασμος στις επιλογες που βολευουν! το γραφω και απο πανω!mac και ξερό ψωμί. Επέστρεψα εκεί. Με τα Win έχασα τα νιάτα μου.
Logic Pro
Το νεο ανανεωμενο KORG KRONOS 3 ερχεται πιο δυνατο απο ποτε!
![]()
ετοιμαστε τις πιστωτικες...γκουχ γκουχ